Bildirim
Öğrenci Arabası Seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
düşüncen neler aklında hangi araçlar var ya da hangi kasa var hb,sedan mesela hangisi.
öğrenci isen ben sana sorun çıkarmayan araçlara bakmanı öneririm piyasada tutulan araçları öneririm.sen beklentilerini yaz ona göre cevap verelim -
araç 13.750 ama bi bak 750 ytl pazarlık yaparsın ve herzaman derim 12.000 i veren 13.000 de verir
http://www.sahibinden.com/temiz_2004_-_45_bin_km_deWQQaXQQ4964233WQQpXQQdisplayitem
düşük vergi düşük yakıt tüketimi çok hoş bi cazibesiyle -
öğrenciye motor gider napcan arabayı -
Hb olursa iyi olur. Az yakması önemli tabi bide karizma olsun azıcık Km si düşük olması da lazım 3 yıl binicem en az -
-
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
öğrenciye motor gider napcan arabayı
Doğru aslında,arabayla bi ton uğraş...Ama kışında motor olmaz... -
Bir de şu var:
http://www.sahibinden.com/dustu_dustu_son_fiyattirWQQaXQQ8340265WQQpXQQdisplayitem
temiz kullanılmışsa, düşünülebilir -
bence megane coupe lere bakın
km düşük var sahibinden de...
öğrenci için gayet güzl bir araba -
Palio alabilirsin mesela. -
quote:
Orjinalden alıntı: br251
Palio alabilirsin mesela.
bizim aşağı katta 3 öğrenci var adamlarda hem motorsiklet hem palio var demek 2 side lazım olabiliyomuş -
bnde marea aldım öğrenciyim.10500ytl verdk.98 model 87bnde aldm ve 10000km yamış oldm.araçtan genel olarak memnunm.lpg li olması da bnm için çok guzel bi avantaj.marea,brava yada bravo tavsiye ederim -
Clio HB al yedek parçası ucuz az yakar çok kaçar ikinci eli kuvvetli daha ne olsun... -
ilk kasa yarislere bakmanı şidettle tavsiye ediyorum.. hem toyota sorunsuzluğu ile 2. elde yüksek km.lerde bile sorun yaşamazsın, zamanın tamircilerde servislerde geçmez.. -
2000 model Vw Polo'lar tam öğrenci işi. Lpg li bulursanız tam süper olur. -
Palio öğrenciye gitmez çok benzin yakar.Zengin değilsen öğrenciye araba gitmez benzini,bakımı ve park yeri sorunu çekilir çile değil.Bende palio var kuruttu beni motorum olsaydı çok rahat ederdim. -
eskiden bisler vardı ))
şimdilerde toyota yarisler bence uygun -
bravo düşünebilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
Palio öğrenciye gitmez çok benzin yakar.Zengin değilsen öğrenciye araba gitmez benzini,bakımı ve park yeri sorunu çekilir çile değil.Bende palio var kuruttu beni motorum olsaydı çok rahat ederdim.
LPG takarlar -
quote:
Orjinalden alıntı: /Bulut\
bravo düşünebilirsin
Benzer içerikler
- suzuki s cross yorum
- mg ehs plug-in hybrid yorum
- kia stonic en dolu paketi hangisi
- kia picanto paket sıralaması
- kamyoneti otomobile çevirme
- uçan araba fiyatları
- togg satış rakamları
- sıfır araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- 35 tfsi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X