Şimdi Ara

Migroslarda satılan uzman kasap t bone etlerini alan var mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar migrosta satılan uzman kasap t bone etleri var

Ustelik dry aged (olgunlastirilmis) halini de satiyorlar

Dry aged link
    www.sanalmarket.com.tr
    Uzman Kasap Olgunlaştırılmış Dana T-bone Steak Kg - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/27951313-30033-uzman-kasap-olgunlastirilmis-dana-t-bone-steak-kg

Normal hali link
    www.sanalmarket.com.tr
    Uzman Kasap Dana T-bone Steak Kg - Migros
    https://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/8665222-30033-uzman-kasap-dana-t-bone-steak-kg

Alip deneyen hic oldu mu nasil sizce

Alirsam nasil pisirmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmesne -- 21 Nisan 2017; 13:08:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatlari uygun.yalniz cok lezzetli olduklarini soyleyemem.kendine has bir tadi yok aromasiz sanki plastic yiyormussunuz gibi geliyor.
  • Hocam nasil pisirdiniz siz ve t bone u mu beğenmediniz yoksa migrosun t bone unu mu

• kmesne kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/steak-yapimi-ve-dokum-tava-ana-konu--113442548

Şu konuda çokça kez yol yordam paylaşıldı, döküm tavanız varsa okuyun ona göre yapın gayet iyi oluyor.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Hocam pisirimi tamam da ben migrisun paket olarak satmasina guvenemiyorum hazir sonuçta

• kg su 120 lira uygunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakışıklı yemekler adında bir youtube kanalı bunu çok güzel pişiriyordu. Hem fırın hem tavaya ihtiyacın var öyle pişirmek için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steakhouse restoranları bunu nasıl 55 TL'ye satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Steakhouse restoranları bunu nasıl 55 TL'ye satıyor

200 gr çünkü onların sattıkları :)
  • T-bone alacağım zaman kasaba 2 gün öncesinden haber veriyorum ben genelde öyle paket almıyorum.

Kasap gelen etten ayırıyor 3 yada 4 gün dinlendirdikten sonra eleman ile gönderiyor eve..

Aynı şey bonfile kontrfile içinde geçerli..

Bu ürünleri paket almayın bence.
  • Birde fiyatı uygun demişler. 70 lira neden 1kg biftek için vereyim ki? Yurtdışında biftek fiyatları buradaki en ucuz tavuk fiyatıyla aynı oranda. 70 lira bir biftek için veremem. Şimdi bana fakir makir diyen, bir sürü kişi olacak laf sokmak için. 70 liraya biftek alıyor adamlar, 1000 liralık kredi kartı borcunu ödeyemiyor sonra. Çok aciz bir millet. Deniz ürünü alsan anlarım da, dana biftek yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 31 Mayıs 2017; 8:43:17 >
  • Bucketthead kullanıcısına yanıt
    Fakir değil ama boş bir insansın boş konuşuyorsun

Ne yapalım et yemiyelim mi ? antrikot kilosu 65 bonfile 75

Yurtdışı koşullarımı sağla yurtdışına gideyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

T-bone alacağım zaman kasaba 2 gün öncesinden haber veriyorum ben genelde öyle paket almıyorum.

Kasap gelen etten ayırıyor 3 yada 4 gün dinlendirdikten sonra eleman ile gönderiyor eve..

Aynı şey bonfile kontrfile içinde geçerli..

Bu ürünleri paket almayın bence.

Hocam aldım ve beğenmedim zaten de bizim buradaki kasapların t bone dan anlayacağını sanmıyorum

bir t bone için de merkezdeki kasaplara gitmek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Fakir değil ama boş bir insansın boş konuşuyorsun

Ne yapalım et yemiyelim mi ? antrikot kilosu 65 bonfile 75

Yurtdışı koşullarımı sağla yurtdışına gideyim

Ne halin varsa onu gör. Kuru ekmek yemeye para bulamayınca görürüm ben seni. Biftekten 2 sene önceye kadar haberi olmayan adam bana boş diyor. Sonradan görmeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucketthead -- 31 Mayıs 2017; 10:29:5 >
  • Bucketthead kullanıcısına yanıt
    tamam peki iyi günler herkesi kendi gelir durumunda ve seviyende sanma başka da yazma bana boş herif
  • Treth kullanıcısına yanıt
    hangi kasaptan alıyosunuz acaba? fiyatlar ne durumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: eomer05

hangi kasaptan alıyosunuz acaba? fiyatlar ne durumda

Valla ben kendi mahalle kasabımdan alıyorum. Fiyatı kg 65 70 arası oluyor T bone için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hocam pisirimi tamam da ben migrisun paket olarak satmasina guvenemiyorum hazir sonuçta

Hazır derken gözünün önünde mi kesecekti

• Dry aged değil , wet aged denilen dinlendirmeyle yapıyorlar bu etleri. Migros'ta düzgün kaliteli et bulamazsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.