Şimdi Ara

motor sıcakken radyatör kapağını açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bu sabah peder bey 1.5 TSI aracını 1 saat kadar kullandıktan sonra park etmiş, aracı durdurmuş ve nereden aklına geldiyse su seviyesine bakmak istemiş. seviyeyi tam anlayamayınca radyatör kapağını açıp bakmak istemiş, fakat biraz gevşetince su fokurdayınca korkup tekrar sıkmış kapağı. bu arada biraz su çıkmış dışarı doğal olarak.

ben su seviyesine baktım şu anda bir problem yok, çok az bir şey çıkmış anladığım kadarıyla. allahtan kapağı tam açıp kendini yakmamış. motor çalışmadığından conta yakma vs. bir durum olacağını da zannetmiyorum ama bir zararı olur mu araca? bilgisi tecrübesi olan var mıdır?

• Hocam o kapağı nasıl açmış ki motor sıcakken? Neyle tutarsan tut sıcaktır o kapak

• Hiç bir zararı olmaz.

• Ben sıcak motorda radyatör kapağını açar açmaz yanardağ gibi kaynar su fıştırdı.

Parmaklarımın derisini soydu...

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Su seviyesini kontrol etmeyi bilen,hatta bunun kabını ve kapağını bilen bir kişi nasıl olurda o suyun kaynar halde olduğunu bilmez.

Cam suyu diye motor suyu kapağını yanlışlıkla açan biri olsa anlarım da..bunu anlamak güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 30 Haziran 2024; 14:59:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam sıcak tabi ama kabın içinde sıvının kaynamadıpını kapağı açınca kaynamaya başladığını bilmiyormuş. Allahtan kendini yakmadı ona duacıyız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında kaynar olduğunu biliyor da basınçla kapağın fırlayacağını, sıvının fokurdayarak fışkıracağını tahmin edememiş. Allahtan çok gevşetmeden kapatmış tekrar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FuatDoblo F kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.