Şimdi Ara

Ne Yapıcam Yardım Edin ÜNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar arkadaşlar evet bildiğiniz gibi 2 gün sonra sınav başlıyor hepinize başarılar benim size anlatıcaklarım çok garip belki aranızda benim gibi olanlar vardır.Şu son 1 haftadır sabahlara kadar düşünmekten uyuyamıyorum "herşeyi, ya olmazsa, napıcam ben" diye baya baya değişik düşünceler geçiyor.Yani çıldırma noktasına geldim galiba.Hedefim 4 senelik lisans mezunu olarak polis olmaktı hala öyle ama umutsuzluğa varıyorum, şimdi lys giricez ve büyük ihtimal boşuna giriyorum.Çünkü adam akıllı çalışmadım hakkını veremedim. HAYATIMA yön vermek istiyorum artık bir düzende olmasını istiyorum lütfen yardım edin.
    Şimdi Ygs4 5 220 puandayım obp 250 260 ediyor İstanbul içi 2 senelik okuyabilirmiyim. Lys sonucunu bekleyip sizce kıytırık bir bölüme gitsemde olurmu zaten asıl istediğim polislik.Onun içinde 4 senelik yüksek lisans gerek.++Birde şu sorum var şu 4 sene içinde kpssye kadar gidiceğimi varsayalım matematik geometri bitirebilirmiyim temelin dahi uok 4 senede çok ilerlermiyim düzenli olarak çalıştığımda.++((Lütfen mezun kal felan demeyin Aile mevzuları çok derin annem direk askere yollarım babamda yollamam diyor ve kavga çıkıyor işin içinden çıkamıyorum))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KODADIGreen -- 16 Haziran 2016; 17:15:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi okumaktan üşenmeyin bir yardım edin lütfen ++

• Bu nasıl bir başlık ya.
  • OLDUMU .
  • KODADIGreen kullanıcısına yanıt
    HİÇ Kimsenin vericeği cevap yokmu Allah aşkına yardım etmeniz fikir vermeniz kötü bir şey değil bir fikir verin
  • Ygs ile alan 4 yıllık bölümlerin puanı yüksek. O puana gelmeyebilir. 2 yıllık bir bölüme girip 4 yıllığa örgün tamamlayabilirsin veya aöfden bitirirsin. AÖF mezunları polis olabiliyor mu bilmiyorum.

Sen sonuç açıklama sisteminin resmini at, YGS ile alan bölümleri sıralamana göre bakayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astronmony kullanıcısına yanıt
    olabiliyor hocam 4 senelik lisans mezunu olan herkes olabiliyor
  • Astronmony kullanıcısına yanıt
    buda  Ne Yapıcam Yardım Edin ÜNİ
    netlerime göre puanzanın sıralaması obp ekli
    Hocam senin puan çok sıkıntılıymış ya,http://www.salimunsal.com burada ygs ile alan bölümlerin 2016 karşılıkları diye pdf var. Orada sıralamaya göre bu yıl denk gelen puanlarını yazmış yanında sıralaması da yazıyor. Eline bir kağıt kalem al neresi geliyorsa sıralamana yazarsın. En son içlerinden 24 tanesini tercih edersin hocam :) 4 yıllığa tamamlarken hangisi daha çok bölümle tamamlanıyorsa onu tavsiye ederim. Daha avantajlı olur.

• Detayli bilgi istiyorsanwww.egitimtercih.net i oneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.