Şimdi Ara

NVIDIA GeForce RTX 50 Serisi [ANA KONU] | [DLSS4-MFG-AI-TSMC4N-PCIE5-GDDR7] (374. sayfa)

16 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 27 Misafir (5 Mobil) - 34 Masaüstü9 Mobil
5 sn
7.528
Cevap
253
Favori
305.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum karar senin tabii. Ama bu fiyatlar zaten tavan. Dolarda acayip bir artış olmadıkça seneye bile bu fiyatlara bulunabilir bence.

• drages kullanıcısına yanıt

yok hocam öyle bişey yani bendekinde yok en azından.%100 full rpm'de çalıştırısanız tabiki genel bi ses sorunu oluyor ama default fan ayarlarında her iki bios'da da ses sorunu yaşamadım özellikle titizlendigim bir konuydu çünkü.

• Magic 132 bin e koymuş

www.n11.com
    Msı Geforce RTX 5090 32G Gaming Trıo OC 32 GB GDRR7 512 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/msi-geforce-rtx-5090-32g-gaming-trio-oc-32-gb-gdrr7-512-bit-ekran-karti-67360564
  • namor N kullanıcısına yanıt

Yine çok pahalı.

• Dusunsel D kullanıcısına yanıt

Hayat kısa be dostum. Bekle bekle bitiyor. Yaşlıyız artık. 4090 almadığıma gerçekten çok küfrediyorum şuan 4K kullanan biri olarak. Şahsen 5000'lerden en az bi %50 beklemiştim ama gördüğüm kadarıyla o devirleri de geçmişiz.

Dolar bizde şu an çok ucuz. Olası bir erken seçim, ekonomik düzeltme gibi bir şey olur da dolar 50+ a çıkarsa, kafa vura vura duvar deleriz.

Stok durumu normalleşirse zaten ABD'den getirme yolumu da deneyebilirim ama adamlarda deli gibi dolandırıcı, scalper var. Ama Mesela 130-150k arasında TUF ya da Astral yakalarsam alırım.

• ben 5070 alacaktım ama yavaştan 4070 super ti almayı düşünüyorum hem 16 gb vrami de var

• Paister P kullanıcısına yanıt

Pahallı/ucuz gözetmeden buradan birisi almak ister ise ona bir faydası dokunsun diye linkledim. Belki birine fiyat uygun gelir.

110 K falan olmalı bence en fazla.

E şimdi dün bu kartı 140 - 150 binlerden alanlara ne olacak? Varsa tabii alan bilemiyoruz ki.

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt

Aynı durum bendede oldu z790 hero anakart bakıyordum 27-28 di fiyat ince hesapta sepete eklemişim yanlışlıkla daha sonra Amazon’da 21 kusure denk geldi ertesi gün bir bayan aradı sepette ürünlerini beklediğini tükenmeden almak için tel ile siparişimi tamamlayabileceğimi falan masallah işlerine gelince süper hizmetleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drages

Hayat kısa be dostum. Bekle bekle bitiyor. Yaşlıyız artık. 4090 almadığıma gerçekten çok küfrediyorum şuan 4K kullanan biri olarak. Şahsen 5000'lerden en az bi %50 beklemiştim ama gördüğüm kadarıyla o devirleri de geçmişiz.

Dolar bizde şu an çok ucuz. Olası bir erken seçim, ekonomik düzeltme gibi bir şey olur da dolar 50+ a çıkarsa, kafa vura vura duvar deleriz.

Stok durumu normalleşirse zaten ABD'den getirme yolumu da deneyebilirim ama adamlarda deli gibi dolandırıcı, scalper var. Ama Mesela 130-150k arasında TUF ya da Astral yakalarsam alırım.

Bende 4090 var satayım sana istersen :)

• 53.595,86 TL

taksit de yapıyor sanırım bir ilgilenen bakabilir. marka nedir bilemem ben almam da şahsen

satıcısı sağlam resmi güvenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 7 Şubat 2025; 14:11:44 >

Almaya hevesledindim bir ara ama geçti şuan artık. Millet sarı sitede aynı fiyata satmaya çalışıyordu manyak gibi.. şahsen 70k ya filan inince vatanda almam lazımdı.. Hatalar, tecrübeler..

benim vatandan alınma 5090 asus tufum gelsin satışa çıkarabilirim, beni takip edersen fiyat uyarsa alırsın ön araştırma yapıp kaçtan gidiyor filan ona göre satışa sunacağım, kutuyu hiç açmadan. maddi durumuma bağlı peşin aldım ödemelerim patlayacak bu ay öyle görünüyor.

arkadaş alacaktı alamamış sanırım stok bitti.

70 K'ya sıfır çok iyi fiyatmış. RTX 5090 95-100 k aralığında olursa benim 4090'ı 55-60 K aralığına satabilirim.

• yavuzyildiz kullanıcısına yanıt

PM attım dostum.

Dürüstçe söylemek gerekirse 5090'ın o fiyatlara inmeyeceğine sağlam bir miktara iddiaya girebilirim. En azından ilk sene ki sonra da dolar gider yine inmez.

• Şimdi bir arkadaş sağolsun fiyatta güzel rakam verdi asus rog strix x870E-E modelini almaya niyetlendim. Bu anakarta 2 adet m2 gen 4 takacağım ama hangi slotlara takmak lazım dostlar? Yani yanlış bir yere takıpta hız düşüşü yaşamak istemem ne m2 lerde nede bu yuzden PciE 5.0 da düşüş istemem.

Rica etsem Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

• 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.