Şimdi Ara

Mercedes c180 kompresor 2010 alıcam yardım acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha önce hiç mercedes im olmadı için açıkcası bi tanıdık vasıtasıyla bi mercedes c180 kompresor buldum 2010 model 140 bin de nasipse p.tesi alıcam ama henüz tam karar veremedim bir kaç sorum olucak size. alıcağım araç amg değil öncelikle bunu belirteyim bunlarda kaç sınıf var onuda bilmiyorum en boşu en dolusu hangisi onuda bilemiyorum en boşu olarak yola çıkalım donanımları nelerdir otomatik 5 vites olandan sürüş konfor yakıt durumu nedir 2. el piyasası nasıl hızlımıdır vede bugunlerde kaç paraya alınır etek altı boyalı 12 bin lira hasar kaydı var parça parça 5 parça toplamı 12 bin yardımlarınızı bekliyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-aile-araci-229618671/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaan77 -- 30 Aralık 2015; 23:52:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaan77

Merhaba arkadaşlar daha önce hiç mercedes im olmadı için açıkcası bi tanıdık vasıtasıyla bi mercedes c180 kompresor buldum 2010 model 140 bin de nasipse p.tesi alıcam ama henüz tam karar veremedim bir kaç sorum olucak size. alıcağım araç amg değil öncelikle bunu belirteyim bunlarda kaç sınıf var onuda bilmiyorum en boşu en dolusu hangisi onuda bilemiyorum en boşu olarak yola çıkalım donanımları nelerdir otomatik 5 vites olandan sürüş konfor yakıt durumu nedir 2. el piyasası nasıl hızlımıdır vede bugunlerde kaç paraya alınır etek altı boyalı 12 bin lira hasar kaydı var parça parça 5 parça toplamı 12 bin yardımlarınızı bekliyorum

Mercedesin hasarlısında fiyat çok düşer. Ona göre yap hesabını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMG mercedes'ler sürüş olarak daha sert ve sportif bir sürüş dinamikleri sergiler,sizin sportif ve sert bir sürüş isteğiniz yok ise baz modelleri işinizi görecektir.

7 ileri olanları daha makbuldur hem daha seridir hem de daha az yakıt sarfiyatı yapar.

Classic,Elegance,Avantgarde ve yeni 7 iler G-Tronic'ler Fascination paketi ile satılıyor,alınabilecek en üst paket Avantgarde AMG modelidir ve giriş seviyesi modeli ise Classic modelidir.

5 ileri ve benzinli olduğu için piyasası zayftır.

Fiyat olarakta bişey söyleyemem aracın kazası,değişeni vs nedir kaç km'dedir bilemeyiz bu bahsettiğim faktörler aracın gerçek fiyatını belirler..
  • kaaan77 K kullanıcısına yanıt
    hocam araç 2010 model yani makyajsız kasa
    c kasa benim bildiğim
    elegance
    avangarde
    exelusıve
    amg paket olmak üzere 4e ayrılıyor ve aşağı doğru donanımlar artıyo ve
    fiyatta aynı şekilde artıyo
    alacağınız aracın hasar kaydı varsa fiyattan zaten düşersiniz ortalama piyasa fiyatlarıyla kesinlikle
    aracı bir tutmayın aracın satılık ilanında ki sayfayı buraya atarsanız daha aydınlatıcı bilgiler alabiliceğiniz kanaatindeyim.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-temiz-aile-araci-229618671/detay/

Alıcağım araç bu en boş paketi sanırım fiyat makulmudur. vede en boş paketin özellikleri nelerdir ?
  • 7 ileri benzinli km de 40-50 krş yakıyordum. 5 ileri daha çok yakar. premium araçlarda boş paket tercih etmek hiç keyif vermiyor.
  • Bu arac icin mbforuma bak, c serisi kategorisinde ne var, ne yok oku. Ilanlar hep hata dolu. Makyajli olmayani alma ve bos olanina ise bakma. 5 ileri sorunsuz ve kompresor oldugundan piyasasi cok daha canli cunlu lpg kullanimi icin tercih ediliyor. Otomatik vitesin 7 degilde 5 olmasina aldanma, yakit kazanci atla deve degil. Ben sayfalarca yazi okudum, 2016 icin aklimdan kectiginden hala arastirma asamasindayim. Mercedes foruma gir okuyabildigin kadar c serisi kategorisinde oky. ben alacak olursam 5 ilerisinden alip, prins taktirip kullanirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

Bu arac icin mbforuma bak, c serisi kategorisinde ne var, ne yok oku. Ilanlar hep hata dolu. Makyajli olmayani alma ve bos olanina ise bakma. 5 ileri sorunsuz ve kompresor oldugundan piyasasi cok daha canli cunlu lpg kullanimi icin tercih ediliyor. Otomatik vitesin 7 degilde 5 olmasina aldanma, yakit kazanci atla deve degil. Ben sayfalarca yazi okudum, 2016 icin aklimdan kectiginden hala arastirma asamasindayim. Mercedes foruma gir okuyabildigin kadar c serisi kategorisinde oky. ben alacak olursam 5 ilerisinden alip, prins taktirip kullanirim

benim attığım ilandaki araç alınır mı alınmaz mı bide o kasa dolu olan mı boş mu onuda anlayamadım ben şuan :)
  • Almayı düşündüğünüz araç makyajsız,baz donanım,5 ileri atmosferik motorlu model...12-13 lt yakarsınız...Ben olsam makyajlı,Avantgarde paket-fascination'da ilaveten cam tavan var,AMG spor görünen en donanımlısı-,7 ileri turbo motorlu olanlardan alırdım...

• Ota boka ACİL diye yazmaktan ne keyif alıyorsunuz?

Acil serviste mi doğdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Almayı düşündüğünüz araç makyajsız,baz donanım,5 ileri atmosferik motorlu model...12-13 lt yakarsınız...Ben olsam makyajlı,Avantgarde paket-fascination'da ilaveten cam tavan var,AMG spor görünen en donanımlısı-,7 ileri turbo motorlu olanlardan alırdım...

Araç atmosferik değil aşırı beslemeli (kompresör)
  • B sınıfı araçlar 60 bin seviyesini aşmışken, kaliteli konforlu D sınıfı MB alınır bu fiyatlarda. Fakat geçmişini de iyi bilmek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

Bu arac icin mbforuma bak, c serisi kategorisinde ne var, ne yok oku. Ilanlar hep hata dolu. Makyajli olmayani alma ve bos olanina ise bakma. 5 ileri sorunsuz ve kompresor oldugundan piyasasi cok daha canli cunlu lpg kullanimi icin tercih ediliyor. Otomatik vitesin 7 degilde 5 olmasina aldanma, yakit kazanci atla deve degil. Ben sayfalarca yazi okudum, 2016 icin aklimdan kectiginden hala arastirma asamasindayim. Mercedes foruma gir okuyabildigin kadar c serisi kategorisinde oky. ben alacak olursam 5 ilerisinden alip, prins taktirip kullanirim

aynen prins lpg ile muazzam verim elde edersin. performansta benzin veya lpg olduğu farkedilmez bile ben prins kullanıyorum. çok çok memnunum zaten daha iyisi yok. fiyat gayet ideal clionun dolu yeni liste fiyatı 74 bin olmuşken hiç düşünmeden kendini ispatlamış premium bir araca o kadar para gözü kapalı verilir.

• Hocam sizinle ayni düşüncedeydim. Illa mercedes e bineceğim düşüncesindeyseniz bir lafim yok. Fakat bu km de bu hasarda bu baz donanimdaki c180 i ben almazdim almadimda. Luxury modeli hariç diğerlerini 2 ay kadar araştirdim kendime göre bir araç bulamadim en sonunda gittim 70 bine sifir otm honda civic black edition aldim. Daha önceki aracim e46 kasa 2004 model bmw 3.18ci. Masrafi ve yakiti artik bezdirmişti beni. Birazda zevk işi tabi. Alacaksanizda bu bahsettiğiniz araci almayin derim.

• her yer c180 zaten

değişik birşeyler tercih et
  • yorum yazan herkeze çok teşekkür ediyorum vaz geçtim illada mercedese binmek değil zaten amacım 65 bin bütcem var ona göre bakıyordum
  • Bende 50 binde 2011 model sıfır hatalısı var, w205 e geçmeyi düşünüyorum, fiyat olarak 80 civarı geçiyor benimki, araç hakkında merak ettiklerini cevaplayabilirim.

• İlandaki araç luxury , en baz modelin bir üstü, cam tavan yok, 16 jant, dış tasarımdaki krom çıtalar yok, önemli özeliiklerinden hız sabitleyici, far sensörü , yağmur sensörü, 5 ileri otm. Vites var. Şehirlerarası 7.2 normal kullanımda yakar , şehiriçi trafiğe göre 10-11,5 arası ortalamada 8.3 lt civarında yakar.

• ilk olarak bütçeniz ne şöyle diyim yazın bizde 165 binde e200 kompressor aldık avantgarde 2005 prins lpg taktık ayrıca ve o sırada fiyatlara baya hakim oldum.

5 parça boya ve 10 küsür bin hasar kaydı olan araca güvenemzsiniz onu diyim satamazsınız sonra o aracı.

piyasada değişensiz araçlara yönelin mümkünse boyasız hasarsız çizik varsa bile alın sonuçta boyalı olmadığı için de durumda olduğunu bilirsiniz.

ekspertiz yapmadan sakın kapora bile vermeyin
  • Bu kadar hasarli araca 60 vermezdim. İlla merso demezseniz octavia öneririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.