Bildirim
Nokia N85 mi yoksa N82 mi?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
16 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fotoğraftaki N82 çok güzel ama maalesef Türkiye'de satılmıyor. Ben şahsen N82'nin tuş takımına hiç ısınamadım bir süre kullanıp sattım. Ben ikisi arasında N85 derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: altinok
Fotoğraftaki N82 çok güzel ama maalesef Türkiye'de satılmıyor. Ben şahsen N82'nin tuş takımına hiç ısınamadım bir süre kullanıp sattım. Ben ikisi arasında N85 derim.
Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkürler,
n85 dışında önerebilecekleriniz varsa onlarıda dikkate alabilirim. -
Telefonu daha çok hangi amaçla kullanacağınız önemli. Fotoğraf çekme açısından Xenon flaşıyla N82 bir adım önde. N85 de 2.6 inç ekranıyla N82'den 0.2 inç daha büyük bir ekrana sahip, bu da film izlemek açısından büyük fark yaratır. Bu telefonların dışında aynı sınıfta olan N95 8Gb var. 2.8 inç ekranıyla film izlemek çok zevkli bir hale geliyor. Bunun yanında internette dolaşmak da bir o kadar keyifli. Bir de şu sıralar N79 modeli çıktı. Ona da göz atabilirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: _Maxy_
Telefonu daha çok hangi amaçla kullanacağınız önemli. Fotoğraf çekme açısından Xenon flaşıyla N82 bir adım önde. N85 de 2.6 inç ekranıyla N82'den 0.2 inç daha büyük bir ekrana sahip, bu da film izlemek açısından büyük fark yaratır. Bu telefonların dışında aynı sınıfta olan N95 8Gb var. 2.8 inç ekranıyla film izlemek çok zevkli bir hale geliyor. Bunun yanında internette dolaşmak da bir o kadar keyifli. Bir de şu sıralar N79 modeli çıktı. Ona da göz atabilirsiniz
Teşekkürler önerilerinizi dikkate alacağım. -
bence n85 çok daha karizma ve daha güzel yeni bir telefon -
N85 modelini tercih ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy
bence n85 çok daha karizma ve daha güzel yeni bir telefon
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
N85 modelini tercih ederim.
İkinizin de post kasmamanızı tercih ederim.
@_Maxy_ 'nin mesajına bakacak olursanız ne dediğimi anlarsınız, böyle tavsiye yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi.
Kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan -- 3 Ocak 2009; 13:41:50 >
-
LG Kc910 Renoir öneririm. 3.0 inc 240x400 çözünürlükte full dokunmatik ekrana sahip, güzelde film izlenir. Telefon kendinden DviX desteğiyle geldiği için sorunsuz bir şekilde DviX filmler videolar izleyebilirsiniz
8 MP lik kamerası çok iyi. Ve xenon flaşa sahip yani yetersiz ışıgın oldugu yerlerde de güzle fotograflar çekebilirsiniz. 640x480 30 fps avi(Dvix) formatındaki çektiği videolar çok iyi piyasannın en iyilerinden. Zaten video konusunda LG nin tek rakibi kendisi
Telefon wi-fi ve GPS ye sahip. Wi-fi zaten dokunmatik ekranla işe yarar diğer türlü pek işine yaramaz.
Telefon baya ince. İşte boyutları 107.8 x 55.9 x 14 mm
Telefonun bu ay sonunda Türkiye piyasasına girmesi bekleniyor.
Yalnız telefon Symbian değil.
Kısacası telefonda yok yok.
Bu renoir in ana konusu
http://forum.donanimhaber.com/m_25843485/mpage_26//tm.htm#28833249
Buda fotograf baslıgı. NE kadar kaliteli fotograflar çektiğini buradan görebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_28388696/mpage_1//tm.htm#28835079
-
n85 çok karizma kibar bir model fotoğraf çekimide idare ediyo bence n85 almalısın n82 tuş takımı pek kullanışlı durmuyo gerçi kullanmadım ama babamda buna benzer bir model vardı onu kullandım çok kullanışsız ama tekrar söyliyim n82 kullanmadım ben gördüğüm kadarıyla söylüyorum -
n85 -
Arkadaşlar N82 mi N85 mi müzik tutkunu biriyim benim isteğime hangisi cevap verir tabi fotoğrafa da önem veririm kafam çok karışık n85 in sesini dinleyen varsa acil yazsın haber bekliyorum N82 modelinde de Xenon flash var n85'de ise durum farklı çift ledli flash çok mu yetersiz kalır ikiside Carl Zeiss ikiside tessar mercek ama symbian'ı yani işletim sistemi n85'de 9.3 ama n82'de 9.2 yani bir önceki sürüm birde gramlar N85 daha ağır Nokia'nın en ağır telefonu heralde 128gr kurşun gibi bişey N96 kaba olmasına rağmen gramı n85'den düşük 125 gram n82 ise 120 gram şaşırdım kaldımlütfen yardım edin
-
Fotograf senin için önemli ise kesinlikle N82 almalısın -
n85 içlerinden tercihimdir.
Ama n95 8gb düşünmelisin. -
bulursan siyah n82.iternette siyah kasa satılıyor .bence n82 -
Pek tatmin olmadım beyler daha çok açıklık getirmelisiniz müzik nasıl peki N82'de iyimidir acaba ya siz bana N85'i yorumlayın gözüm o telefonda çok deli duruyor ağır olmasına rağmen onu alacağım herhalde büyük bir ihtimalle çünkü çok şık duruyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X