Şimdi Ara

Mikail hocanız yazıyor ( duyuru )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
1.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz geçenlerde en uzun (6 saat ) canli yayını ayt yayını yaptık ve çok sağlam sorular çözdük sabredenler azimli olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    ŞİMDİ YILDIZI TAMAMLAMAK ADINA SINAVDA EN KRİTİK KONULARI BARINDIRAN YİNE ÇOK UZUN BİR YAYIN YAPACAĞIM
    VE BÖYLECE YILDIZI BİRLİKTE ÇİZECEĞİZ.
    Az çok tanımışsınızdır beni sadece anlatılması gerektiği şekilde size hakiki manada matematik sorularını anlatarak 2020 deki son görevimide yapacağım. Ve böylece ilmin zekatını inşaallah tamamlamış olacağım.
    ŞİMDİ SIZDEN ISTEGIM instagramdaki bu konuyla ilgili kisma katilmak istediğinizi ve şu konulardan çözülürse iyi olur diyerek görüşünüzü yazmanızı istiyorum ınstagram hesabını burada paylaşmıyorum çünkü benim başlığımı burası hemen kaldırıp bana ceza veriyor bunun sebebini anlamadım.
    Yine çok kapsamlı bir yayın olacak bizim yaptığımız yayınlar başkalarıyla kıyaslamak zor çünkü bu yayınlardaki amaç öğrenci çekip örneğin polinomun sabit terimini anlatmak değil.bizzat sınavdan önce çıkabilecek soruları sebepli ispatlı anlatmak.
    Bu arada soranlar için söylüyorum ağustos sonunda bu piyasanın en kapsamlı kitaplarını çıkaracağım onunla alakalı ayrı bir başlık açacağım sadece şunu söyleyebilirim en fazla yeni nesil sorunun bulunduğu cebirle harmanlanmış yüksek kalite bir kitap olacak. Allah'a emanet olun hadi bakalım şimdi yukarıdaki dediğim şeyi yapın bu açtığım başlığıda kaldırabilirler

• sağolun hocam acaba konu belirlemek yerine madem 6+saat gibi bir yayın olacak o zaman 2-3 konuya bağlı kalmadan tüm konuları tarayalım hocam konu başına seviyesi yeterli 10-15 soru çözmek bile zaten 1 saat yapmaz bile 6-7konu anca yayını doldurur kısacası logaritma parabol 2.dereceden denklemler eşitsizlikler bunlardan 10+şar soru olsa kafi ve harika hocam yani
  • hocam parabol-pkob-trigo 3lüsü çok iyi olur
  • Trigo parabol pko ilaç olur
  • Analitik geo da olursa çok güzel olur hocam.
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Hepsinden olacak zaten isteğe göre yogunlastiracagiz
  • Hocam benim instagramım yok ondan buradan yazacağım.

Arkadaşlar pko yayını yapıldı zaten 4 saatlik niye hala pko istiyosunuz.

Bence analitik ağırlıklı bir geometri yayını çok iyi olur hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • - Polinom -parabol-trigo 3lusu ekstra icinde ust duzey yorum isteyen sorulardan Koyarsanız cok daha guzel olabillir hocam... Sevgilerle selam ve tesekkur ederiz hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 8 Haziran 2020; 20:58:51 >
  • hasanbaris kullanıcısına yanıt
    Senin bizi yeni tanıdın galiba 😀 bizim sorular her zaman sağlam yorum ister
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Analitikten özellikle yansıma dönüşüm yerleştireceğim
  • Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Yok yok hocam ondan değil ben anlatamadım kendimi aslında
    Yani bu hata yapılmıştır tarzı sorulardan falan bahsetmek istedim çünkü bazılarını görmek gerçekten o kadar zor oluyor ki
  • Hocam geometri ağırlıklı olsa güzel olur bence.Trigonometrideki geometrik sorular ve geometri soruları çok işe yarar bence
  • Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Çok güzel olur hocam kolay gelsin
  • Hocam iyi çalışmalar dilerim. 2021 EA İlk 1000 hedefliyorum sizinle görüşüp, derslerle ilgili bilgi almak istiyorum uygun mudur? Size nereden ulaşabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.