Bildirim
MEGANE'MI -- ASTRA'MI !! Lütfen Tartışmaya Katılın !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ford fiesta al. -
quote:
Orijinalden alıntı: tuncay
Ford fiesta al.quote:
Orjinalden alıntı: tuncay
Ford fiesta al.
almak için deil arkadaşlar arasında biz konuştuk tartıştık bende sizinle paylaşmak istedim bakalım forumdan ne gibi düşünceler gelcek die -
fiaste çok tutulan bir model ama ben yine de opel derim. Teknolojisini beğeniyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Tekstilciiiiquote:
Ford fiesta al.
almak için deil arkadaşlar arasında biz konuştuk tartıştık bende sizinle paylaşmak istedim bakalım forumdan ne gibi düşünceler gelcek die
Alıntıları Göster
-
SİZ NE KARARA VARDINIZ ARKADAŞLAR ARASINDA Kİ TARTIŞMANIZDA.quote:
Ford fiesta al.
almak için deil arkadaşlar arasında biz konuştuk tartıştık bende sizinle paylaşmak istedim bakalım forumdan ne gibi düşünceler gelcek die
Alıntıları Göster
ÖNCE SEN SÖYLE BİZDE SÖYLEYELİM
BAKALIM SİZDE NE GİBİ DÜŞÜNCELER VARMIŞ
-
ben megane dersim çünkü astrada 2500 devre kadar arabanın çok baygın olduğu aşikar bütün kullanıcıların ortak fikri bu megane bu anlamda daha iyi bir de ben sedan tgercih ederimquote:
Orijinalden alıntı: ERDM
SİZ NE KARARA VARDINIZ ARKADAŞLAR ARASINDA Kİ TARTIŞMANIZDA.
Alıntıları Göster
-
quote:
Ford fiesta al.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Tekstilciiii
quote:
Ford fiesta al.
Alınmayacak araba için yorum yapmam
Ama illede soruyorsan hiçbiri,
illada dizel alınacaksa bu segmentte,
focus 2 tdci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 17 Haziran 2006; 6:44:13 >
-
Bir daha Alman dan başkasını alırsam antilop olayım.quote:
Orijinalden alıntı: dozi17quote:
quote:
Ford fiesta al.
Alınmayacak araba için yorum yapmam
Ama illede soruyorsan hiçbiri,
illada dizel alınacaksa bu segmentte,
focus 2 tdci
Alıntıları Göster
-
amaç,
iki aracı tokuşturup kardeşi kardeşe kırdırmakmı?
yoksa,
ilk bahar güneşi altına papatyalar saçarak hoş bir sedamı?
quote:
Arkadaşlar bu iki araç arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
megane 1.5 dci 80 hp ve astra 1.3 cdti 90hp
açıklamalı vee size göre iyisi hangisi ve neden ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
motor işinde japon varsa almana laf düşmez..quote:
Orijinalden alıntı: atila4
Bir daha Alman dan başkasını alırsam antilop olayım.
Alıntıları Göster -
megane japon değil ki fransızquote:
Orijinalden alıntı: ugrvw
motor işinde japon varsa almana laf düşmez..
Alıntıları Göster -
atila4 e dedim..quote:
Orijinalden alıntı: YusufTimur
megane japon değil ki fransız
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
-
opel astra tabiikiquote:
Orijinalden alıntı: ugrvw
atila4 e dedim..
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: leboss1
biz astranın daha iyi olduğuna karar verdiik her yönden ama bakıyorum arkadaşların çoğu bu iki aracı deil başka araçlar hakkında konuşuyorlar lütfen tek konu megane ve astra
-
o zzaman benim fikrimi söyleyeyim.meganın karşısında astra yı tek geçerim.vardığınız karar doğru.bana görequote:
Orjinalden alıntı: leboss1
biz astranın daha iyi olduğuna karar verdiik her yönden ama bakıyorum arkadaşların çoğu bu iki aracı deil başka araçlar hakkında konuşuyorlar lütfen tek konu megane ve astra
Alıntıları Göster
-
kararsız kaldım yaw. ikiside hoşuma giden arabalar.quote:
o zzaman benim fikrimi söyleyeyim.meganın karşısında astra yı tek geçerim.vardığınız karar doğru.bana göre
Alıntıları Göster -
megane kesinlikle opel serii bir araç değilquote:
Orijinalden alıntı: huso88
kararsız kaldım yaw. ikiside hoşuma giden arabalar.
Alıntıları Göster
hem bana megane seedan daha oturaklı geliyor güvenliğide tartışılmaz -
GM in 1.3 cdti motoru 70 ps versiyonunda bayağı tuttu ama 90 da ne olur bilemiyorum çünkü verebileceği en son gücü veriyor ve bu yüzden arıza yapma riski daha fazla, yakıtına suyuna çok ve çok dikkat etmek gerekir. Renaultun 1.5 dCi si ise tartışılmaz. Konfor olarak ikiside iyidir ama megane daha iyi yol tutar. İkinci el olarak da megane daha çabuk satılır çünkü piyasada 10 megane dCi varsa 1 astra cdti90 var. İkisinden birini seç diyorsanız megane derimquote:
Orijinalden alıntı: TroopeR
megane kesinlikle opel serii bir araç değil
hem bana megane seedan daha oturaklı geliyor güvenliğide tartışılmaz
Alıntıları Göster
-
Megane daha iyi yol tutar diyene kadar idare ediyordu. Fakat işte yol tutuş konusuna gelince bu işten pek anlamadığını gösteriverdin...quote:
Orijinalden alıntı: muratugras
GM in 1.3 cdti motoru 70 ps versiyonunda bayağı tuttu ama 90 da ne olur bilemiyorum çünkü verebileceği en son gücü veriyor ve bu yüzden arıza yapma riski daha fazla, yakıtına suyuna çok ve çok dikkat etmek gerekir. Renaultun 1.5 dCi si ise tartışılmaz. Konfor olarak ikiside iyidir ama megane daha iyi yol tutar. İkinci el olarak da megane daha çabuk satılır çünkü piyasada 10 megane dCi varsa 1 astra cdti90 var. İkisinden birini seç diyorsanız megane derim
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muratugras
GM in 1.3 cdti motoru 70 ps versiyonunda bayağı tuttu ama 90 da ne olur bilemiyorum çünkü verebileceği en son gücü veriyor ve bu yüzden arıza yapma riski daha fazla, yakıtına suyuna çok ve çok dikkat etmek gerekir. Renaultun 1.5 dCi si ise tartışılmaz. Konfor olarak ikiside iyidir ama megane daha iyi yol tutar. İkinci el olarak da megane daha çabuk satılır çünkü piyasada 10 megane dCi varsa 1 astra cdti90 var. İkisinden birini seç diyorsanız megane derim
-
eski arabam 1.4 megane şimdiki 1.3 astra.quote:
Orijinalden alıntı: muratugras
Alıntıları Göster
ben megane derim ama privilage versiyonu
Benzer içerikler
- 1994 model mercedes c180 yorumları
- egzoz emisyon muayeneden kaç gün önce yapılır
- evde pasta cila yapımı
- hankook mu goodyear mı
- renault duster yorumları
- tıguan 2024
- hyundai i20 sıfır fiyat
- hyundai santa fe, 7 kişilik 2024
- 2021 dacia duster
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X