Bildirim
Mide için antrenman önerisi(SS)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç olmadı yorum yapın. -
ab ripper x
seni uçurur. -
Teşekkürler yorumunuz için. Peki ab ripper x i duymuştumda her gün mü uygulamalıyım yoksa diğer body programım gibi 2 gün 1 gün dinlenme şeklindemi? -
bence 2 günde 1 ya sonuçta karnımızdada kas var onunda hacimlenmesi lazım her gün çalışırsak onunda zararına diye düşünüyorum küçük kas grubu ama oda dinlenmeyi hak ediyor onada yazık.2 günde 1 idealdir -
Çok teşekkürler. -
Başka yorum ve önerisi olan varsa lütfen söylesin. -
ab ripper felan kesmez
hacimlensin istiyorsan ağırlık alıp mekik çekeceksin -
quote:
Orijinalden alıntı: car_26
ab ripper felan kesmez
hacimlensin istiyorsan ağırlık alıp mekik çekeceksin
hocam bu olay benim kafamıda çok karıştırıyor ya.Şimdi ab ripper xde karın çalıştırıyor,ağırlıkla yaptığımız sit up ve leg raiselerde.Yana eğilmelerde çalıştırıyor.Benim anlamadığım şey şimdi ben ab ripper x yapıp eve gidiyorum.Karın kaslarım hacimlenmiyormu ? yani yoksa ağırlıkla mekikden kastımız şu dexter jackson'ın abdominalleri gibi iri yarı karın kaslarımı ? cevaplarsanız sevinirim. -
evet ağırlıktan kastım iri packler.
ab ripper aynı kiloda aylarca bench basma gibi düşün bi gelişim olmaz.bu yüzden ağırlıklı mekik çekiyorum ben artık ve gözle görülür irileşme var packlerde.her 3-4 haftada birde 2.5kg arttırıyorum. -
Göğüs yok, kol yok, omuz yok, vs. yok ama karın kası var diye övgü bekliyorsan kusura bakma, diğer bölgeler hacimsizken karın kasının olması hiçbirşey ifade etmiyor benim için. Karın kaslarının daha şekilli olmasını istiyorsan yağ oranını düşür, mucize programlar arama derim. -
quote:
ab ripper aynı kiloda aylarca bench basma gibi düşün bi gelişim olmaz.bu yüzden ağırlıklı mekik çekiyorum ben artık ve gözle görülür irileşme var packlerde.her 3-4 haftada birde 2.5kg arttırıyorum.
Anladım ozaman bende artık ant sonunda 15x3 plakayı göğüsüme alıp başlayayım çekmeye.2.5 kilogramlık disk ile başlarsam iyi olur rdiye düşünüyorum direk 5den girersem belden olmayalım teşekkür edeirm tekrardan açıklık getirdiğiniz için,sağolun. -
quote:
Orijinalden alıntı: ZapieL
quote:
ab ripper aynı kiloda aylarca bench basma gibi düşün bi gelişim olmaz.bu yüzden ağırlıklı mekik çekiyorum ben artık ve gözle görülür irileşme var packlerde.her 3-4 haftada birde 2.5kg arttırıyorum.
Anladım ozaman bende artık ant sonunda 15x3 plakayı göğüsüme alıp başlayayım çekmeye.2.5 kilogramlık disk ile başlarsam iyi olur rdiye düşünüyorum direk 5den girersem belden olmayalım teşekkür edeirm tekrardan açıklık getirdiğiniz için,sağolun.
ben 2.5la zor yapıyordum şimdi 10la yapıyorum ayrıca ben sırtıma alıyorum daha kolay ve güzel oluyo
-
quote:
quote:
quote:
Anladım ozaman bende artık ant sonunda 15x3 plakayı göğüsüme alıp başlayayım çekmeye.2.5 kilogramlık disk ile başlarsam iyi olur rdiye düşünüyorum direk 5den girersem belden olmayalım teşekkür edeirm tekrardan açıklık getirdiğiniz için,sağolun.
ben 2.5la zor yapıyordum şimdi 10la yapıyorum ayrıca ben sırtıma alıyorum daha kolay ve güzel oluyo
Hocam onu ben pek analyamadım ya kusura bakmayın.Sırttan nasıl tutuyorsunuz ? bizim plakaların tutma yerleri var 3 adet boşluğu var.Göğüste tutarmış gibi kolları geriyemi atıyorsunuz ? yani tricepsi esnetme pozisyonu varya,kolu enseden arkaya atıyoruz öylemi ? yoksa klasik arkadan belimizi tutar gibimi ?evet şimdi yaptımda klasik belimizi tutar gibi,kol uzanıyor anladım.2siylede deneyeceğim artık hangisi daha etkili olursa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Executor06
Göğüs yok, kol yok, omuz yok, vs. yok ama karın kası var diye övgü bekliyorsan kusura bakma, diğer bölgeler hacimsizken karın kasının olması hiçbirşey ifade etmiyor benim için. Karın kaslarının daha şekilli olmasını istiyorsan yağ oranını düşür, mucize programlar arama derim.
Hayır övgü beklememiştim zaten. Bu konuda kameranın kıytırıklıgı ve açısının çok önemi var kollarım 39 omuz 116 göğüs 101 ölçülerim bu şekilde ve protein tozu kullanmadıgım ayrıca basketbol oynadıgım için aşırı derecede şişiremiyorum haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Hocam onu ben pek analyamadım ya kusura bakmayın.Sırttan nasıl tutuyorsunuz ? bizim plakaların tutma yerleri var 3 adet boşluğu var.Göğüste tutarmış gibi kolları geriyemi atıyorsunuz ? yani tricepsi esnetme pozisyonu varya,kolu enseden arkaya atıyoruz öylemi ? yoksa klasik arkadan belimizi tutar gibimi ?evet şimdi yaptımda klasik belimizi tutar gibi,kol uzanıyor anladım.2siylede deneyeceğim artık hangisi daha etkili olursa
dediğingibi tripeps yapar gibi omuzdan atıyorum arkaya kolları
daha nasıl anlatayım
bizim plakalar diesel fitnessın baya rahat oluyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Flying_Turtle
quote:
Göğüs yok, kol yok, omuz yok, vs. yok ama karın kası var diye övgü bekliyorsan kusura bakma, diğer bölgeler hacimsizken karın kasının olması hiçbirşey ifade etmiyor benim için. Karın kaslarının daha şekilli olmasını istiyorsan yağ oranını düşür, mucize programlar arama derim.
Hayır övgü beklememiştim zaten. Bu konuda kameranın kıytırıklıgı ve açısının çok önemi var kollarım 39 omuz 116 göğüs 101 ölçülerim bu şekilde ve protein tozu kullanmadıgım ayrıca basketbol oynadıgım için aşırı derecede şişiremiyorum haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler.
39 kol mu ? dalga mı geciyosun 30-32 anca gozukuyor fotografda
-
quote:
Orijinalden alıntı: ADEBISI
quote:
quote:
Hayır övgü beklememiştim zaten. Bu konuda kameranın kıytırıklıgı ve açısının çok önemi var kollarım 39 omuz 116 göğüs 101 ölçülerim bu şekilde ve protein tozu kullanmadıgım ayrıca basketbol oynadıgım için aşırı derecede şişiremiyorum haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler.
Bana da öyle geldi, sıcak ölçü mü 39 ne anlamadım
-
quote:
quote:
quote:
Dediğim gibi bu açıdan bu kadar belli oluyor
-
quote:
quote:
quote:
Mezurayla fotoğraf atabilirim eğer ki özelden eğer inandırıcı gelmiyorsa ki bende sizin yerinizde olsam bana da gelmez fotoğrafı görünce
Benzer içerikler
- en iyi yulaf markası
- 5 gr kreatin ne kadar su ile içilir
- nestle resource protein zararları
- kreatin kinaz 3000
- protein tozu ishal yapar mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X