Şimdi Ara

motor yaginin streci kartere kacti ne yapmaliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Motorun yagi eksilmisti simdi bende tamamlayim dedim aklimdan cikmis yagi aldigimda yagin streci icine kacmisti doldururken yag haznesinden iceri girdi simdi ne yapmaliyim bi zarari olurmu ? Burdan yaklasik 30 35 km eve gitme durumundayim sizce ne gibi sikinti olabilir ?

Ince, su sisesi kapagi buyuklugunde ince bisey tam olarak su agizda gormus oldugunuz kisim yirtilmisti. Acil yardimlarinizi bekliyorum

motor yaginin streci kartere kacti ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Motoryağının sıcaklığına pek dayanamaz zaten erir gider ama başka bir sonucu olur mu bende bilemedim şimdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.1.1.1

Motoryağının sıcaklığına pek dayanamaz zaten erir gider ama başka bir sonucu olur mu bende bilemedim şimdi...
    sök alttan tapayı boşalt komple yağı hocam şakası yok bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTRSLN

sök alttan tapayı boşalt komple yağı hocam şakası yok bu işin

Iste onu yapamam pederle beraber geldik baya fircaladi beni o sicaklikla erir gider dedi bilmiyom benden gunah ciksinda tabi benim hatam ama. Dedim ben allttan bosaltayim ? Yok yok gel dedi peder. Vallaha kendi bilir arabayla ilgili kilini hic kipirdatmiyorda

Ama yinede ben babamin yerine size sormak istedim bilgi almak istedim tabiki ben kullanicam yolda kalalim istemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 6 Temmuz 2014; 20:10:04 >
  • Folyo mu naylon mu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba nedir ? Sıkıntı olmaz,erimezse bile yağ filtresine takılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Folyo mu naylon mu..
    Yağ pompasının girişini kapatırsa veya tıkarsa kötü olabilir.Tapayı sökmekle olmaz,ilk önce üst kapağı söküp bakmak lazım büyük ihtimal aşağıya gitmemiştir folyo ise.Eğer gitmişse karter sökülüp alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • folyo erimez üst kapakta kalmıştır o üst kapak açılıp alınır aşşağılara inmisse sıkıntı olabilir...

• Yag filitresıine takılır erir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

Yag filitresıine takılır erir
    töbe, töbestafurullah
    şaka bir yana şansınıza kalmış birşey.
  • Sıcaktan erir gider. Erimese bile filtreye girer.

• benim aracım yağ ısısını gösteriyor ve en çok 110 u gördüm nasıl eriyecek 110 derecede acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: pulpa

benim aracım yağ ısısını gösteriyor ve en çok 110 u gördüm nasıl eriyecek 110 derecede acaba?
    yağ döktüğünüz kapaktan içeri bakın büyük ihtimal görürsünüz folyoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Alıntıları Göster
    Külbürotör kapağını söküp alın. Kartere inmez. Sübap iticilerinin veya eksantrik milinin arasına sıkışabilir. Herhangi bir yağ kanalını tıkayabilir. Riskli iş.
  • Cevaplariniz icin tesekkurler vallaha suan evdeyim hic bi sikinti olmadi gibi gelirken bastimda yavasta kullandim. Benimde aklima gelen yag filtresine takilmistir. Folyo degil bu arada naylon

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

Yok hocam gozukmuyodu flash tuttum ama. Kartere inmemismidir o naylon sizce ? Kartere inincede filtreye takilmazmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Folyo mu naylon mu..

Hocam kuruyemis falan alirsinizda seffaf bi posete koyarlar ya o naylonmu ne oluyosa artik ondan.

• Bi kere yağ filtresi var erimese bile oradan geçemez

• yagini filtreni en kisa zamanda degistir.hatta tunap diye katki var.yag haznesinden bosaltiliyor.motorun icini temizliyor.bir kutuda ondan kullan.eridimi erimedimi,filtreyemi takildi,acaba ne zarar verecek gibi gereksiz soru isaretleri olmaz kafanda.birde,bu dakikadan sonra aracin motor kisminda olusabilecek her hatayi,baban direk bu olaya baglayip seni sorumlu tutabilir.onlemini simdiden al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka0658 -- 7 Temmuz 2014; 0:52:15 >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    ara kanalların birinde takılmış olabilir.Ama bence önemsiz bir durumdur.Yağ pompasının ağzında ince bir süzgeç vardır bazı arabalarda eğer sende de varsa sıkıntı çıkacağını sanmam.Yok o filtrede olmasa en fazla filtreye basar filtrede zaten görevi olan şeyi yapar yani yabancı cismi tutar.bu kadar panik olmayın.Yağ sistemi o kada narin değil 1cm lik naylondan bozulsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.