Merhaba , Ben modemimin arayüzüne girdiğimde yönlendirme kısmında 3 tane bilmediğim ip adresi buldum . İnternetim kullanmadığım halde 61 GB kullanım olmuş . Bundan nasıl kurtulacağım ben ? O 3 ip silinmiyorda .Modem TP Link
Direk şifreyi değiştirin.
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_53
Kardeş değiştiremiyorum , Modem arayüzüne ne yaptıysam giremedim . Hep sayfa bulunamıyor diyor . Birde Aygıtlara baktığımda benim Modemim değil Başka bir modem görünüyor ve kaldıramıyorumda . Bu arada aygıt resimde verdim . Benim aygıtıp TP-Link ?
Bu mesaja eklenen görseller:
quote:
Orijinalden alıntı: hasankemal3959
quote:
Orijinalden alıntı: berkay_53
Kardeş değiştiremiyorum , Modem arayüzüne ne yaptıysam giremedim . Hep sayfa bulunamıyor diyor . Birde Aygıtlara baktığımda benim Modemim değil Başka bir modem görünüyor ve kaldıramıyorumda . Bu arada aygıt resimde verdim . Benim aygıtıp TP-Link ?
Bu mesaja eklenen görseller:
Arayüze girilmiyorsa modemi kapatıp tekrar açın.
Modem arayüzünde giremiyorsanız arkadan resetleyip deneyiniz. Ağ paylaşım merkezine girerek ortak ağ, ev ağı gibi bir ağa bağlanmış yada oluşturmuşsanız o gruptan ayrılın.
Konu hort olucak sayılır ama durumun akıbeti de belli değil :)
İki durum söz konusu.Kendi ağınıza bağlı olduğunuza emin misiniz ? Ağınızdaki gözüken ZYXEL marka cihaz kablolu bağlantıyı kablosuza çeviren veya kablosuz sinyali kendi bünyesinde güçlendirip tekrar yayın yapan repeater özellikli bir cihaz.Wifi şifrenizi bilen birisi sizin modemle bu cihazı repeater moduna almış ve sizin netinizi sömürüyor olabilir.
Arkadaşın dediği gibi modemi arkasındaki reset düğmesinden resetleyeceksiniz ve ISP kullanıcı adı şifrenizi arayüze girerek tekrardan kurulum yapıcaksınız.