Şimdi Ara

N11'deki Mağazalara THH İşlemiyor - Merdivenaltı firmayla deneyimim. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
5
Favori
17.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla helal olsun, uğraşıp sonuna kadar gitmiş adam, insanların 10'da biri böyle hakkını arasa ülkede hak-hukuk diye bir sorun olmaz.
  • Rezalet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HB o konuda daha iyi patlamis ampül uollamistim iade almislardi 1.5 sene gecmis 128gb hafiza kartini iade almislardi o konuda sorun yaşatmadilar bana saolsunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma bilgilerine ulaştınız mı?

• arkadaşlar bence n11 uygulamasını silmeye gerek yok teknoloji ve giyim ordan almazsin gitti bitti..ben kozmetik ordan alıyorum mama ordan alıyorum araç aksesuarlar ordan alıyorum ve çoğunlukla uygun oluyor sıkıntı da olmuyor mesela

• madenci66 kullanıcısına yanıt
    Merhaba madenci66,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: yimust

Firma bilgilerine ulaştınız mı?
    Ulaştım tebligatı gönderdim. İşte haciz işlemi başlatacaktık ama malesef adamların mal varlığı yok.
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    bireysel düşünüyorsunuz bu yanlış birşey o arkadaş değil bizden herhangi biri size bir dükkan i şikayet ediyorsa araştırıp gerekiyorsa o dükkanı kapatmaniz lazım şuan daha büyük bir yanlış yapıyorsunuz bence

• Satıcı İsim/Unvanı: LİDER SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİC LTD ŞTİ
    Satıcı’nın Açık Adresi: YENİSAHRA MAH. SÜTÇÜ YOLU CAD. 46 A 1 ATAŞEHİR/ İSTANBUL
    Satıcı’nın Telefonu: 2164706882
    Satıcı Mersis No:
    Satıcı E-Posta Adresi : mertmaden@orijinalmarka.com
    Alıcı’nın İade Halinde Malı Satıcı’ya Göndereceği Kargo Şirketi: Aras

• Şimdi mama alacaktım n11 den sayfa açıktı kapattım sayfayı.gittigidiyordan alıcam 10 lira fazla verip
  • An itibari ile bende n11 app ini kaldırdım teşekkürler konuyu açıp bizle paylaştığın için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokhand -- 22 Şubat 2019; 21:27:3 >
  • Valla ben de n11 den ps4 1 tb aldım garantili diye garantisiz çıktı bozulursa ayvayı yedim gerçekten sıkıntılı n11

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Skywaterr S kullanıcısına yanıt
    Amazon tr kazık olsa da müşteri memnuniyeti paha biçilemez ürünüb fiyatı neden yükseldi dedim aradaki farkı 80 tl çek verdi kullanabilirsiniz dedi.
    20 gün kullandığım modemi iade etttim kabul edip paramı iade ettiler.
    Her firmanın mutlaka bir sorunu oluyor Hepsiburada'nın sahte sattığı ürünler ile tüketiciyi mağdur etmesi.
    Gittigidiyorun müşteri hizmetlerinin tüketiciyi mağfur etmesi kupon sorunları yaratması 150/50 vermelerine rağmen ben kullanmama rağmen biz böyle bir kupon vermedik diye kendini savunan firmadır kendisi yani N11'de pek sorun yaşamasamda bundan sonra da yaşamayacağım anlamına gelmez bir şampuanın sahte olduğu yorumunu yazdım beni aradılar kanıtları şu mail adresine yollayın dediler yorumumu sildiler.5 yıldır sebamed saç dökülmelerine karşı 400 ml alırım neyin ne olduğunu bilirim sebamed sebapharma'ya ingilizce olarak kanıtlarımı ve türkiye'de sahte satış yaptıklarından bahsettim türkiye'de ithalatçı olan omega pharma ile iletişime geçeceklerini söylediler .
    Türkiye'de hakkınızı aramanız çok zor dolandırıcılık konusunda dünya'da başka ülke bulamazsınız.
    Adam şirket açıyor bir sürü vergi borcu , sgk borcu , kredi borcu milyonları alıyor firmanın üzerine sonra firmayı köylü garibana ücret verip devir sağlıyorlar bütün yük gariban köylüye geçiyor o cüzi miktarla gidip üzerine ev araba almayarak başkasının üzeriyle ömür boyu geçiniyor.

• HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyordan ve n11'den aldığım xiaomi mi band 3 global versiyon yerine ucuz diye çin versiyonunu gönderdi garanti felan satıcılar mesajınıza cevap vermeyi geçin telefon bile açamıyorsunuz bakmıyorlar ürünü iade edemiyorsunuz kargo teslim edip açıp kullanmışsınız hijyenik ürünlere giriyormuş yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Gittigidiyordan ve n11'den aldığım xiaomi mi band 3 global versiyon yerine ucuz diye çin versiyonunu gönderdi garanti felan satıcılar mesajınıza cevap vermeyi geçin telefon bile açamıyorsunuz bakmıyorlar ürünü iade edemiyorsunuz kargo teslim edip açıp kullanmışsınız hijyenik ürünlere giriyormuş yersen.
    onuda iptal ettim hocam gittim temizmama diye bi yerden aldım :D
  • HimuKenshi kullanıcısına yanıt
    Ben artık mesela teknosa nın sitesinde pahalı ama gg sitesinde kampanyalı baya ucuz mesela gittigidiyordan alırım büyük firmalarında hesapları var onlara yönelin daha uyguna kuponla felan alabiliyorsunuz.

• Bence burda sen hatalisin.ayakkabiyi 6 ay kullanmissin yirtildi diyosun.emekli olana kadarmi kullanacaktin merak ediyorum.monitore gelince eger evin yada bilgisayari koydugun oda rutubetliyse bu sivi temasi malesef olabilir.vey hasil kelam tum urunler sana sorunsuz gelmis.kullanima basladiktan sonra arizalanmis.bir tuketici olarak diyorumki bence burda kullanici hatasi var.

• Biri modemi 20 gun kullandim iade ettim demis biri ayakkabiyi 6 ay kullandim yirtildi demis.kardesim siz bu thh kotuye kullandiginiz surece sizin gibiler yuzunden hakli olanda birsey elde edemiyor.bu kadar thh giderseniz firmalarda buna gore eyleme gececektir.etki tepki meselesi.

• !!-Origin-!! kullanıcısına yanıt
    virgül,nokta gibi şeyler hayatında yok sanırım.
  • Geçmiş olsun.
    Uzman değilim ancak siz thh başvuru yaparken direkt n11 muhattap alsaydınız daha kolay sonuç alınırdı diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.