Şimdi Ara

N11'deki Mağazalara THH İşlemiyor - Merdivenaltı firmayla deneyimim. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
5
Favori
17.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rockmania01

Dolarla alakası yok zaten Adidas ucuz üretim yapmıyor birde gittiğiniz mağazanın konsepti çok önemli elit mağazada (mağazalarında ölçüleri vardır) adidasın uygun fiyatlı ürünlerini bulamazsınız. Zaten ben çıkarken sistem değişiyordu bundan sonra boyner, ykm gibi yerler ucuz tipteki (kendine göre ucuz diyorum bu arada) satarken bu ayakkabıların tek adidas satan shoplarda satılmayacaktı. Dolar bu konuda çokta etkilemiyor adamların fiyat umurunda değil çokta tın diyor Biz adidas markasıyız diyor. Dayattıkalrı politika yüzünden süper ligde adidas giyen kulüp sayısı bu yıl 2-3 düştü geçen sezon adidas kullanan kulüplere bakın bu seneye bakın %90 düşüş var. dolar 1 tl de düşse siz çok ucuza giyemezsiniz fiyat gene herkesten yüksek olur bir eğo olayı var burada :P
    Nasıl dolarla alakası yok ? Adamların 100 dolara giydiği ayakkabıyı 700-800'e giyiyosun. Bütün markalarda bu böyle marka ithal olduğu sürece. Ben mağazadan ayakkabı almıyorum zaten.

• DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    burada üretilen tekstil ürünleri var hemde üç beş değil (yavaş yavaş yurt dışına kayıyor) :) onlar niye ucuz değilde dolar ile ithal ettikleri mallarla aynı fiyat hiç merak ettin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockmania01

burada üretilen tekstil ürünleri var hemde üç beş değil (yavaş yavaş yurt dışına kayıyor) :) onlar niye ucuz değilde dolar ile ithal ettikleri mallarla aynı fiyat hiç merak ettin mi ?
    Arz talep, kapitalizm vs vs diye gider.

Ben de biliyorum. En basitinden tişört ve sweatler 3-5 liraya imal edilip 40-50 liraya satılıyor. Zara da çalışan tanıdık vardı ürünlerin maliyet ve satış arasındaki fiyatlar korkunç yüksek. Müthiş kar var. Ahir zaman işte para zenginlerin arasında dönüyor fakir hep fakir.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Adidasta nike te vb de aynı 5 tl üretse bile o ülkenin elit kesimine fiyat biçer bunlar indirim takip edin o zaman karlı çıkarsınız.
  • mrmeram kullanıcısına yanıt
    Merhaba mrmeram,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • mrmeram kullanıcısına yanıt
    Merhaba mrmeram,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

n11.com
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Bunu söyleyen 98362884937. kişisiniz

N11 müşteri hizmetleri = oyalama politikası

Ve sonundada dolandırıcı satıcının tarafını tutmaca

Hala ayakta durmasına şaşırıyorum bu n11in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba mrmeram,

n11.com
    N11 benle iletişime geçti, hesabıma 20 liralık kupun yatıracaklarını söylediler.
    Benim n11 ile ilgili bir şikayetim yoktu sadece Baburtech adlı satıcı bana çıkma ürün yollamıştı ben de çöpe atmıştım.
    N11 den bir şey talep etmememe rağmen n11 böyle bir jest yapacak, kendilerine teşekkür ediyorum.
  • Merhaba arkadaşlar. N11 Beni arayarak mağazamızın bir malvarlığı olmadığı bilgisini nerden aldınız diye sordular. Bende adana 11.icra mahkemesi dedim. Adamlar daha olayı anlamamış çözmeye çalışıyorlar. Buradaki ultra acemi arkadaş konuyu iletmiş ama içeriği iletmemiş. Bu bilgiyi benden alıp tekrar ararız dediler. Adamlar o kadar amatör o kadar amatör ki daha olayın ne olduğunu anlamamışlar. Böyle rezil bir durum için hiçbir araştırma yapmamışlar. Yazık çok yazık. Firmadan tut çalışanlarına kadar acemiler. Tamamen Reklamla bu duruma gelmiş bir firma.
  • quote:

Merhaba mrmeram,

n11.com
    Bu konuyu okudum ve n11 mobil uygulaması dahil herseyi sildim.sizden asla alışveriş yapmayacağım.şuana kadar 24 bin tl lik alışveriş yapmıştım halbuki.yazıklar olsun.

• quote:

Merhaba programmer_onur,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
    Konu ile ilgili telefonla daha önce 2 kez görüştüm. Ama mobil sitenizdeki hata devam ediyor. Neyse demek ki böyle memunsunuz. Zorlamanın anlamı yok.

Bir diğer konu:

m.n11.com
    İndirimler Katlanıyor - Kupon Kampanyası - n11.com
    https://m.n11.com/kampanyalar/zincir-kupon-kampanyasi

Bu sayfa hatalı ve yanıltıcı bilgi içermektedir. Canlı müşteri temsilcileriniz bile bunu dolaylı olarak doğrulamıştır. 118 liralık alışveriş yapmama rağmen linkte belirtildiği gibi 11 ve 22 liralık 2 kupon yerine 11 ve 5 liralık 2 kupon yüklendi. Gerekçe olarak da sipariş tutarının 75-149 lira aralığına girdiği içinmiş! Linkte böyle bir aralık yok. Siteniz malesef çöp. Mail bildirim sistemi de hasbelkader çalışıyor. Birçok hatalı ve eksik bilgi ile dezenformasyon var. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Şubat 2019; 14:33:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• GÜNCELLEME 8 (28.02.2019): En son 25'inde beni arayan n11 benden avukatıma ürünün ücretini direk satıcıdan istememi söyledi. Öncelikle ben bu işi thh yoluyla yaptığım için avukat devlet tarafından atanıyor yani ben avukatı tanımıyorum ve büyük ihtimal bu işi toplu olarak yapıyor. Yani kimseyle özel olarak görüşmez ki adamın adını da bilmiyorum. Sonrasında n11 müşteri temsilcisiyle aramızda şöyle bir konuşma geçti

Ben: Hanımefendi bu durumda normalde benim elimde belge var ve mağazanız bu devlet kararına uymayıp icra işlemi başlatmamı istedi ve başlatınca da mağazanızın cebinin boş olduğunu gördük. Bu etik midir?
    MT: Değildir efendim.
    Ben: Ayrıca mağazanızın GG-HB-AMAZON Gibi sitelerde satış yaptığını ve sorun yaşattığı kullanıcıya aracı firmanın yardımcı olduğunu biliyor musunuz? Siz bana yardımcı olmamakla beraber işimi zorlaştırıyorsunuz. Normalde hakem heyetinin beni haklı bulması durumunda sizin ne yapmanız gerekir.
    MT: Tabiki hakem heyeti kararına uyulup ürünün değişilmesi veya iade edilmesi gerekiyor.
    Ben: Peki neden bunu yapmayıp üstüne benden icra yapmam istendi. Bunları size delilleriyle sunduğum halde neden hala mağazaya satış yaptırıyorsunuz. Mağaza gördüğünüz üzere etik işler yapmıyor. Neden hala mağazanızın tarafını tutuyorsunuz.
    MT: Efendim çok haklısınız bunları yetkili birime aktarıp çözüm için size dönüş yapacağız (Beni arayıp 3.sefer aynı şeyi söylüyorlar, ayın 25'inden beri n11'den kimse aramadı. Belli ki harıl harıl bu sorunu çözmeye çalışıyorlardır) Allah bir daha bu n11'in eline düşürmesin alacağım ürüne 2 katı fazla veririm ama bu rezaleti yaşamam.

• Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    onlar alacağı komisyona bakıyorlar gerisi hikaye
    üstelik hb. gibi bir firma dahi aynı kafada ,bende bir mağazayı hb. da şikayet ettim mağazaya hiçbir yaptırım uygulamadılar
    mahkeme kararı falan olmadan umursayacaklarını hiç zannetmem ve zaten hiçbir mahkeme de bir satış sitesine ,şu mağazayı kapatın demez (tahminim)

artık mecburen almaya devam edip şansımıza diyoruz (tabi mümkün olduğunca satıcının profiline bakarak)

bunlarla uğraşmayıp yurt dışından alalım diyorduk ,limiti düşüre düşüre 22 euro yapmışlardı ,şimdi her gelenden vergi alacaklarını söylüyorlar
    bunu yapma nedenini ise işte bunun gibi satıcıları korumak içinmiş

İyi geceler; bir çok kişiyi aynı satıcı yüzümden mağdur ettiniz. Hepimiz yasal yollara başvurduk. Sizlere bu duruma gerek olmadığın, hoş olmadığını bir çok kez telefonda ilettim. Ama beni dikkate almadınız. Herkes ayın 25 ini yani bu günü bekledi ve müracaatlarını yaptı. Size konunun linkini altta iletiyorum. Merak ettim böyle bir konu açıldığını fark etmediniz mi ? Sizi bir şekilde konu içerisinde de etiketlemeye çalışacağım, daha rahat ulaşabilseniz diye.

https://forum.donanimhaber.com/kobo-clara-hd-6-8-gb-n11-289tl--146424128

• Sonuç var mı

• Yararlı konu. Çoğu mağazadan sürekli alışveriş yapan bir müşteri olarak, n11 kara listeme girmiş bulunmakta. Geç de olsa gereken yapıldı mı diye konuyu takipte olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 11 Aralık 2020; 16:27:4 >

26 kasım dan beri sizi bir konuya davet ettim. 17 gün geçti. Gelmediniz. Sebebi nedir ? Yorum dahi yapamayacağınız konular var galiba. Buyrun bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmeram

N11 benle iletişime geçti, hesabıma 20 liralık kupun yatıracaklarını söylediler.
    Benim n11 ile ilgili bir şikayetim yoktu sadece Baburtech adlı satıcı bana çıkma ürün yollamıştı ben de çöpe atmıştım.
    N11 den bir şey talep etmememe rağmen n11 böyle bir jest yapacak, kendilerine teşekkür ediyorum.

Alıntıları Göster

20 TL kupondan ne olacak ? 248 TL ile 800 TL aralığında bir parası 1 aydan fazla süre, sayısı belli olmayacak kadar çok kişinin parasını hesaplarında tuttular. Size 20 TL kupon vermeleri çok mu ? Ben şimdi şikayetlerimi geri alacağım, bana yardımcı olun desem hemen 20 TL kupon hediye ederler. Ama ben mücadeleme devam edip, ürüne sahip olmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.