Şimdi Ara

Nıssan JUKE MI? YENi Suzuki VITARA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mevcut aracımı değiştirmek istiyorum,80000 tl butçe ile başlıktaki iki araç arasında kararsız kaldım,,2017 model ikinci el almayı planlıyorum,otomatik vites ve lpgye uyumlu olması onceliklerim arasında,bu iki aracı tanıyan arkadaşlardan konuyla ilgili fikirlerini almak istiyorum.

• Vitara makyajlanacak. İç malzeme kalitesi daha iyi olacak deniyor. Ama fiyat muamma. Altyapı ve sorunsuzluk olarak iyi, enteresan şekilde sürüşü de zevkli.

Juke ise gereksiz bir araç.
  • Juke ın lpg uyumu pek iyi değil.Subap eritiyo vs...Vitarada pek sorun duymadım ikisi arasında hem lpg uyumu hem de otomatik sorunsuzluğu açısından hem de servis bakım ucuzluğu açısından vitara diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

Vitara makyajlanacak. İç malzeme kalitesi daha iyi olacak deniyor. Ama fiyat muamma. Altyapı ve sorunsuzluk olarak iyi, enteresan şekilde sürüşü de zevkli.

Juke ise gereksiz bir araç.

Makyaj için biraz erken değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Juke ın lpg uyumu pek iyi değil.Subap eritiyo vs...Vitarada pek sorun duymadım ikisi arasında hem lpg uyumu hem de otomatik sorunsuzluğu açısından hem de servis bakım ucuzluğu açısından vitara diyorum.

Teşekkur ederim
  • Kesinlikle vitara. Juke bana arada derede bir araç gibi geliyor. İncelemelerde de pek ilgimi çekmedi
  • Vitara derim. İç hacim, tüketim-performans, donanım olarak daha iyi bir araç. Tasarım işi de kişiden kişiye değişir. Test sürüşünde de konforunu sevmiştim, kullanması da zevkliydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 15 Kasım 2017; 10:16:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Kona mı Tucson mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cerato
  • bu soruya juke diyen çıkmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bu soruya juke diyen çıkmaz sanırım.

Vitara kullanmadım o yüzden birşey diyemem. Ama juke 6 yıldır kullanıyorum. Konu sahibi lpg li ve otomatik demiş bu yüzden hiç juke bakmam. Çünkü çok az olan bagaj ölüyor neredeyse. Ayrıca cvt iyi değil.

Ancak dizel ve manüel juke çok keyifli. Şu anki 3008 dek bile. Ama sadece keyifli
  • Nissan juke Türkiye yollarında gördüğüm en çirkin araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 15 Kasım 2017; 9:39:39 >
  • Tabiki Vitara.Juke şekilsiz amaçsız saçma bir araç gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: momenty

Kesinlikle vitara. Juke bana arada derede bir araç gibi geliyor. İncelemelerde de pek ilgimi çekmedi

Teşekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Vitara derim. İç hacim, tüketim-performans, donanım olarak daha iyi bir araç. Tasarım işi de kişiden kişiye değişir. Test sürüşünde de konforunu sevmiştim, kullanması da zevkliydi.

Vitara ile test suruşu yaptım genel olarak beklentilerimi karşılıyor,ikinci elde 76-80000 tl bandında araç bulmak mumkun,juke ta ise 73-75 bandında cam tavanlı bulmak mumkun,kafamı karıştıran cam tavan oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 15 Kasım 2017; 10:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Tabiki Vitara.Juke şekilsiz amaçsız saçma bir araç gözümde.

Teşekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skandalek

Nissan juke Türkiye yollarında gördüğüm en çirkin araba

İlk çıktığı zaman bende çok çirkin bulmuştum ama şuan gozume çok hoş geliyor.
  • ajf39 A kullanıcısına yanıt
    Vitaranın cam tavanı glx versiyonunda var, onlar da bütçeyi aşıyordur. Cam tavan çok önemli mi bilmiyorum ama bu karşılaştırmada juke'un üstün olduğu taraf yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halalaluya

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bu soruya juke diyen çıkmaz sanırım.

Vitara kullanmadım o yüzden birşey diyemem. Ama juke 6 yıldır kullanıyorum. Konu sahibi lpg li ve otomatik demiş bu yüzden hiç juke bakmam. Çünkü çok az olan bagaj ölüyor neredeyse. Ayrıca cvt iyi değil.

Ancak dizel ve manüel juke çok keyifli. Şu anki 3008 dek bile. Ama sadece keyifli

Juke hiç kullanmadım ama cvt şanzuman ile ilgili benimde kafamda soru işaretleri var,yeni civic test etmiştim oda cvt,bi garip gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

cerato

Öneriniz için teşekkür ederim ama sedan araçlardan çok hoşlanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Vitaranın cam tavanı glx versiyonunda var, onlar da bütçeyi aşıyordur. Cam tavan çok önemli mi bilmiyorum ama bu karşılaştırmada juke'un üstün olduğu taraf yok gibi.

Aynen glx buççemi aşıyor,cam tavan şart değil ama olmasını isterdim,cam tavan için buçcemi zorlayıp glx mi alsam dediğim zamanlar oldu ama bu seferde o rakamlara çıkınca karşıma asıl gonlumde yatan, makyajlı yeni kasa qashqai 1.2 otomatik çıkıyor,anlıcanız kafa karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajf39 -- 15 Kasım 2017; 13:49:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.