Şimdi Ara

Merhaba psikoloğa gidemediğim için burdan yazıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Adımı söylemeyeceğim uzun zamandır uyku problemi ve içinden çıkılamayan sinir pronlemleri yaşıyorum bir olayda çok fazla tepki veriyorum veya bir olay sonrasında çok kafama takıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor mesela o gün keşke onu yapsaydım keşke şunu yapsaydım diye kendime kızıyorum günlük yaşantımda bunun çok sorunlarını çekiyorum ve uyku düzenim sıfır kendim kafama taktığım için uyutmuyor kafamın içindeki sesler ailemden utandığım için psikoloğa gidemiyorum yaşım küçük anneme veya babama ben sinir hastasıyım diyemem yaşıtlarıma göre daha olgunum sebebini bilmiyorum fakat çok çocuksu hareketler sergiliyorlar annem bazenleei azcık çocuk ol diyor herneyse konumuz geçenlerde sinirimi malesefki dışa vurdum futbolcuyum sınıflar arası maçta bir çocuk iteledi ve bende onu yere yatırıp yumrukladım hocanın üstüme çıkıp bana yumruk attı beden hocamız baya iri yarı bir adam bende ona tepki olarak yumruk attım dudağı patlamış olay kavga değil olay bitti fakat benim kafamın içindeki sesler bana şöyle yapmalıydın böyle yapmalıydın bu sesler genellikle vahşice veya biriyle tartışınca ona zarar vermem gerekiyormuş gibi hissediyorum şuanlık duygularımı bastırabiliyorum fakat psikolog veya herhangi biryerden destek almazsam bu böyle gidicek 2 yıldır bu sorunları çekiyorum derslerim gayet iyi fakat okudlaki problemlerim dışardaki okulda artık hocalar normal bir gözle bakmıyor artık dayanamıyorum kendime zarar vermiyordum önceden ama şimdi arttı dişimi sıkmaya başladım yada elim acıyana kadar yumruk yapmayı beni bir deli olarak görmeyin nolur iyi akşamlar

• Merhaba. Adımı söylemeyeceğim. Uzun zamandır uyku problemi ve içinden çıkılamayan sinir problemleri yaşıyorum. Bir olayda çok fazla tepki veriyorum veya bir olay sonrasında çok kafama takıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Mesela, o gün keşke onu yapsaydım, keşke şunu yapsaydım diye kendime kızıyorum. Günlük yaşantımda bunun çok sorunlarını çekiyorum ve uyku düzenim sıfır. Kendim kafama taktığım için uyutmuyor. Kafamın içindeki sesler, ailemden utandığım için psikoloğa gidemiyorum. Yaşım küçük, anneme veya babama ben sinir hastasıyım diyemem. Yaşıtlarıma göre daha olgunum, sebebini bilmiyorum, fakat çok çocuksu hareketler sergiliyorlar. Annem bazen "azcık çocuk ol" diyor, her neyse.

Konumuz, geçenlerde sinirimi maalesef dışa vurdum. Futbolcuyum, sınıflar arası maçta bir çocuk iteledi ve ben de onu yere yatırıp yumrukladım. Hocanın üstüme çıkıp bana yumruk attı. Beden hocamız bayağı iri bir adam, bende ona tepki olarak yumruk attım. Dudağı patlamış, olay kavga değil, olay bitti. Ama benim kafamın içindeki sesler, bana şöyle yapmalıydın, böyle yapmalıydın diyor. Bu sesler genellikle vahşice veya biriyle tartışınca ona zarar vermem gerekiyormuş gibi hissettiriyor. Şu anlık duygularımı bastırabiliyorum, fakat psikolog veya herhangi bir yerden destek almazsam bu böyle gidecek.

İki yıldır bu sorunları çekiyorum. Derslerim gayet iyi, fakat okuldaki problemlerim dışarıdaki okulda artık hocalar normal bir gözle bakmıyor. Artık dayanamıyorum. Kendime zarar vermiyordum önceden ama şimdi arttı. Dişimi sıkmaya başladım veya elim acıyana kadar yumruk yapmayı. Beni bir deli olarak görmeyin, lütfen. İyi akşamlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.