Şimdi Ara

MERCEDES E250 Diesel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben mercedes 90-92 model arasi E250 dizel almak istiyorum ama km si 250 000 civari olacak. dusuncelerinizi almak istiyorum.? yakit durumu nasil ve servis masrafi cikarir mi? konforu nasil? vs vs akliniza gelen herseyini degerlendirirseniz sevinirim.ozellikle kullanan arkadaslar varsa onlarin dusunceleri benim icin cok onemlı.tesekkur ederim

• fıstık gıbı araba al kullan pısman olmazsın yedek parca fıyatlarıda ahım sahım pahalı degıldır .. her tur mazotu yakar kolay kolay arıza yapmaz on numara alet
  • bizde var 250.000 de falan galiba
    E250
    tas gibi arac, tavsiye ederim
  • Üstad ev gibi araba valla konfor desen konfor motor desen motor görüntü desen görüntü herşey mevcut
  • YAKIT DURUMU NASIL PEKİ ARKADAŞLAR
  • 20-25 kuruş arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şehir içi mi?
  • Mercedes in güzel ve kalıcı araçlarından bir tanesi uzun süre götürür bakımlarını aksatma yeter
  • Bahsetiğin araç dünyanın en sağlam araçlarından, o aracı eskitmen mümkün değil, motoru sanki sonsuza kadar çalışacak gibi tasarlanmış, ancak ve ancak performansı konusunda şüphelerim var keza Turbo olamayan lar ( Turbolar çok az piyasada ) performansının bayacağını düşünüyorum... hemde oldukça bayık bir hızlanma sergileyecektir... Turbosuz dizellerin kaderi böyledir...
  • Bunlar kac silindirdi? 5 mi 6 mi? 220´ler 5 diye biliyorum.. Kesin bilen var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kedisevket

http://www.sahibinden.com/mercedes_benz_300_td_1991_modelWQQaXQQ7501229WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=3

bencede güzel duruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conquista -- 21 Temmuz 2008; 17:17:43 >

• Linkteki merso Turbo Dizel.... Keyiflidir onun sürüşü...
  • 250D LER 5 SILIDIRLI 300D LER 6 SILINDIRLI 200D LERDE 4 SILINDIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.