Şimdi Ara

MEĞER AUDI S TRONIC DE DSG GİBİ SORUNLUYMUŞ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şikayetvar da şikayetleri okurken dikkatimi çekti nerdeyse her 4-5 şikayetten biri s tronic şanzumanla alakalı sürekli arıza veriyormuş araştırınca dsg ile aynı sistem olduğunu öğrendim böyle bir firmanın bu hale düşmesi ne kadar yazık elit marka deyince halbuki ilk akla gelen 3 firma audi mercedes bmw idi benim için bmw ve mercedes şikayetlerini de okudum bir tane otomatik şanzuman problemi bulamadım ve dedim ki audi benim için bitmiştir sizce de böyle bir markanın otomatik şanzumanı sorunlu olması büyük bir olay değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Günaydın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On numara tespit. Burada dsg fetiszmi yasiyoruz. Halbuki s tronic tede bazi modellerde kullanilarda sıkıntı var. Ama gelgelelim vw fanbiylarindan ve anticilerinden sira gelmiyor.

Bknz porche bile dunya kadar aracını geri çağırdı. Vag grubu tr ye sokulmasi tam skandal. Gerci basimizdakilerde

• Audi de VW grubuna ait bir marka oldugu için böyle şeyler normal artık :)
  • Audi dediğin nedirki? SÜSLÜ LEDLİ VW
  • a3 sevdam suya mı düştü şimdi memlekette alınacak sorunsuz bir araba kalmadı.
  • Hocam bende a3 almayı düşünüyordum bir ara kesinlikle almayın şikayetvarda herkes şikayet etmiş bakıp okuyabilirsiniz şu anki hedefim 116 i inş :)bmw ve mercedes de şanzumandan şikayet eden bi kişiye rastlamadım ama audi de her 3-4 şikayetten biri şanzuman arızası meğer bu meret dsg ile aynıymış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1-2 ay önce bmwye 25.000tl'ye sıfırdan komple otomatik vites yenileten duymuştum
    not:bmw ve honda hastasıyım,manuel candır
  • Dsg nin adının değişmiş hali ne bekliyordunuz ki.

• Aynı motor aynı şanzıman kullanılıyodur, bişey değişmiyo şanzıman marka seçmediğine göre hepsi aynı.

• en iyisi boş bir CLA 180 almak, motor sorunsuz ,şanzıman sorunsuz
  • loki17 kullanıcısına yanıt
    Hocam şikayetvar ülkemizde herkesin şikayetci olduğu durumları markaları belirten bir platform ben ona göre konuşuyorum ancak tabiki bir iki istisnası olabilir ama google a bmw otomatik şanzuman arıza diye yazdım bir iki tane eski model konu cıktı mercedes şanzuman arıza yazdım yine eski model araclarla ilgili bir iki konu çıktı ama audi s tronic arıza yaz bi ton arıza var audi gibi ismi çok büyük bir firmaya bu yakışıyor mu?Honda civic otomatik bir tane bile arıza şikayeti ne gördüm ne duydum ne de şikayetvar da var mercedes bmw keza öyle hyundai kia mitsubishi suzuki yine bunların da otomatikleri sorunsuz ama audinin klasmanı mercedes ve bmw klasmanında olduğu için ben buna çok şaşırdım meğer sadece adı varmış böyle bir firma daha sorunsuz şanzuman üretemiyorsa bu işi bıraksın gitsinler kusura bakmasınlar lafa gelince insanlara 100 küsür bine a3 satmayı biliyorlar ayıptır yazıktır

• Leblebi de nohuttan zaten.

• zaten bilinen bir durum, otomatik alacaksanız vag araçlarına bulaşmayacaksınız
  • Stronik dediginiz 10 bin km giden dsg nin 15000 km gideni.

• Mercedes yerine audi tercih edilmeyeceğini anlayın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 7 ileri kuru kavramayı bırakmaları lazım zaten sınır 250 NM Tork, taktıkları motorlarda en az 200 NM Tork geneli 250 NM Tork zaten...

Ancak aynı şanzımanın 6 ilerisini belediye otobüsüne tak
  • Bu 7 ileri kuru kavramayı bırakmaları lazım zaten sınır 250 NM Tork, taktıkları motorlarda en az 200 NM Tork geneli 250 NM Tork zaten...

Ancak aynı şanzımanın 6 ilerisini belediye otobüsüne tak
  • a3'lerde çok sık görülen bir arıza. genelde mekatronik değişiyor. garantisi bitse de audi durumu bildiğinden zorluk çıkarmadan değiştiriyor fakat yine de can sıkıcı bir durum. ben alacak olsam manuel alırdım riske gerek yok.

a4'lerde kullanılan 7 ileri yağlı tip s-tronic'ler ise sorunsuz, fakat nadir de olsa şanzıman değiştirenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

en iyisi boş bir CLA 180 almak, motor sorunsuz ,şanzıman sorunsuz

Haklisin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.