Bildirim
MEGANE'MI -- ASTRA'MI !! Lütfen Tartışmaya Katılın !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ford fiesta al. -
quote:
Orjinalden alıntı: tuncay
Ford fiesta al.
almak için deil arkadaşlar arasında biz konuştuk tartıştık bende sizinle paylaşmak istedim bakalım forumdan ne gibi düşünceler gelcek die -
fiaste çok tutulan bir model ama ben yine de opel derim. Teknolojisini beğeniyorum. -
SİZ NE KARARA VARDINIZ ARKADAŞLAR ARASINDA Kİ TARTIŞMANIZDA.
ÖNCE SEN SÖYLE BİZDE SÖYLEYELİM
BAKALIM SİZDE NE GİBİ DÜŞÜNCELER VARMIŞ -
ben megane dersim çünkü astrada 2500 devre kadar arabanın çok baygın olduğu aşikar bütün kullanıcıların ortak fikri bu megane bu anlamda daha iyi bir de ben sedan tgercih ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: Tekstilciiii
quote:
Orjinalden alıntı: tuncay
Ford fiesta al.
almak için deil arkadaşlar arasında biz konuştuk tartıştık bende sizinle paylaşmak istedim bakalım forumdan ne gibi düşünceler gelcek die
Alınmayacak araba için yorum yapmam
Ama illede soruyorsan hiçbiri,
illada dizel alınacaksa bu segmentte,
focus 2 tdci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 17 Haziran 2006; 6:44:13 >
-
Bir daha Alman dan başkasını alırsam antilop olayım. -
amaç,
iki aracı tokuşturup kardeşi kardeşe kırdırmakmı?
yoksa,
ilk bahar güneşi altına papatyalar saçarak hoş bir sedamı?
quote:
Orjinalden alıntı: Tekstilciiii
Arkadaşlar bu iki araç arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz
megane 1.5 dci 80 hp ve astra 1.3 cdti 90hp
açıklamalı vee size göre iyisi hangisi ve neden ? Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
-
motor işinde japon varsa almana laf düşmez.. -
megane japon değil ki fransız -
atila4 e dedim..
quote:
Orjinalden alıntı: J a C K a L
megane japon değil ki fransız
-
opel astra tabiiki -
quote:
Orjinalden alıntı: leboss1
SİZ NE KARARA VARDINIZ ARKADAŞLAR ARASINDA Kİ TARTIŞMANIZDA.
ÖNCE SEN SÖYLE BİZDE SÖYLEYELİM
BAKALIM SİZDE NE GİBİ DÜŞÜNCELER VARMIŞ
biz astranın daha iyi olduğuna karar verdiik her yönden ama bakıyorum arkadaşların çoğu bu iki aracı deil başka araçlar hakkında konuşuyorlar lütfen tek konu megane ve astra -
o zzaman benim fikrimi söyleyeyim.meganın karşısında astra yı tek geçerim.vardığınız karar doğru.bana göre -
kararsız kaldım yaw. ikiside hoşuma giden arabalar. -
megane kesinlikle opel serii bir araç değil
hem bana megane seedan daha oturaklı geliyor güvenliğide tartışılmaz -
GM in 1.3 cdti motoru 70 ps versiyonunda bayağı tuttu ama 90 da ne olur bilemiyorum çünkü verebileceği en son gücü veriyor ve bu yüzden arıza yapma riski daha fazla, yakıtına suyuna çok ve çok dikkat etmek gerekir. Renaultun 1.5 dCi si ise tartışılmaz. Konfor olarak ikiside iyidir ama megane daha iyi yol tutar. İkinci el olarak da megane daha çabuk satılır çünkü piyasada 10 megane dCi varsa 1 astra cdti90 var. İkisinden birini seç diyorsanız megane derim -
Megane daha iyi yol tutar diyene kadar idare ediyordu. Fakat işte yol tutuş konusuna gelince bu işten pek anlamadığını gösteriverdin...
quote:
Orjinalden alıntı: muratugras
GM in 1.3 cdti motoru 70 ps versiyonunda bayağı tuttu ama 90 da ne olur bilemiyorum çünkü verebileceği en son gücü veriyor ve bu yüzden arıza yapma riski daha fazla, yakıtına suyuna çok ve çok dikkat etmek gerekir. Renaultun 1.5 dCi si ise tartışılmaz. Konfor olarak ikiside iyidir ama megane daha iyi yol tutar. İkinci el olarak da megane daha çabuk satılır çünkü piyasada 10 megane dCi varsa 1 astra cdti90 var. İkisinden birini seç diyorsanız megane derim
-
eski arabam 1.4 megane şimdiki 1.3 astra.
ben megane derim ama privilage versiyonu
Benzer içerikler
- 2 araç sigortası neden yüksek çıkar
- subaru impreza alınır mı
- blok çatlağı nasıl anlaşılır
- riken lastik yorumları
- seat ibiza alınır mı
- tesla batarya ömrü
- mercedes 2024 fiyat listesi
- yeni ev6
- togg ortakları ayrıldı
- audi a6 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X