Öncelikle şu an 25 yaşındayım ve çok saçma bir durum yaşıyorum. Geçen sene bazı sağlık sebeplerinden dolayı askerliğim 1 sene ertelenmişti. Bu sene üniversiteye yazıldım ve öğrenci oldum. Askerlik şubesindekiler geçen sene sağlık sebebi ile erteleme yapıldığı için şu an öğrenci olsam bile bir anlam ifade etmediğini benim gidip muayene olup askere gideceğimi söylüyor. |
Öğrenci olduğum halde askerliğim tecil olmuyor
-
-
Insallah gidersin
Peygamber ocagi orasi gideceksin tabi -
Gitmeyi düşünmüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByteC0deGitmeyi düşünmüyorum.
o paul walkerı blokla
trollük yapıp insanları sinirlendirmeye çalışıyor. kendine küfrettirip seni banlattıracak aklınca. blokla geç
-
Teşekkürler hocam :)
-
Öğrenci isleriyle gorus okula kayit olduktan sonra tecil almak okulun vazifesidir okullar kapali ogrenci isleri kapali korona morana durumlari vardir belki aksamistir
-
Normalde öyleymiş fakat ben geçen sene sağlık sorunları nedeni ile hastaneden erteleme aldığım için benim öğrenciliğimi yakıyorlar bu sene. Öğrenci olman bizim umrumuzda değil diyorlar resmen.
-
lisans okudun üzerine tekrar mı lisans okuyorsun? Eğer öyleyse zaten geçerli bir sebep olmuyor 2. lisans.
-
İlk defa üniversite okuyacağım.
-
askeri sube memurlari artis olur seni korkutmak hoslarina gider nazli olurlar ahkam keserler hic birine guvenme ogrenci islerine sor gereken yapilmissa oluruna birak illaki isleyecektir muayeneye filan gitme gidersen islem baslar askeriyede gozunu acarsin ne oldu anlamadan korona morona sistem yavas isliyor korkma ha birde ogrenci belgenle dolas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Aralık 2020; 19:15:21 > -
Başka bir şubeyi aradım onlarda şöyle dedi. Geçen sene sağlık nedeni ile erteleme yaptığın için bu sene de sağlık için muayene olacaksın daha sonra doktor askere gidebilirsin derse şubeye gidip öğrenci belgenle tecil ettireceksin. Herkes başka bir şey söylüyor.
-
Hangi ülkede yaşıyorsun ? -
Türkiye hocam.
-
-
NE KADAR SAÇMA BİR SİSTEM BENİM SEÇMEDİĞİM BİR ÜLKEDE DOĞDUM DİYE O ÜLKEYE HİZMET ETMEK ZORUNDAYIM VE ÜSTELİK DEVLETİN BANA HİZMETİ 0
-
Çok haklısınız hocam.
-
Hayırlı tezkereler hocam -
Gitmeyi düşünmüyorum. En kötü kaçak gezer okulumu bitiririm :)
-
Gitmezsin öğrenci (2/4yıl) ve 25 yaş altında isen -
gitmek istemiyorsan gitme kolundan tutup goturemezler zaten gozunu korkuturlar gitmen icin o kadar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
NE KADAR SAÇMA BİR SİSTEM BENİM SEÇMEDİĞİM BİR ÜLKEDE DOĞDUM DİYE O ÜLKEYE HİZMET ETMEK ZORUNDAYIM VE ÜSTELİK DEVLETİN BANA HİZMETİ 0 |
B ByteC0de demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
o paul walkerı blokla trollük yapıp insanları sinirlendirmeye çalışıyor. kendine küfrettirip seni banlattıracak aklınca. blokla geç |
Insallah gidersin
Peygamber ocagi orasi gideceksin tabi |
Benzer içerikler
- rakı bozulur mu
- turizm rehberliği 2 yıllık ve 4 yıllık arasındaki fark
- olfrex 2.5 mg yorumlar
- saçma komik kelimeler
- bira sarhoş eder mi
- telegram indirim kanalları
- elon musk roket
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
- walmart dolandırıcılığı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X