Şimdi Ara

mondeo mu focus mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar biliyorum aynı segment değiller. Ancak 2014 focus titanium tdci ile 2011 mondeo titanium tdci arasında kararsız kaldım. Focusun iç hacmi çok dar ancak dış görüntüsu güzel ve 2. eli iyi. Mondeo genis d sınıfı ama 2. eli yok. İkisinin 1.6 tdci motoru var. Sizce hangisi tercih edilmeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Temizse kesinlikle Mondeo

• Mondeonun piyasası mı yokmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo al kesinlikle

• Bu işten az çok anlayan arkadaşlar yok diyorlar. Ben artvin de yasıyorum. Merkezde 1 tane mondeo var. Ama her sokakta 10 larca focus görebiliyorsunuz. Bununda bir gösterge olduğunu idda ediyorlar. Bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan.berkcan

Mondeonun piyasası mı yokmuş

Varmıymış? Aynı model yılında ya focusla aynı fiyata ya da daha ucuza gidiyor 2.el'leri.

Ancak ben olsam Mondeo tercih ederdim, satılığa çıkaracağım zamanda varsın elden 2 ayda çıksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 25 Ekim 2015; 21:41:38 >
  • Karadenizde focus2 çok görüyorum 2.eli sıkıntı diyorsanız focus alın yoksa mondeo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

Varmıymış? Aynı model yılında ya focusla aynı fiyata ya da daha ucuza gidiyor 2.el'leri.

Ancak ben olsam Mondeo tercih ederdim, satılığa çıkaracağım zamanda varsın elden 2 ayda çıksın.

Şu dediğinize uzaktan kumandalı arabasıyla oynayan yeğenim bile güler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caspento

quote:

Şu dediğinize uzaktan kumandalı arabasıyla oynayan yeğenim bile güler

Çoluk çocuk muhabbetine çevirmeye gerek yok ortalığı, aç önüne sahibinden.com'u bak, bilgin olmadan fikrin olmasın, aç bilen birine bi galerici abine veya bu işten anlayan birine sor hangisinin ikinci el'i iyi diye..

• caspento kullanıcısına yanıt
    2 ay kalmaz mondeo focusla kafa kafaya piyasası var hangisinin iyi yada kötü olduğu arabasına göre değişir aynı paraya aynı km de bütün koşullar aynı kabul edilirse mondeo seçer akıllı insan ama focusun tek artısı belki yakıttır oda 1-2 litre oynasın hadi en fazla
  • satmak için araba alıyorsanız focus alın.
  • Sıfır olsaydı Focus denirdi..ancak 2.el alıyorsunuz ve Mondeo kaybedeceği kadar değer kaybetmiş durumda olacaktır..Sadece ileride satarken Focus a göre biraz geç gidecektir..Eh o kadar da olur..Mondeo nun keyfine değer bence..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.