TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve AKP Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Mudanya Üniversitesi'nin 'Tecrübe Konuşuyor' etkinliğinde konuştu. Etkinlikte konuşan Mustafa Varank, Mudanya Üniversitesinin kısa sürede Bursa’nın önemli bir markası olduğunu söyledi. Varank, "Yeni eğitim öğretim yılının da hayırlı olmasını diliyorum. Öğrenciler, maaşlı bir iş tercih edeceğinize girişimci olmanızı öneriyorum. Denemekten korkmayın. Alın teri değil, akıl teri çok önemli" diye konuştu. Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl ise, "Bu üniversiteyi kurarken teknolojiye çok önem verdiğimizi ve üniversitenin alt yapısının böyle oluşturduk" dedi. İHA < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 8 Kasım 2024; 11:50:2 > |
Mustafa Varank: 'Maaşlı bir iş tercih edeceğinize girişimci olun, alın teri değil akıl teri önemli'
-
-
Zengin parasindan para kazanirken yeterince semiremiyor , zenginleri daha da zengin etmek lazim demis..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben çevreme / çocuklarıma hep üniv. okuyun ve kendi işinizi yapın diyorum. Ben de öyle yaşıyorum zaten.
-
hep bu ülke yatış iş, rahat iş hazırcılık merakından ülke geride mühendislikte oldukça geride zaten varankta üstüne mum dikmiş.
abd japonya almanyada mühendislik alın teri dökmektir gerektiğinde teknisyenlerle birlikte yağ kire pasa bulanmaktır üretmektir, bizde takım elbise masa başı, laptop,ceo,patron modası bu ülke bu kafayla daha çok saf saf uzaktan bakar mayası ortada.
edit: mudanya üni siymiş malum kenar köşe bir üni ,iş bulma sorunu oluyor böyle üni lerde ona özel bir açıklama yapmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Kasım 2024; 22:14:2 > -
%52 faiz verip, yüksek enflasyon ortamında yatırım yapın demekte biraz akıl teri ürününe benzemiyor. Üstelik stagflasyonun eli kulağındaysa.. hazır para çar çur olur üstelik birde batarsa sürekli borç öder. Önce ekonomik ve sosyal güven ortamını tesis etmek lazım.
Deep Turkish WebyoutubeLOKMA SELÇUKhttps://www.youtube.com/watch?si=ygctZl0eX-ow8wT4&v=TQA3LiGZ-2o&feature=youtu.be
Bu video cuk oturdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gençlerin %95'i ülkeden kaçıp kendini kurtarma hayalleri kuruyor. Bu da gelmiş girişim yapın diyor. Millet karnını doyuramıyor. Evine et sokamıyor. Girişim yapın. Ekmek yoksa pasta yiyin gibi.
-
sermaye için ... partisi anormal birşey yok
-
kuyruğunun en son düğümüne kadar iyi yerlere yerleştirilmiş akrabaları olan badem bıyıklılardan nağmeler.. biz de alın terimizle girdiğimiz kpss için tercih bekliyoruz her gün. hayat. karnı tok olana nutuk atmak ne kolay be
-
52 mi dedin? ben bunu bir yerden hatırladım yine..
-
Piyasada müthiş bir tüketim var.
Türkiye yaş ortalaması 33. Bu sebepten 20 yıl kadar yüksek ve lüks tüketime devam edeceğiz.
Ben de maaşlı işte çalışıyorum ama patron kovarsa gerekirse pazarda limon satmayı düşünüyorum. Para ticarette, üretimde.
15 yıldır çalıştığım şirketim 2 yıldır rekor kar marjı ile çalışıyor.
Üretim yetişmiyor, patrona zam yap siparişler düşsün diye talepte bulunduk.
Patronun en büyük sıkıntısı ise işçi bulmak. Başka şehirlerde ki tedarikçilerimiz de aynı şeyden dertli.
Değişik bir dönemden geçiyoruz.
girişimci olup başaranlar satıyor firmaları :D
önce toplumun düzelmesi lazım ve doğru düzgün adalet ve kanunlar lazım kısasa kısas şeklinde
-
Troller, siz de bu tavsiyeye uyun.
Girişimci olun, tabi kapasiteniz yetiyorsa
Kuzu kesin kuzu. Ben öle yapıom. Etraf goyundan geçilmiyor ucuz. Her yer goyun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 13 Kasım 2024; 11:48:22 >
aslında anlamlı bir çağrı. iş hayatında 15 yılı geride bıraktım. emeğimin karşılığında maaş aldım. ama keşke emeğimi kendi işyerinde harcasaydım.
kendi işimi yapsaydım şuan zengin olmuştum. şuan ki mali durumum maaş yatar yatmaz borçları ödüyorum. geriye 3-5 bin anca birşey kalıyor. mahallemde alışveriş yaptığım kasap esnaf ise 5-6 milyona daire alıyor,
geçen zamana mı üzülsem, üniversite yıllarına mı? üniversiteden yeni mezunlara 42 yaşını geride bırakmış birisi olarak ve aile babası olarak tavsiyem kendi işinizi kurun. kariyer yalanına kanmayın.
-
Yüksek enflasyonda yatırım yapılmaz kasa kazanır.siz batarsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocalarınızı takmayın demiş.
-
Bir toplumda herkes girişimci herkes patron olamaz.
Benim gözlemlediğim zengin çocukları, bir de politikacı çocukları girişimci oluyor. Bunlar bizim gibi derslerine asılmıyor. Eğer diploma lazımsa paralı bir üniversitede fazla kasmadan diplomasını alıyor. Direk şirket kuruyor veya ortak oluyor. Çevre geniş, arka sağlam olunca, ihaleydi, teşvikti derken genç yaşta altına lüks arabayı çekiyor. Bir de genelde esmer ve kirli sakallı oluyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gençlerin %95'i ülkeden kaçıp kendini kurtarma hayalleri kuruyor. Bu da gelmiş girişim yapın diyor. Millet karnını doyuramıyor. Evine et sokamıyor. Girişim yapın. Ekmek yoksa pasta yiyin gibi. |
kuyruğunun en son düğümüne kadar iyi yerlere yerleştirilmiş akrabaları olan badem bıyıklılardan nağmeler.. biz de alın terimizle girdiğimiz kpss için tercih bekliyoruz her gün. hayat. karnı tok olana nutuk atmak ne kolay be |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X