Arkadaşlar merhaba konuya hızlıca gireceğim. Daha öncesinde sırasıyla 2015 honda civic, 2013 ww caddy ve 2014 honda crv araçlarım oldu. 4 kişilik aileyim. Ev aldığım için crv yi satmak durumunda kaldım. yeni araç alcağım ama çok kararsızım. 930 bantlarında nakitim var çok zorlarsam 100 daha çıkarım üstüne. Ama sanayi ile uğraşamam, araç otomatik olacak, haliyle kusursuz şanzıman olmalı km maximum 100-110 bin, yakıt tasarrufu önemli, günlük hanım okula gidip geliyor, aktif şehir içi çalışacak araç. Japon seçenekleri bana daha makul gibi geliyor ama bir yandan da suw araca alıştık kararsızım. Arabada ufak tefek boya olabilir önden, yamdan ciddi kazalı araçlarla ilgilenmiyorum eldeki nakit bütçeme göre incelemelerim neticesinde ford kuga 2013 -2015tüp taktırılmak şartı ile( lpg kaldırdığı söyleniyor) Corolla 1.8 hibrit 2018-2023 Corolla 1.6 benzin lpg 2015-2019 civic benzin lpg 2018-2021 megane4 1.5 dizel 2017-2020 bantlarında araçların arsında kaldım. memurum sanayiye gitmek istemiyorum bu sebeple corolla/civic ön planda gibi. Kullanan arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Özellikle hibrit corolla yorumları önemli. (atmosferik motor gitmiyor durumu önemli değil bozulmayan şehir içinde beni üzmeyen araç lazım) |
Ne almalıyım 915bin+100 otomatik aile aracı
Ne almalıyım 915bin+100 otomatik aile aracı
(En Son Oy Tarihi: 19.7.2024)
-
-
Corolla, kuga LPG sorun yaşarsınız bu arada. -
hocam 1.6 benzin1.8 hibrit
hangisini tavsiye edersiniz
-
Hybrit hocam kaç yıllık teknoloji artık, servis bakımlı olsun zaten mtv'de düşmüş, pil garantisi uzatılır aile otomobilinin dibi,
-
Eyvallah hocam
-
Düşük km 2017 Jetta 1.4 alın -
Tercihleriniz arasında yok ama 1.4 style paket Hyundai Bayon önerebilirim. Atmosferik tüpe tam uyumlu. Sorunsuz tork konvertörlü şanzımanda isteklerinizi karşılar diye düşünüyorum -
Dsg tecrübem var. Ama pek yanaşmak istemiyorum, ketta benim için riskli bir liman olur..
iş yerinde 2 arkdaşım şanzıman yediler, ben memurum gelirim ve giderim belli, mal alırken krediyle borç harçla alıyoruz. Maaşlarımız eridi gitti, gidip şanzımana çoluğumun çocuğumun rıskını 50-100 bin arası meblayı bayılamam.
-
Hocam 4 senedir 2012 c180 kullanıyorum, yürütme ve bakım maliyetlerinden dolayı ben de toyota bakıyorum, biraz kullanma şansım oldu araç cidden güzel. Kullanana kadar ön yargım vardı aile aracı olarak uzun yıllar hizmet eder.
-
Ben aldım 46 binde 25bin km’dir sıkıntı yaşamadım. O paraya alınabilecek en iyi arabalardan biri olduğunu düşünüyorum.
Şans işi biraz dsg.Bence sorun çıkartma ihtimali düşük bir şanzıman
-
Hocam yenice 1.6 premium corolla sattım. 80bin km 3.5 yıl bindim. Bakım dışında sadece devirdaim pompasından ses geldiği için değiştirdim. Ustam gerek yok dedi ama benim içime sinmedi.
1.8 hybrid denedim arkası çok basık geldi arabanın
skoda scala vardı arkadaşın 1.0T 110hp onu aldım bir iki sene idare etsin diye araç benim lpgli corolladan %50 daha fazla yakıyor. İçi ferah sevdim şimdilik.
Temiz 50. yıl corolla bulursan al geç. Lpg takılmamışsa hele kendin takarsın 100bin binersin hiç sorunsuz. Hybridin vergisi 10bin lira zaten. 50. yıl corollanın vergisi,sigortası,kaskosu,aküsü,lastiği yakıtı hepsi diğer saydığın modellerden daha uygun.
yazılan araçların tamamından da daha sıkıntısız bir araç.
-
Daha 15 gün öncesine kadar, Honda City 1.030 a satılıyordu kampanyalı olarak, keşke alsaydınız ben aldım çok memnunum.
-
hocam denedim, city test sürüşü yaptım.
motoru honda civic motoru ve arabanın honda logosu var başkada ben bir artı göremedim… 2 gün düşündüm, değerlendirdim ama kampanyalı 1030 tl nin dahi city üçin pahalı olduğunu düşündüm. 1030 tl hadi 20 çık 1050 lere zorlarsan 2015-2016 d segment honda CRV alabiliyorsun. 1030 tl az bir rakam değil araba için ciddi bir rakam. O rakamı B segment bir araca vermek istemedim her ne kadar japonda olsa… bende 850-900 bantlarına fiyatı çekselerdi satış rekorlarını alt üst ederlerdi ve bende alırdın aynısından
-
Hocam bende şuan araftayım 1.6 benzinli alıp tüpü kendim taktırayım mantığındayım şuan.
-
O paraya bence ya Corolla Hybrid ya da 2019 2021 1.6 1.5 farketmez benzinli Corolla bakın. Birde lpg miss -
Sıfıra çıkacak bütçem de var ama fazladan 300 bini altında tutarım 1 milyonluk Corolla Hybrid de olsa benzinli de olsa işimi görür beni de yarı yolda bırakmaz diye düşünüyorum -
Makul 2 seçenek var burada ya hibrit ya 1.6 LPG corolla
İkisinden hangisi daha temiz ,yeni model, veya donanımlı ise onu alacaksınız hepsi bu
Diyelim ki aynı araçtan buldunuz ikisi de aynı model temiz vs
O zaman şehir içi kullanımdan ötürü hibrit tercih sebebi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Temmuz 2024; 7:53:48 > -
Hibrit alıyorsun geçiyorsun. -
Megan yada focus al rahatına bak -
Megane şehir içinde yakıtı fazla olur diyorlar
Benzer içerikler
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- sıfır araç kaporası geri alınır mı
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- tutulmayan ama iyi arabalar
- izmir galericiler sitesi
- taliant bagaj hacmi
- togg şarj süresi
- jetour türkiye
- skoda 2022
- byd bayilik başvurusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X