Şimdi Ara

Meşhur Tarcanlar Oto Expertiz 'de expertiz yaptırdım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
8
Favori
87.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
267 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: goodorevil

Hocam şöyle bir durum var, mesela siz dediniz ki araçta bir parça boya var ciddi kaza yok, ben güvenerek kalktım geldim aracı aldım ekspere soktum, aracın şasesi hasarlı, hava yastığı açık çıktı. Bu durumda mesela eksper ücretini sizin ödemeniz gerekmez mi? Yoksa herkes söylesin istediği gibi yalanı, ortaya çıkarsa eksper ücretini alıcı ödeyecek ne de olsa, kafa rahat oh!?

Alıntıları Göster
    Hocam ben genel konuştum
    Yoksa 2parça boya var dedim tavanda boya çıktı ben satıcı olarak utanırım parasını ben elimle veririm
    Demek istediğim heryerden para kırpmaya çalışan alıcılar. Hatta experlerde yönlendiriyor. Abii şunu söyle bi 500 daha kırp diye.
    zamanında çok iyilik yaptım ama, bıktım. Arabanın ilksahibi değilsem araç bu kardeşim işine gelirse.. Gösterirsen de göstermezsende sen bilirsin. Sana araba çok bana alıcı çok.

Diyorum ya adam arka balatası bitmiş diyo. Ee yani napiyim 100 tl fiyattan mı düşeyim. Bu kadar mı aç gözlüsünüz yani!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Hocam bence bayan kısım şurası.

En fazla 2 parça boya çıkar.

Sen zati sattığın aracı bilmiyor isen gerek yok bu muhabbetlere. Sizin için değil genel konuşuyorum.

Adam beni arıyor ne var? Hiç bir şey yok. Geliyor alıyor gidiyor.

Adam arıyor ne var. Ön tamponu taş izlerinden dolayı boyattım. Öncesi sonrası resimleri mevcut. Geliyor alıyor gidiyor.

Arıyorsun neyi var. Çamurluk boyalık diyor. Gidiyorsun tavan hariç komple boyalı çıkıyor araç. Cidden baydı. Bilmiyor isen sağını solunu satma arkadaş. Manavdan elma armut almıyoruz.

Alıntıları Göster
    Ben her zaman şöyle yapıyorum alırken şuraya gösterdim şu kadar parça boyası değişeni var belgesi varsa aha bu.
    Alırken baktırmamışsam kardeşim alırken baktırmadım satıcının söylediği bunlar..
    İşine gelirse gel bak işine gelemezse canın sağolsun
    Yok exper parasını sen verirsin bilmemne hadi kardeşim yoluna. Ben mi sok dedim gidipte 300 ver dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: bennett.antony

Hocam ben genel konuştum
    Yoksa 2parça boya var dedim tavanda boya çıktı ben satıcı olarak utanırım parasını ben elimle veririm
    Demek istediğim heryerden para kırpmaya çalışan alıcılar. Hatta experlerde yönlendiriyor. Abii şunu söyle bi 500 daha kırp diye.
    zamanında çok iyilik yaptım ama, bıktım. Arabanın ilksahibi değilsem araç bu kardeşim işine gelirse.. Gösterirsen de göstermezsende sen bilirsin. Sana araba çok bana alıcı çok.

Diyorum ya adam arka balatası bitmiş diyo. Ee yani napiyim 100 tl fiyattan mı düşeyim. Bu kadar mı aç gözlüsünüz yani!

Alıntıları Göster
    He hocam şimdi oldu.
    Yani siz bir beyanda bulunmuyorsunuz ki. Araç bu, baktırmadan aldım, böyle böyle biliyorum. Ben bunu bilerek geliyorsam o başka. Ama mesela 2 parça boya var dediğiniz araçta atıyorum sol direk işlemli, sol iki kapı değişik v.b çıkarsa işte o durumdan bahsetmiştim.

Ayrıca fren balatası şusu busu sarf malzemesi, özellikle beyan edilmemişse kalkıp onun için indirim istenmez tabii.

Ben de aracı alırken satıcı bir şey söylemedi, arabanın yanına gittim ön cam boydan boya çatlak. 2014'ün parasıyla 500 lira indirim istemiştim. Sizce istemeyeyim mi?

• 300 tl nedir yav bu kadar kolay para kazanılmamalı.
    Devlet çıkaracağı kanunlarla sahtekarlığın dolandırıcılığın her türlü önüne geçebilir.
    Tamam bu adamlar işini iyi yapıyor ancak bu kadarda değil.
  • Uyanık galericiler tarcanlara expertiz e araç sokturmuyoruz diye şart koymaya başlamışlar ilanlarda. Ulan varya acaba bunu görüp hala o galericilerden araç alan varmı?

Kimbilir nasıl tehdit ediliyordur bu adamlar. Bir tane daha var bunun gibi olan
  • Adamlar işini biliyor yapıyor iyi de para kazanıyor haliyle helal olsun keşke hepsi böyle işine önem verse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamanınındelikanlısı -- 18 Kasım 2019; 19:22:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

He hocam şimdi oldu.
    Yani siz bir beyanda bulunmuyorsunuz ki. Araç bu, baktırmadan aldım, böyle böyle biliyorum. Ben bunu bilerek geliyorsam o başka. Ama mesela 2 parça boya var dediğiniz araçta atıyorum sol direk işlemli, sol iki kapı değişik v.b çıkarsa işte o durumdan bahsetmiştim.

Ayrıca fren balatası şusu busu sarf malzemesi, özellikle beyan edilmemişse kalkıp onun için indirim istenmez tabii.

Ben de aracı alırken satıcı bir şey söylemedi, arabanın yanına gittim ön cam boydan boya çatlak. 2014'ün parasıyla 500 lira indirim istemiştim. Sizce istemeyeyim mi?

Alıntıları Göster
    Pazarlık aşamasında iste hocam bu bir kusur
    Ama balata bitmiş disk çizilmiş rot balans lazım vs bunlar hikaye. Alan böyle alacak kız gibi araba isteyen gitsin 0 alsın
    Bu yeni adet çıktı herşeyi satıcıdan kırpalım. Yok böyle bir dünya. 2.el alıyosan biraz masraf yapacaksın hiçkimse kız gibi arabasını sana yar etmez.
    Ben satarken çok açığım şöyle oldu böyle oldu ben bunu biliyorum gerisi beni bağlamaz. Yok exper parasıymış yok yol parasıymış.
    Hatta şehir dışından gelmek isteyene gelme diyorum çekemem kardeşim. Sonra geliyorsun orası öyle burası böyle yok o eksik bu eksik yol, paramı ver hee oldu

Aynısı,bana oldu kalktım bodruma araba bakmaya gittim. Araba dediği gibi çıkmadı kardeşim işine bak dedi arkasını döndü gitti.
    İnsanlar artık böyle. İşine gelen alsın gelmeyen almasın. Exper exper dolaşamam arabamı satarken kapımın önüne çıkarır gelen bakar beğenirse en yakındaki yere gösterir içine siniyorsa alır sinmiyorsa almaz.

1 kere a3üm vardı ilana koydum burdaki kafalı biri geldi dediğinden farklı boya değişen çıkarsa exper parası senin dedi be de eyvallah dedim
    Neyse gittik expere boya değişen dediğim gibi çıktı ama şanzıman yağ kaçırıyormuş. E dedim kardeş sen boyası değişen dedin yalan çıkmadı alıyomusun yok dedi almıyorum iyi dedim aldım arabamı çıktım
    Şimdi ne oldu 2 parça boyaya koca şanzımanı yalan ettin.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Kaput boyalı ise kazada motor kısmı da hasar görmüş demektir muhtemelen, hatta şasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: denizinpiri

Ergen tayfası, aracında yoktur ehliyetinde

Alıntıları Göster
    Tarcanlar gibi firmalardan rahatsız olan tayfadan olmadigim kesin,dükkânlarınızın adresini verin de eş dost yanmasın:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Kasım 2019; 19:35:4 >
  • boyaya takılanlar için söylüyorum. biliyosunuzdur muhakkak ama boya kalınlığını ölçen aletler var onlarla 1 saniyede nerde boya var anlarsınız. ben ucuzlarından bir adet temin ettim aldığım aracı bu aletle iyice incelemiştim kapıda boya çıktı ama önemsemedim aldım aracı.
  • bu arkadaşlar ankarada diye biliyordum, istanbulda olmaları çok iyi, mutlaka uğramak lazım bu işler için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E.R.W. kullanıcısına yanıt
    30.000TL kazıklanmaktansa 300TL veririm içim rahat alırım misal. Evet pahalı ama işini düzgün yapan kaç adam var memlekette?

• Boya değilde şase kaporta tamiri yapılmış bir araç almak istemem boya bu yönden önemli..

• Kocaeli Başiskele de Tarcanlar expertiz gerçekten iyi kaliteli tavsiye ederim.

Sami ustaya selamlar.

Adamlar çok ayrıntılı detaylı bakıyorlar aldıkları ücretin hakkını veriyorlar

• Kocaeli Başiskele de Tarcanlar Expertiz

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel bakıyorlar arabalara helal olsun
  • Aracını satan adam her şeyini biliyor ama ya yutturursam diye laf cambazlığı yapıyor. Kardeşim teneke parçası için ahiretinizi satmayın. Dürüst olun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    İlk arabamı alırken böyle bir hevesle gidip bakıyodum. İçimde heyecan da var ya hemen ekspere sokuyorum. 2 parça boya dediği arabada hoooop 3 parça değişen. Sonra şöyle yemin ederim böyle yemin ederim. Acemiliğime ve heveslerime yenik düşüp 1000 tl parayı heba ettim. Bende kendi kendime dedim ki aynı sizin gibi düşünen adamlardan araba alınmaz. Siz nasıl araba bu alıyosan al almıyorsan bana alıcı çok kafasındaysanız bende artık aynen öyle yapıyorum. Param cebimde bana araba çok. Zaten bu piyasada herkes birbirini buluyo bi şekilde. Sizin gibi düşünen biri sizden araba alıyor. Benim gibi düşünen birinden de ben araba alıyorum vs vs..
    Mesela bugün biriyle görüştüm dedim Kocaeli'ye gelirsen aracına istediğin parayı vermeye hazırım. Araç dediğin gibi çıkarsa yaptığın yol masrafın bana aittir. Biz gelemeyiz siz gelin dedi. 3 aydır da arabayı satmaya uğraşıyo ama nafile ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Kaput boyalı ise kazada motor kısmı da hasar görmüş demektir muhtemelen, hatta şasi.
    Yani bir kamyon geri manevra yaparken kaputa azıcık sürttü mü araba çöp mü olacak? 15 bin lira değer kaybı mı? Ayrıca en ufak kazada kaput katlanır, tasarım amacı budur zaten.
    Kriteriniz kaputun boyalı (Bakın değişen bile değil) olması değil, ön şase direklerinin işlemsiz olması olsun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.