Şimdi Ara

Öğrenci olduğum halde askerliğim tecil olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şu an 25 yaşındayım ve çok saçma bir durum yaşıyorum. Geçen sene bazı sağlık sebeplerinden dolayı askerliğim 1 sene ertelenmişti. Bu sene üniversiteye yazıldım ve öğrenci oldum. Askerlik şubesindekiler geçen sene sağlık sebebi ile erteleme yapıldığı için şu an öğrenci olsam bile bir anlam ifade etmediğini benim gidip muayene olup askere gideceğimi söylüyor.

• ByteC0de B kullanıcısına yanıt
    B ByteC0de demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ByteC0de

Gitmeyi düşünmüyorum.

o paul walkerı blokla

trollük yapıp insanları sinirlendirmeye çalışıyor. kendine küfrettirip seni banlattıracak aklınca. blokla geç

• Insallah gidersin

Peygamber ocagi orasi gideceksin tabi
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt

Gitmeyi düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByteC0de

Gitmeyi düşünmüyorum.

o paul walkerı blokla

trollük yapıp insanları sinirlendirmeye çalışıyor. kendine küfrettirip seni banlattıracak aklınca. blokla geç

• Teşekkürler hocam :)

• Öğrenci isleriyle gorus okula kayit olduktan sonra tecil almak okulun vazifesidir okullar kapali ogrenci isleri kapali korona morana durumlari vardir belki aksamistir

• HighDamagE kullanıcısına yanıt

Normalde öyleymiş fakat ben geçen sene sağlık sorunları nedeni ile hastaneden erteleme aldığım için benim öğrenciliğimi yakıyorlar bu sene. Öğrenci olman bizim umrumuzda değil diyorlar resmen.

• lisans okudun üzerine tekrar mı lisans okuyorsun? Eğer öyleyse zaten geçerli bir sebep olmuyor 2. lisans.

• Ussuz kullanıcısına yanıt

İlk defa üniversite okuyacağım.

• ByteC0de B kullanıcısına yanıt

askeri sube memurlari artis olur seni korkutmak hoslarina gider nazli olurlar ahkam keserler hic birine guvenme ogrenci islerine sor gereken yapilmissa oluruna birak illaki isleyecektir muayeneye filan gitme gidersen islem baslar askeriyede gozunu acarsin ne oldu anlamadan korona morona sistem yavas isliyor korkma ha birde ogrenci belgenle dolas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 7 Aralık 2020; 19:15:21 >
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt

Başka bir şubeyi aradım onlarda şöyle dedi. Geçen sene sağlık nedeni ile erteleme yaptığın için bu sene de sağlık için muayene olacaksın daha sonra doktor askere gidebilirsin derse şubeye gidip öğrenci belgenle tecil ettireceksin. Herkes başka bir şey söylüyor.

• Hangi ülkede yaşıyorsun ?
  • tonodias kullanıcısına yanıt

Türkiye hocam.

• Öğrenci olduğum halde askerliğim tecil olmuyor
  • NE KADAR SAÇMA BİR SİSTEM BENİM SEÇMEDİĞİM BİR ÜLKEDE DOĞDUM DİYE O ÜLKEYE HİZMET ETMEK ZORUNDAYIM VE ÜSTELİK DEVLETİN BANA HİZMETİ 0

• rocketraccoon kullanıcısına yanıt

Çok haklısınız hocam.

• Hayırlı tezkereler hocam
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt

Gitmeyi düşünmüyorum. En kötü kaçak gezer okulumu bitiririm :)

• Gitmezsin öğrenci (2/4yıl) ve 25 yaş altında isen
  • gitmek istemiyorsan gitme kolundan tutup goturemezler zaten gozunu korkuturlar gitmen icin o kadar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.