Şimdi Ara

muğla üniversitesi myo? çok acil sayılır arkadaşlar bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muğlalı arkadaşlar yada muğla üniversitesinde okuyanlar, bir elin atın be bu muğla myo kampüs içindemidir ek yerleştirmeden elektirik (İÖ) kazandım bana yardımcı olabilirmisiniz zaten 5 sene muğlada kaldım yerleşkeyi biliyorum ama 8 yaşındayken ayrıldım üniversite ayrıldığımın 2 sene sonrası faliyete girdi bu nedenle muğla myo elektirik bölümü kampüstemi kalmakta bide bu yurtlar konusu fln var onları nasıl yapıcaz bildiğiniz yurtlar varmı fln şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim

• Koteklideki kampuste 2 yilliklar yok. Elektrik bolumunde okuyan arkadaslar vardi Ula ya gidiyolardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xoxozixox

muğlalı arkadaşlar yada muğla üniversitesinde okuyanlar, bir elin atın be bu muğla myo kampüs içindemidir ek yerleştirmeden elektirik (İÖ) kazandım bana yardımcı olabilirmisiniz zaten 5 sene muğlada kaldım yerleşkeyi biliyorum ama 8 yaşındayken ayrıldım üniversite ayrıldığımın 2 sene sonrası faliyete girdi bu nedenle muğla myo elektirik bölümü kampüstemi kalmakta bide bu yurtlar konusu fln var onları nasıl yapıcaz bildiğiniz yurtlar varmı fln şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim

bende muğla merkez pc programcılığı bölümünü kazandım daha önce hiç kyk ya fln başvurmadım özl yurt fln bulabilirz dimi en son çare

• quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

muğlalı arkadaşlar yada muğla üniversitesinde okuyanlar, bir elin atın be bu muğla myo kampüs içindemidir ek yerleştirmeden elektirik (İÖ) kazandım bana yardımcı olabilirmisiniz zaten 5 sene muğlada kaldım yerleşkeyi biliyorum ama 8 yaşındayken ayrıldım üniversite ayrıldığımın 2 sene sonrası faliyete girdi bu nedenle muğla myo elektirik bölümü kampüstemi kalmakta bide bu yurtlar konusu fln var onları nasıl yapıcaz bildiğiniz yurtlar varmı fln şimdiden herkese çok çok teşekkür ederim

bende muğla merkez pc programcılığı bölümünü kazandım daha önce hiç kyk ya fln başvurmadım özl yurt fln bulabilirz dimi en son çare

bölümünde sana başarılar dilerim aynen yurt bulamassak özele gidicez ama ablamın dediği herzaman erkek öğrenci yurtları boş olur diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kazasa

Koteklideki kampuste 2 yilliklar yok. Elektrik bolumunde okuyan arkadaslar vardi Ula ya gidiyolardi

nasıl 2 yıllıklar yok benim çoğu arkadaşım 2 yıllık şu an ben meslek lisesi mezunuyum yani ordan girme şansım var ben sadece muğla meslek yük sek okulunun kampüsü nerde diye sordum ula fln dediğin yerleri tercih edersen okursun yoksa tercih etmediğin bir yerde neden okuyasın ben ilk 8 tercihimi izmir yaptım izmirde oturduğum için ama 9. sıradaki muğla meslek yüksek okulunu kazanmışım ama şikayetim yok benim için daha iyi
  • quote:

quote:

quote:

bölümünde sana başarılar dilerim aynen yurt bulamassak özele gidicez ama ablamın dediği herzaman erkek öğrenci yurtları boş olur diyo

sanada başarılar kardeşim şöyle bi ilk 1 ay yurtta kalmak lazım oraları öğrenene kdr kyk olur ve fiyatı 150 tl civarı olursa hep yurtta kalırım maddi surum sıkıntılı biraz

• quote:

quote:

quote:

quote:

sanada başarılar kardeşim şöyle bi ilk 1 ay yurtta kalmak lazım oraları öğrenene kdr kyk olur ve fiyatı 150 tl civarı olursa hep yurtta kalırım maddi surum sıkıntılı biraz

ben krokisine baktığımda muğla üniversitesinin erkek öğrenci yurtları var bi oralara bakacaz yada tanıdıklara biraz takılmalısın sonra çevre yaptıktan sonra eve çıkarsın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kazasa

Koteklideki kampuste 2 yilliklar yok. Elektrik bolumunde okuyan arkadaslar vardi Ula ya gidiyolardi

nasıl 2 yıllıklar yok benim çoğu arkadaşım 2 yıllık şu an ben meslek lisesi mezunuyum yani ordan girme şansım var ben sadece muğla meslek yük sek okulunun kampüsü nerde diye sordum ula fln dediğin yerleri tercih edersen okursun yoksa tercih etmediğin bir yerde neden okuyasın ben ilk 8 tercihimi izmir yaptım izmirde oturduğum için ama 9. sıradaki muğla meslek yüksek okulunu kazanmışım ama şikayetim yok benim için daha iyi

2 yillik yok demedim koteklideki kampuste 2 yillik yok dedim. 2 yilliklar mugla merkezde 8 katli falan bi bina var bilirsin belki mugladaki en yuksek bina orda ve cevre ilcelerde. Benim elektrik okuyan arkadaslarimda ula da okuyodu mugla merkezde de varsa bilemem bildigim kadariyla soyluyorum ama soylediklerimde yanlis bisey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.