Şimdi Ara

ODTÜ CENG HAYAL OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler. 21k dan odtü ceng için kalmıştım 2600. oldum hayal oldu geçmiş olsun. Tıp hariç ne yazılır bu sıralamaya odtü makine falan mı yazayım. Ulan hadi bilgisayar benim şansıma ilerliyor bari elektrik elektronik gerilese 2600 e de ona girebilsek.

• Up
  • İTÜ bil yazılabilir hcoam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ makina yazıp kurum içi yatay geçiş düşünebilirsin. Araştırmak gerek tabi.
  • Yalmavuz kullanıcısına yanıt
    Bunu baya düşünüyorum da hocam yapan var mıdır kendisiyle görüşsem çok güzel olur.
  • Hocam odtü isteyen için gerçekten üzücü bir sıralama . Hem ee hem bilgisayarı ufak farkla kaçırıyorsunuz.
    Ama yine de çok fazla tercih imkânınız var, itu bilgisayar, itü elektronik, tobb bilgisayar, Bilkent makine, Bilkent endüstri odtü makine veya tüm şehirlerde tıp. Hepsinin imkanlarını araştırıp en çok hoşunuza gideni seçmelisiniz.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten öyle hani 4k falan olsa pek umursamazdım yaklaşamamışız diye de işte bilgisayar ee gitti. İtüyü de hiç istemiyorum genel olarak istanbulu pek istemiyorum. Odtü makineye gitsem bilgisayara geçme olasılığım çok düşük mü bilmiyorum kaldım öyle. Bilgisayardan başka bölüm de ilgimi çekmiyor. Tıp falan hiç istemiyorum yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ceng İçin Sabancı vs İTÜ
    3 yıl önce açıldı
    Hacettepe'de Mühendislik
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • muhammed2000 kullanıcısına yanıt
    Tobb'a bakabilirsin hocam. Hem burs da veriyordu 750 lira gibi yanlış hatırlamıyorsam. Onun dışında paranız varsa Bilkent %50 burslu düşünebilirsiniz.

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam odtü gelseydi keşke. Hayırlısı artık.
  • Teşekkürler hocam haklısınız bilgisayar işi yalan oldu bizim herhalde :D
  • vardır bunda bir hayır hocam. gönlünüze en uygun olanı yazın hayırlısı.
  • up
  • En mantıklı olanı İtü bilgisayar yazıp 3 üstü ort yapıp odtü ye geçmek. Ortalama ile geçişte ösym puanına daha çok bakıyorlar. O yüzden 10k da olup 3,5 ortlu adam 3 ortlu senden daha geride olacak.

Odtü makineden geçişe kıyasla çok daha kolay olacak. 200 kişi arasından 2 kişi falan alıyorlar. Bide makine sevmediğin bölüm nasıl ilk 2 ye falan gireceksin?

İstemediğin bölümü odtü diye yazma pişman olursun. Sevmiyorsan makine yazmanın anlamı yok.

En mantıklı olan benim dediğim yol. Ki itü de pişman olacağını hiç sanmıyorum. Sandığınız kadar farklar yok top okullar arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 18 Temmuz 2019; 16:18:6 >
  • Hocam size daha üzücü bi şey söyliyeyim o zaman 2300 le ikisini de kacirdim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • + sinavda bir soruyu yanlis isaretlemisim belki yanlks isaretlemesem suan 2000 civarindaydim... Herşeyim hayirlisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçiş yapmaya çalışmaktansa bir sene daha hazırlan daha iyi bence. Bilkent paralı düşünebilirsin bu arada. %50 paralı da olsa belki burs da veriyorlardır ilk 10000'e girdiğiniz için. Bunu düşünmenizi öneririm.

• hocam odtü eee, itü bilgisayar, özyeğin bilgisayar, tobb bilgisayar, odtü makina, odtü uzay
  • İlk 3-5 3.8 üstüdür.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.