Şimdi Ara

mondeodan sonra 65000 tl ye kadar otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şuan 2006 model ford mondeo ghia-x otomatik vites aracımı kullanmaktayım. aracımı model yükseltmek amacı ile değiştirmek istiyorum. mevcut bütçe aracımı sattıktan sonra max 65000 tl olacak. yine d sınıfı otomatik konforlu ve tok bir araç düşünüyorum. beklentim daha sessiz ve daha performanslı bir araç olması ama konfor, güvenlik ve yol tutuşu konularında da şuan kullandığım aracı aratmaması.
    bu çerçevede hangi araçları önerirsiniz?
    önerileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsword -- 30 Eylül 2015; 19:43:23 >

• drsword D kullanıcısına yanıt
    tek bir seçenek var.
    Yine mondeo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Latitude 2. Eller ucuz oluyor, peugeot 508 ve keza insignia öyle,ama yine Mondeo diyoru.

• Otopark testinde 508 konfor yonunden cok elestirildi, latitude piyasasi az olan bir arac ki talisman geliyor devami olmayacak, passat malum, avensiste mondeo konforu bulamazsiniz tercihiniz yine mondeo olacak sanirim.

• Mondeo al geç.
  • Hiç elleme tek çıkış yine mondeo. Vergisi cartı curtu full donanımlı araba sonuçta. Bakımlarını eksik etme bin.

• 2.0 tdci mondeo ve 2.0 cdti insignia bakın.

• Bütçeyi 6000-8000 TL kadar arttırabilirsen Mondeo 2.0TDCI Selective 163hp + Powershift tavsiye ederim.

Donanım, güç, tork, genişlik, yol tutuş ne ararsan var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2012-mondeo-2.0-tdci-powershift-163-hp-227206219/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinkoy -- 30 Eylül 2015; 21:39:15 >
  • Ben peugeot 508 tavsiye ederim allure pakette yok yok.

• Değişiklik iyidir insignia diyorum

• Insignia 1.6t 170hp cosmo

• alıştığın konfor ve sürüş kenfini model yükseltme düşüncenle pekişen bir araç. sadece model değil diğer beklentileriniz de yükselsin istiyorsanız 3.20i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.