Şimdi Ara

Ne Yapmalıyım yaşamak zehir oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sevdiğim bir kız 3 ay önce beni terk etti hala unutamadım geceleri gunduzleri aklımdan çıkmıyor unutamıyorum onu bana seni sevmiyorum yokluğuma alışmaya bak dedi öleyimmi kafayı sıyıracam sizden yrdım bekliyorum ne yapmalıyım kapısındamı yatayım..

• ne yapalım burada gönül abla veya güzin abla yok yanlış adrese konu açtın
    bak burada bir site buldum hadi oraya bi git derdini anlat
    http://www.guzinabla.com.tr/guzin/site/index.htm
  • sık kafana..
  • enstruman çal
  • zorla sevdiremezsin kendini başka birini bul zamanla unut care yok
  • Sen Salakmısın Yaa Bi Kız İÇin Ölünürmü. Unutursun... Bi Sen Deilsin Bu Acıları Çeken. İnan Bana Herşey Unutuluyo. Sana Tavsiyelerim Kesinlikle Arabesk,Slow Ve Pop Aşk Şarkıları Dinleme. Baska Kızlarla Muhabbet Et Bol Bol. Yeni Bi Kız Bul. Onu Sana Hatırlatan Herseyden Kurtul. Fotolarını Sil,Numarasını Sil.. İşe Yarıyo Dene Bunları
  • 3 senedir beni sevmeyen hatta aynı şehirde bile olmadığım kızı seviyorum ben ne yapayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek Sevgilin Olsun Oda DH
  • çivi çiviyi söker..
  • Kavak yelleri dizisini izle.Kimin eli kimin cebinde belli değil 2-3 hafta çıkıp ayrılıyorlar hiçbir şey olmamış gibi yeni sevgili bulup yollarına devam ediyorlar.Sende onlar gibi yap çivi çiviyi söker
  • yaşamak zehir mi oldu ?

panzehir iç

bence bi an önce unutmaya bak unutamıyosan kendini sevdirmenin yolunun bul
  • şuursuz musun kardeşim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulgur King

şuursuz musun kardeşim...

sanırım şuuru yerinde değil kendi halinde bunalımsal bunalım yaşıyor vatandaş
  • yahu adam yazmıs tavsiye verin dalga gecmeyin

ZAMAN'LA gecer sabret
  • Takma kafana hocma geçer zamanla boşverr. 2 ay oldu banada mesaj geldi beni arama artık diye. Ne arıyorum ne soruyorum. Halbuki okadar çok seviyorudm ki forumda konu açmıştım hatırlayan olur belki. Ama insan unutuyor cidden takma kafana. Bi kız için hiç bişeye deymez vallaha. Hayatını yaşa ohhh , ben 2-3 hafta çok fene oldum sonra yavaş yavaş unuttum ve aradan 2 ay geçti eser yok o günlerden. Niye kafama takayım okadar, ben kendimi üzerken harab ederken acaba oda benim kadar üzülüp ne yaptım acaba diye düşünüyor mu hiç. ELbette hayor düşünse arardı bikez olsun demek o sevmiyorsa aramıyorsa bende arayıp sormam. Sana da beni unut demiş unut gitsin boşverrr. Başka birini bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Takma kafana hocma geçer zamanla boşverr. 2 ay oldu banada mesaj geldi beni arama artık diye. Ne arıyorum ne soruyorum. Halbuki okadar çok seviyorudm ki forumda konu açmıştım hatırlayan olur belki. Ama insan unutuyor cidden takma kafana. Bi kız için hiç bişeye deymez vallaha. Hayatını yaşa ohhh , ben 2-3 hafta çok fene oldum sonra yavaş yavaş unuttum ve aradan 2 ay geçti eser yok o günlerden. Niye kafama takayım okadar, ben kendimi üzerken harab ederken acaba oda benim kadar üzülüp ne yaptım acaba diye düşünüyor mu hiç. ELbette hayor düşünse arardı bikez olsun demek o sevmiyorsa aramıyorsa bende arayıp sormam. Sana da beni unut demiş unut gitsin boşverrr. Başka birini bulursun

• how ı met your mother izle ordaki barney sana çok iyi bi örnek olcak onun gibi ol
  • hey hey suit up...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.