Şimdi Ara

Obsesif Kompulsif Bozukluk(OKB)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sizlere bir kaç sorum olacaktı. Acaba OKB den kurtulmak için üstüne gitmeli miyim? İçimdeki yapma diyen sesin üstüne gitmeli miyim?
    Diyelim ki gittim daha mı kötü olurum? Ayrıca Anafranil kullanıyorum...

Edit: Düzenleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takıntılı.Adam -- 5 Şubat 2016; 11:41:45 >

• bendede biraz var ne kadar düşünürsen kadar kötü aklını başka şeylere ver düzelir
  • Mr. 3D Waffle kullanıcısına yanıt
    İnşallah 2 senedir bu hastalıktan müzdaribim
  • Bende 🙋🏽

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3189175C2

Bende 🙋🏽
    tam tanımı nedir *
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

tam tanımı nedir *

Alıntıları Göster
    Küçükken bende vardı ama şu an azaldı bayağı ama temizliğe takıntı hala devam ediyor.
  • senatorts kullanıcısına yanıt
    Neyin tam tanımı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    anksiyete bozukluğu
    2 hafta önce açıldı
    Yaygın anksiyete bozukluğu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asdcaner kullanıcısına yanıt
    Daha bu takıntılar başlamadan önce bende de temizlik takıntısı vardı ama çok şükür kısa sürdü...
  • Ben degilim knk sjskdkksk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de temizlik takıntısı yok ama mesela arabadan birşey alıyorum kapıyı kilitliyorum eve girecekken "kapıyı kilitledim mi" sıkıntısı geliyor. Geri dönüp emin oluyorum.

İş yerinde mesela bir işi yapıyorum. En az 2 dk kontrol ediyorum iyi olmuş mu sıkıntı var mı diye.

Birde aklımda sürekli kötü bir şeyler olacağı korkusu var. Annemi kardeşimi falan yalnız bırakmamaya çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Ben de temizlik takıntısı yok ama mesela arabadan birşey alıyorum kapıyı kilitliyorum eve girecekken "kapıyı kilitledim mi" sıkıntısı geliyor. Geri dönüp emin oluyorum.

İş yerinde mesela bir işi yapıyorum. En az 2 dk kontrol ediyorum iyi olmuş mu sıkıntı var mı diye.

Birde aklımda sürekli kötü bir şeyler olacağı korkusu var. Annemi kardeşimi falan yalnız bırakmamaya çalışıyorum

anksiyete de olabilir hocam
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Aynı dertten bende var. Kapıyı kilitliyorum 2-3 defa dönüp bakıyorum. Kapıyı kilitlediğimdem hiç emin olamıyorum. Sınav kağıdını defalarca kontrol ediyorum adımı yazmışmıyım diye
    İ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F6FBCC3F

Aynı dertten bende var. Kapıyı kilitliyorum 2-3 defa dönüp bakıyorum. Kapıyı kilitlediğimdem hiç emin olamıyorum. Sınav kağıdını defalarca kontrol ediyorum adımı yazmışmıyım diye
    İ
    bende şey vardı hocam cevap verirsen sevinirim

mesela kitap okuyorum 67 den 68 e geçtim sayfa atlamış mıyım diye 10 kere bakıyorum ,geri dönüp habire en son kaldıgım sayfaya bakıyorum

biliyorum en son 67 de oldugumu ama hep bakıyorum kaldıgım son sayfaya içimde kalıyo nedendir?

yani 5-10 kere 67 68 67 68 67 68 67 68 filan boyle bakıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakko9 -- 5 Şubat 2016; 12:36:25 >
  • burakko9 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yardım bekliyorum... Maalesef aynı sıkıntı bende de var.
  • Yardimci olacak kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüvenini artır çözüm odaklı düşün, bu rahatsızlığı pozitife çevirmek senin elinde

• sayılıyormu bilmiyorum ama bendede gusul abdesti takıntısı vardı, bir yerim kuru kaldımı diye deli oluyordum, sırf bunun için 45 dk banyoda kaldığım oluyordu şimdi geçtii, lanet olası şeyanın işi bunlar
  • Takıntıdan kurtulmak için psikolojik yardım şart

Bir de başka şeyler düşünmeye çalış bir meşgale falan bul sosyalleş unutmaya çalış kafaya taktığın şeyleri

• Psikolojik yardim aliyordum. Simdibise sadece ilac kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Shisui

quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Ben de temizlik takıntısı yok ama mesela arabadan birşey alıyorum kapıyı kilitliyorum eve girecekken "kapıyı kilitledim mi" sıkıntısı geliyor. Geri dönüp emin oluyorum.

anksiyete de olabilir hocam

sende var demek ki
    Allah yardımcın olsun bro acil şifalar diliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.