Şimdi Ara

Nafaka yollarken açıklamaya naFAKa yazsak sorun olur mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adam eski karısına nafaka yollarken açıklamaya Sadaka yazmış ve bu nafaka olarak geçmediği için tekrar nafaka yollamıştı..

Peki nafaka yollarken nafakanın 'fak' kısmını büyük harflerle, diğer harfleri küçük harflerle yazsak sizce sorun olur mu?

naFAKa

şeklinde. Bi de bunu açıklamanın son karakterine kadar copy paste yapsak?

Ya da bildiğiniz başka küfür olmayan ama küfür etkisi yaratan taktikler var mı açıklamaya yazılacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle çocukça hareketler yerine, aktivist olun, gündem yaratın.

Sizin niyetiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

• Ne gündemi la, Finlandiya mı bura?

Kan alırlar..

Kan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pasif agresif tavır erkeğe yakışmıyor. yanlış anlamayın ben yakıştırmıyorum demiyorum yani genel toplum kanısı bu diyorum, size faydası olmaz yani bu yaptığınızın.

zaten boşanma mahkemelerinde erkek olmak KKK meclisinde zenci olmak gibi, yani davacı kişi eş olunca hakimler erkeği suçlu bulmaya aşırı meğilli oluyorlar. şimdi eski eşiniz sizin bu naFAKa yazınızı mahkemeye verse (vermez demeyin ona da avukatı akıl verecek) hakim sizi burdan bile kadına psikolojik baskı yapmış ilan edebilir. başınıza yeni dertler açılabilir. olmaz demeyin bakın bu normal bi dava değil yani bu bir kadının eski kocasına açacağı bir dava. her şey olur bu tarz davalarda.

geçmiş olsun bu arada.

dağılmış aile derneği falan diye gruplar var onlara katılmayı düşünebilirsin, sana akıl verirler süreçle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 13 Kasım 2021; 6:44:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben açıklama bile yazmıyorum, gönderiyorum gidiyor. Uğraşacağım kadar uğraşmışım dahada uğraşamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu dekont ne anlatmak istiyor.
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.