Ne zaman dün mü?? |
NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (373. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Ozur dileyerek konu disi bir sey sormak isterim. Suan piyasadaki en sorunsuza yakin x870e anakart hangisi dostlar? Yani ne ethernet portta hiz dusmesi olmasin ne de sistemsel bir cakisma olmasin isterim. 9800x3D islemci ve 5080 ile uyumlu olabilecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kullandıgım anakart Rog hero modeli.Tavsiye ederim yüksek seviye bi anakart ama bileşenlerde yüksekse tercih edilebilir.
-
X670E Hero'da şu an bende de öyle gösteriyor. Bende Cooler Master HAF 700 EVO kasa var ve bu kasanın riseri PCI 4.0 olması lazım.
Not : Arkadaşın cevapladığı gibi boştayken öyleymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaLeusy -- 7 Şubat 2025; 13:53:39 > -
öncelikle kartınızı güle güle kullanın demek isterim.
sürekli OC li kullanmak isteme nedeninizi merak ettim, şu an bu GPU ile MSF dahil ki en sorunlu oyunlardan, yüksek FPS alamayacağınız bir oyun yok.
hobi amaçlı veya merak için, GPU' nun yeterli gelmemeye başladığı zamanlarda ekstra performans almak için veya sentetik testlerde puan kasmak için OC tamam ama günlük oyun amaçlı kullanım senaryolarında 5080 için OC'nin oluşturacağı ekstra sıcaklık ve ekstra güç sarfiyatı karşısında getirisi tartışılır.
-
Asrock X870E Nova, ama stokta yok.
-
İncehesap da bana şunu yapmıştı Asus pg32ucdm modeli yeni çıktıgında stok sorunu oluyordu sürekli tek stok girip satıldı yapıyolardı.Monitörün normal fiyatı 60 civarıydı,ben bunların sitesinde 79 a görünce almak istedim kartla ilgili sorun oldu ödeme ekranından çıktım hemen beni aradılar telefonla yardımcı olalım tek kaldı zaten falan filan.4 gün sonra 60 a koydular siteye yine.Kime yapıştırırsak kafasında hepsi
-
İlerde 48 fpsnin altına düşersem yapmayı düşünüyorum, gerekli olduğunu düşündüğümde. 48 in altında Gysnc devre dışı kalıyor katlanılmaz bir hal aliyor.
-
Hocam monster’da 12 taksit var nakit fiyatına o cezbetti beni de
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynı sorunu yaşıyorum fps drop yiyince 48'in altına düşüyor ve takılma oluyor
-
Boşta benimki de 1.1 e düşüyor o önemli değil, karta yük binince herhangi bir şekilde anında 5.0 a dönüyor. Herkesin ki böyle yani boşta sorun değil o durum.
-
31 Ocak. Geçen Hafta.
-
İncehesapın fiyatlandırması çok saçma sapan hatta şerefsizce. Aynı ürünler net %200 fiyata kadar ulaşabiliyor günü birlik.
2 ay önce Lian Li Edge PSU bakıyordum, bir tek bunlarda var ve fiyat 22.000 TL idi..çok la dedim.. sonra hani gerçekten alma zamanım geldi 2 gün sonra, bir baktım 11000. Nasıl ya dedim, aldım.
Daha sonra Lian Li fanlardan bakıyordum, eksik fanım kaldı, bunlardan bi 3 lü set aldım 5600 TL ye. Diğer gün baktığımda 4200 TL idi. Adamlara yazdım, bu nasıl bir iş diye, cevap gelmedi.
Yani illa buradan bir şey alacaksanız, ya kazıklanmayı göze alacaksınız stok korkusundan ya da en az 2-3 gün takip edeceksiniz. Ben olsam iki elim kanda olmadıkça buradan daha alış veriş yapmam.
-
Heyecan yaptım kaçırdım diye. Gerçi Astraldan baya soğudum, TUF alacağım büyük ihtimalle.
-
Dostum ekran kartın varsa bekle bence. Fiyatlar bir durulsun stok artsın. Tüm modeller gelsin bir ülkeye. Şimdi kim kime ne iteleyebilirse fiyatları var.
5090 birkaç saat içinde 140 K'lardan 160 K'lara doğru yükseldi. Normal değil piyasa.
-
Hocam astralden sogunur mu ya cidden çok iyi kart full yükte ses falan yok performance modda ki şu anda %10 oc'lu kullanıyorum çok serin çalışıyor
-
Büyük bir farkındalıkla takip ediyorum durumu ama bu tür beklemeler benim psikolojimi bozuyor. Kaderim olan coğrafya kapsamında çok beklemeyeceğim. 4090 da yaptım dediğini, 3090 da kaldım 2 yıl boyunca mal gibi. Verebilecek durumum var, bir an önce almak istiyorum ki zaten stoklar-drivelar derken bi ay daha var gibi zaten.
-
Evet hocam dediğiniz gibiymiş. Geçen benim karta oyunlarda 195w üstü çektiremedim DDU ile driver silip yükleden sonra düzeldi. Hala acaba sebep başka bir şey miydi diye kurcalıyorum bi taktım onu
-
Arka fan sebebiyle acaip bir ses sorunu var diyorlardı videolarda. Siz performans biosda kullanıyorsunuz sanırım. Yok mu öyle bir sorun?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X