Şimdi Ara

Mülteci İşi Ne Oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçiyorlar mı hala sınırı? Pek göremiyoruz haberlerde. Sessiz, sedasız kapattılar mı sınırları?

36 askerimizi zaten unuttuk gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temmuz-ağustos ayında açılması lazımdı sınır. Geçen yaz sözde askıya almıştık geri kabul anlaşmasını peki niye mültecilere izin verilmedi

maksat zaten mültecileri göndermek değildi. 36 askeri unutturmak ve sınır kapısına giden 50-100 bin mülteciyle AB'den biraz para koparmak. Olan orda soğukta bekleyen çocuklara ve taksicilere 4bin dolar veya 100lerce lira kaptıranlara oldu ölen yaralanan dayak yiyenlerde birlikte
  • Gidemiyorlar. Sınır yunan tarafında yıkılmadan gidemezler.

Sınıra en az 1 milyon mülteci gitmeli. Anca o zaman dayanmaları boşa çıkar.

Ülkede 8 milyon mülteci, sığınmacı, kaçak, göçmen var. O sınırı ezer geçerler. Sadece birlik olmalılar.

• Türkiyeyi beğenmeyenler aralarına karışır diye umuyorum, kimsenin gitmeye niyeti yok demek ki. O kadar devlet alehine Facebook da yazı yazan akrabam vardı hepsine dedim bakın çok beğendiğiniz batı orada, tabanlara kuvvet diye engellediler beni.

Gidenler gidiyor, kalanlar kalıyor kardeş. Sen rahat ol.

• Yalan oldu.

• Gündem değiştirmek içindi o... Şimdi korona oldu... 2 hafta götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 12 Mart 2020; 18:14:59 >
  • Dışarıdan sallamak kolay tabi o da yalan, ne yapcan Allah da bazılarını direk sınav diye göndermiş dünyaya.

• O bolgede salgın hastalık başlayabilir. Türkiyeyi belalar 2 misli buldu. Gurbetçisi,mültecisi,Çekirgesi mültecisi teroristi rusyası suriyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 12 Mart 2020; 19:16:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    gurbetçisi, çinlisi diye de ekleyelim yazınızın yanına...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Türkiyeyi beğenmeyenler aralarına karışır diye umuyorum, kimsenin gitmeye niyeti yok demek ki. O kadar devlet alehine Facebook da yazı yazan akrabam vardı hepsine dedim bakın çok beğendiğiniz batı orada, tabanlara kuvvet diye engellediler beni.

Iyide sen niye gittin gardas ozaman, madem gittin niye gelmiyon derler adama ama cevap alamzlar. Cunku baba memnun hayatindan.

• quote:

Türkiyeyi beğenmeyenler aralarına karışır diye umuyorum, kimsenin gitmeye niyeti yok demek ki. O kadar devlet alehine Facebook da yazı yazan akrabam vardı hepsine dedim bakın çok beğendiğiniz batı orada, tabanlara kuvvet diye engellediler beni.

Gittiğin ülke seni kabul etmiyor paşa,akrabalarına bundan da bahset hadi bi şekilde kaçak gittin nerde çalışcan nerde kalcan polise hiç yakalanmayacakmısın

• şimdiye 2 milyon gitmeliydi.
    ama 2 kişi kaçabilmiş midir.

yunanlı vuruyor. tedavisini biz yapıyoruz.

zamanında , 'şimdi avrupalı düşünsün' diyenler düşünsün.

kahretsin yine haklı çıktık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 12 Mart 2020; 19:6:34 >
  • quote:

Sen yazmasan da olur, yeni troll.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vizyondan kaldırıldı izleyicinin sürekli ilgisine mazhar olan tatil filmi vizyona girdi
  • Akrabaların senin ne mal olduğunu öğrendikleri için engellemişlerdir seni.
  • AB'de Corona salgını varken Türkiye'yi bırakıp giderler mi ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Gidemiyorlar. Sınır yunan tarafında yıkılmadan gidemezler.

Sınıra en az 1 milyon mülteci gitmeli. Anca o zaman dayanmaları boşa çıkar.

Ülkede 8 milyon mülteci, sığınmacı, kaçak, göçmen var. O sınırı ezer geçerler. Sadece birlik olmalılar.
    temmuz-ağustos ayında açılması lazımdı sınır. Geçen yaz sözde askıya almıştık geri kabul anlaşmasını peki niye mültecilere izin verilmedi

maksat zaten mültecileri göndermek değildi. 36 askeri unutturmak ve sınır kapısına giden 50-100 bin mülteciyle AB'den biraz para koparmak. Olan orda soğukta bekleyen çocuklara ve taksicilere 4bin dolar veya 100lerce lira kaptıranlara oldu ölen yaralanan dayak yiyenlerde birlikte

• Gonyalı kardeşimizi dövüp gönderdiklerinden beri sınıra gitmeler azaldı deyolar.

• Hakli ciktik da ne oldu?

Bakin, gorun... bu olayi da her zaman oldugu gibi muhaliflere yikarlar....

Feto, cozum sureci vs. de oldugu gibi...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.