Şimdi Ara

N11'deki Mağazalara THH İşlemiyor - Merdivenaltı firmayla deneyimim. (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
5
Favori
17.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CZ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam yanit icin teşekkürler. Yaşadıklarıniz icin de geçmiş olsun. Benim su anki problemim buyük meblağ degil. Ama insanin gucune gidiyor. 12 gunde gonderdigim urunu firma cayma suresi gecti. N11 le gorus veya hakem heyetine git diyor. Dalga geçiyor. N11 e yazıyorum, firmayla görüşmelerimiz devam ediyor diyor. Yahu alti üstü 100-150 tl para. Sanki daire satin aldik. 15 gündür neyi gorusuyorsun? Hakem heyetinden kazanirsam gicikligina avukata tahsil ettirecegim inşallah. Üzerine 300-400 tl daha ödesinler. Bundan sonra pahali da olsa baska siteden alirim, bunlara para kazandırmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• elitebrands originalstore newyorker34 banada hepsiburada üstünden defolu tamir görmüş 2.el fossil saat yolladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doğrudan n11 e yürü hiç karşıdaki şirketle uğraşma, aracı da sorumlu bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skywaterr

Ulaştım tebligatı gönderdim. İşte haciz işlemi başlatacaktık ama malesef adamların mal varlığı yok.

Alıntıları Göster
    Adreste masa sandalyede mi yok? İllaki bir esya vardir içeride (diye tahmin ediyorum)

• Hahaha :) Yok kardeşim. Normalde ayakkabı olması lazım ki ayakkabıları haciz etsinler sonra satışa çıkarıp paramı ödesinler. Ama adamların adına sadece bir araba çıktı. Onunda satışa çıkması için 10 bin tl civarında bir ödeme yapmam gerekiyormuş :) Bunu da yapamayacağıma göre :)
  • Konuyu okudum ve burada benim de daha önce dahil olduğum, Amazon Türkiye'ye karşı olumsuz ön yargının yanlış olduğunu anlatacağım. 1 hafta önce Amazon.com.tr de başıma gelen ve şaşırtıcı şekilde olumlu sonuçlanan olayımı anlatmaya karar verdim ben de kısaca. Birkaç gün içinde burada başlık açıp tüm süreci anlatacağım. Özetle, beni mağdur eden firmanın ürününü Amazon bana hediye etti ve tüm paramı da 1 hafta içinde anında tarafıma geri ödedi 😍

• quote:

Orijinalden alıntı: denizbay1

Konuyu okudum ve burada benim de daha önce dahil olduğum, Amazon Türkiye'ye karşı olumsuz ön yargının yanlış olduğunu anlatacağım. 1 hafta önce Amazon.com.tr de başıma gelen ve şaşırtıcı şekilde olumlu sonuçlanan olayımı anlatmaya karar verdim ben de kısaca. Birkaç gün içinde burada başlık açıp tüm süreci anlatacağım. Özetle, beni mağdur eden firmanın ürününü Amazon bana hediye etti ve tüm paramı da 1 hafta içinde anında tarafıma geri ödedi 😍
    Amazon böyle yapar n11 firma yetkilise ise bu konuya yorum atıp nispet yapar :) aradaki farka bak. Bundan sonra amazondan alırım bende bu kadar kaliteliyse eğer.
  • Nerde çakal esnaf var, bu tip sitelerde satış yapıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Bence anlatıp buradaki hırsızlara yol gösterme.beni de bazı firmalar çok mutlu etti ama buraya yazıp o firmaların suistimal edilmesini istemedim.

• denizbay1 D kullanıcısına yanıt
    Bence anlatıp buradaki hırsızlara yol gösterme.beni de bazı firmalar çok mutlu etti ama buraya yazıp o firmaların suistimal edilmesini istemedim.

• Geçen yıldan beri aynı şeyi söylüyorum. N11 her koşulda satıcısını korur, dolandırıcı da olsa korur gördüğünüz gibi. Alıcıyı hiçbir zaman korumaz. En son, zorda kalınca tercih edilecek e-ticaret sitesidir.
  • Hoşuma gidiyor bunları duydukça. Sadece başlığı okudum yetti. Yıllar önce benimde başıma böyle bir olay gelmiş tüketici heyetine başvurdum haklı çıktım. İcralık oldu adam ama hiçbişey alamadım. Baş dolandırıcı n11. Bütün bu merdivenaltı dolandırıcılarına arka çıkıyor.

• Firmanın hesabına bloke koyduramıyor musun. Neticede o hesapta para akışı oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazon.tr den şaşmayın. ayrıca tekstil giyim olayında n11 gg hb (satıcısı hb olmayan mağazalar) bu sitelerden uzak durun. morhipo, boyner, trendyol tercih edin. şimdiye kadar hiç çakmaya denk gelmedim, hiç bir iademde de sorun yaşamadım.
  • monitör aldık n11 den abime kulanılmış çıktı iade ettik başka yoladılar ondada ekranda sorunlar vardı onuda iade etirdim abime almıycakmış öyle bir alırki vatan bilgisayarsa 6 ay kulandığım ekran kartını iade ettim bozuk diye git gel git gel adamlar sonunda bıktı benden yapıştımı tutkal gibi bırakmıyorum peşlerini mail atyom telefon acyom müsait olursam mkağzaya gidiyom alana kadar koşyom bir sorunum varsa ürünle ilgili ben çözdüm artık nasıl ürün iadesi yapılıyor darısı sizin başınıza
  • Hocam benzer bir sorun bende yaşamıştım. Firma adresini bana gönderilen kargonun çıkış yapıldığı şubeden öğrendim ve hacizi gönderdim. Paramı ödemek zorunda kaldılar. Bu tarz çakallık yapan firmalar az da olsa var.

Hatırladığım kadarı ile haciz işleminde bu firmanın bağlı olduğu vergi dairesine posta ile başvuru yapıyorsun. Onlardan gelen cevaba göre adrese gönderim yaptığınız zaman posta teslim alınmasa dahi tebliğ edilmiş sayılıyor ve haciz başlıyor. Ha adamların banka hesabı olmaz, dükkanları olmaz ozaman sıkıntı olur. Ama n11 ile. Is yaptıklarına göre mutlaka banka hesapları var icra gönderebileceğiniz. Ayrıca tebligat masraflarını alabiliyorsunuz karşı taraftan.

• Alırken zaten 50 kere düşünüyodum daha hiç almam n11den.ggden se n11 öneriliyodu forumda.şu olay resmen fiyasko.
    ürün belli ki çakma ürün.asicse fotolarını mail atsaydın yorum yapardı bence.hb de yalan dolan ne varsa amazonda var onu anladım.trendyol boyner zaten üst düzey iyi bunlara göre.
    bizim de aç gözlülüğümüz yok değil.biraz ucuza alacaksın diye bilmedik yerden alırsan böyle oluyor.
    benim de gg de olmuştu adamlar kozmetik satıyor ürünün üretim tarihinden itibaren 7-8 yıl geçmiş bu ürünleri satıyorlar.
    tabiüzerinde üretim tarihi yazmıyor internetden sorgulatınca çıktı.adamlar hala %99 memnuniyetle satmaya milletizehirlemeye devam ediyor.benim negatif yorumda 20 sayfa geride kaldığından kimse de görmüyor.
    gg n11 i ölü moda aldım ölüdürü fırsat çıkmazsa almam daha da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dracarys41 -- 23 Şubat 2019; 1:8:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Hocam benzer bir sorun bende yaşamıştım. Firma adresini bana gönderilen kargonun çıkış yapıldığı şubeden öğrendim ve hacizi gönderdim. Paramı ödemek zorunda kaldılar. Bu tarz çakallık yapan firmalar az da olsa var.

Hatırladığım kadarı ile haciz işleminde bu firmanın bağlı olduğu vergi dairesine posta ile başvuru yapıyorsun. Onlardan gelen cevaba göre adrese gönderim yaptığınız zaman posta teslim alınmasa dahi tebliğ edilmiş sayılıyor ve haciz başlıyor. Ha adamların banka hesabı olmaz, dükkanları olmaz ozaman sıkıntı olur. Ama n11 ile. Is yaptıklarına göre mutlaka banka hesapları var icra gönderebileceğiniz. Ayrıca tebligat masraflarını alabiliyorsunuz karşı taraftan.
    Dediklerinizi yaptım. Yinede mağazanın mal varlığı yoktu. Dolayısıyla kaldık öyle :)
  • Gittigidiyordan 30 dan fazla al-sat yaptım 0 sıkıntı.
    N11 den bir kere alışveriş yaptım mal çakma geldi.
    Satıcı: BABURTECH (gördün mü kaç!)
    Mal elimde patladı. Karar sizin..
    Sorular için buyrun efendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmeram -- 23 Şubat 2019; 1:14:5 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.