Şimdi Ara

Mersedes-Benz w124 250d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mersedes-Benz w124 250d almak gibi bi planım var bu aralar taktım bu arabaya bilgisi olan almamı uygun görürmü alınabilecek bi araçmı yolda bırakırmı yıl oldu 2018 nede olsa bütçem 25.000 35.000 arası şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski bir w124 250 D kullanıcısı olarak aracı tavsiye ederim. Yaşına rağmen hala konforlu rahat bir araçtır. Donanımları opsiyonlu alımına göre sıra dışıdır denebilir. Süspansiyonu çok güzel yol tutuşu gayet başarılı bir araç. Ancak dizelde olsa atmosferik büyük hacim motoru pek ekonomik olmayacaktır. Yakıt yorabilir diye düşünüyorum...
  • piyasası yüksek o paraya daha yeni bir araç alırdım 250D kullanan biri olarak, ama ille de alacağım diyorsan temiz olanını bul, piyasada çok oynanmış sağı solu ellenmiş kasabın eline düşmüş araç var. temiz gibi göstermek de kolay etiketi halen duruyor dedikleri etiketleri bile satıyorlar.

• 300 dizel daha iyi olur hocam

• Bu aralar taktım bu arabaya ve kafamda almak gibi bi plan var yakıt olarak ne diyebilirsiniz yada parça fiyatı nasıldır sanayi yolu gözükürmü
  • Turbosuz dizel uzer insani

• 300 D ler hakkında ne diybilirsiniz ya bana az yakan sanayiye fazla fazla sokmayan sorunsuz bi araba lazım :D onuda mersedes 250 d olarak gördüm yanlışım varsa düzletin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    Mercedes gl320
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bütçe ne kadar bilmiyorum ama dizelde 300d turbodiesel 147hp harici alınmaması kanaatindeyim. Farklı farklı motorlarını kullandım gerek w123 gerek w124' lerde, 250d' yi pek önermiyorum benden öneri isteyen arkadaşlara.

En ideal vergisi de düşük olan yeni tip E200 + LPG kombinasyonu.
    En güzeli ise 300E24valve olanı. Yani kullandıklarım arasında benim kanaatim bu.

Şu ana kadar kullandığım ya da test ettiğim modeller kısaca:
    w123 200d - 230e - 280se
    w124 200d - 200e - 230e - 300e24 - 250d - 300d
  • w124 250d hiç tavsiye etmem. öncekikle o kasayı hareket ettiren bir motor ancak ötesi yok. biraz seri kullanırım derseniz ciddi yakıt tüketir. ekonomi yapayım derseniz sizi tatmin etmez. bakımları zor ve masraflıdır. sanayide çoğu usta benzinli motoru tamir ederken bile zorlanıyor.

w124 olacaksa 1993-1994 e200 16v motor lpg ile en uygun seçenek. masrafı da az olur. 2.elde kolay satılır.

• Tofaşlar yolda dalga geçer, 90 bg düz dizel araba. Bence benzili modellere bakın.

• Furzy F kullanıcısına yanıt
    2300 benzinli alın lpgyle binersiniz 102 kodlu motor gayet verimli ve ekonomik ort. 12-13 lt. lpg yakarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.