Şimdi Ara

Opel Adam 1.4 Easytronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,aranızda Opel Adam kullanan veya araç hakkında bilgisi olan birileri var mı?
    1.4 87 beygir atmosferik benzinli motor,easytronic şanzımanlı modeli almayı düşünüyorum.
    Araç hakkında pek bi yorum bulamadım,yabancı inceleme sitelerindeki yorumlara göre;

Eksileri şöyle görünüyor:
    -Arka koltukların sıkışık olması
    -Bagaj hacminin küçük olması
    -Direksiyonun yumuşaklığı
    -Yakıt tüketimi
    -Motorun performansının düşüklüğü ve hissiz oluşu

Artıları ise şöyle:
    +Rakiplerine göre daha fazla kişiselleştirilebilir olması
    +İç malzeme kalitesinin rakiplerinden daha iyi olması
    +Çoğu A segmentinde bulunmayan koltuk ısıtma,direksiyon ısıtma,dokunmatik multimedya ekran bulundurması.
    +Koltuklarının kalitesi ve bel desteğinin iyi olması.

Benim için aracın performansının düşük olması pek bir şey ifade etmiyor,bagaj ve arka koltuk konusuda aynı şekilde.Tek yaşıyorum küçük olması benim için problem değil.Yakıt tüketimi konusundada benim için bir sorun yok şehir içi fazla km yapmıyorum.Aracı aldıktan sonra tekrar satarken yaşayacağım zorluk ve değer kaybı olmasıda benim için sorun değil.Bunları göze alıyorum.

Benim için en önemli şeyler motorun ve şanzımanın bana ilerde sorun çıkarmaması,yol tutuşunun iyi olması,süspansiyonların çok sert olmaması,uzun yol sürüşlerinde beni yormaması ve yolda güven vermesi.

Sizce aradıklarımı bu araçta bulabilir miyim?

1.4 87 beygirlik motor sanırım Corsa’larda da vardı,bu motor hakkında olumlu veya olumsuz tecrübesi olan arkadaşlarda bilgi verirse çok makbule geçer.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Moueson demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Satışı kalkmışmı gerçekten Hiç haberim yoktu bende odd verilerinde göremediğim için hiç satmadiginı düşündüm . Hak verirsiniz ki her modeli takip etme imkanım olmuyor . Bilgi için teşekürler

Alıntıları Göster
    Hak vermezmiyim efendim.
    Her konuya yorum yazmaktan bilgi toplamaya vakit kalmıyordur.
    otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    otomobilci_x demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hak vermezmiyim efendim.

Alıntıları Göster
    Normal adam şuraya 3-4 ay takılıp konuları okusa az-çok bilgi sahibi olur, bilmediğine de gereksiz yorum yazmaz.

Çocuğun birşey bilmediği gibi, öğrenmeye de kabiliyeti yok.

Yönetim iyice boşladı, çok şımartıyor bazılarını. Oysa pek çok daha iyi adam, sınırsız çizildi?
    Panthér kullanıcısına yanıt
    Panthér demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Normal adam şuraya 3-4 ay takılıp konuları okusa az-çok bilgi sahibi olur, bilmediğine de gereksiz yorum yazmaz.

Yönetim iyice boşladı, çok şımartıyor bazılarını. Oysa pek çok daha iyi adam, sınırsız çizildi?

Alıntıları Göster
    Hocam bu ve bir kaç arkadaş daha var. Forum sahiplerinin adamı bunlar. Bu kişilerin işi konu açmak, konulara mantıklı mantıksız cevap yazmak çünkü bunlar yazdıkça cevap sayısı artıyor o yüzden bu arkadaşlara hiçbirşey olmaz.
    O değilde bazen o kadar dozu abartıyorlar ki okuyan gerçekten birşey bildiklerini sanar.
    Mesela bay mouseno dün bir Konuya bir duyum aldığını ve ötv indiriminin uzamayacağını yazmıştı.
    Şimdi tahmin yazsa tamam ama adam duyum aldım diyor. Atış serbest tabi ama buna inanan birisi (google da arama yağtı ve geldi burada okudu diyelim ne bilecek mouseno kim, eğrimi yazar doğrumu yazar, türkiyenin en büyük forumlarından birinde 5000 mesaj atmış kıdemli bir üye) çıkıp buna göre pozisyon alsa bunun vebali kimde olacak sadece bay mosuenoda mı tabiki hayır.
  • Genel olarak konfor , yol tutuş , iç malzeme kalitesi olarak pek bir şey beklemeyin sonuçta A sınıfı bir araç alıyorsunuz. O yüzden beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar keyif alırsınız araçtan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Haziran 2019; 0:48:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Genel olarak konfor , yol tutuş , iç malzeme kalitesi olarak pek bir şey beklemeyin sonuçta A sınıfı bir araç alıyorsunuz. O yüzden beklentinizi ne kadar düşük tutarsanız o kadar keyif alırsınız araçtan.
    Hangi aylarmış o hiç satmadığı aylar.

Acaba hiç kapısını açtınmı ki.
    Hayır bilmeyende gerçekten adam yazmış diyecek.

• quote:

Hangi aylarmış o hiç satmadığı aylar.

Acaba hiç kapısını açtınmı ki.
    Hayır bilmeyende gerçekten adam yazmış diyecek.

Alıntıları Göster
    Bay otomobilci_x size satmadigi ayları tek tek paylaşmak isterdim ama odd model satış verilerinin kayıtlı olduğu dosyayı bulamadim bulduğum an sizin için paylaşıcam.
    Araçı hiç kullanma fırsatım olmadı ama bayide içine oturma imkanım oldu. Klasik A sınıfı kalitesinde bir araç .Ama tipi gerçekten göze hoş geliyor yollarda görmek istediğim bir araç .

• quote:

Bay otomobilci_x size satmadigi ayları tek tek paylaşmak isterdim ama odd model satış verilerinin kayıtlı olduğu dosyayı bulamadim bulduğum an sizin için paylaşıcam.
    Araçı hiç kullanma fırsatım olmadı ama bayide içine oturma imkanım oldu. Klasik A sınıfı kalitesinde bir araç .Ama tipi gerçekten göze hoş geliyor yollarda görmek istediğim bir araç .

Alıntıları Göster
    Bence öncelikle kaç aydır (yıl demek daha doğru ) türkiyeye gelmediğine baksanız daha iyi olur bayım.

Zira sizde takdir edersiniz ki gelmeyen bir ürünün satışı olamaz.

Yani zahmet edip boşuna odd verilerini aramayın.

• quote:

Bence öncelikle kaç aydır (yıl demek daha doğru ) türkiyeye gelmediğine baksanız daha iyi olur bayım.

Zira sizde takdir edersiniz ki gelmeyen bir ürünün satışı olamaz.

Yani zahmet edip boşuna odd verilerini aramayın.

Alıntıları Göster
    Satışı kalkmışmı gerçekten Hiç haberim yoktu bende odd verilerinde göremediğim için hiç satmadiginı düşündüm . Hak verirsiniz ki her modeli takip etme imkanım olmuyor . Bilgi için teşekürler

• Konu sahibi arkadaşım ben 1.4 90 hp lik motor ile easytronic kombinasyonu nu astrada 5 yıl deneyimledim.
    Adamdaki aynı motor ve oranları itibariyle aynı şanzımanmıdır hiç bir fikrim yok.
    Ama yarı otomatiğin kendi karakteristik özellikleri ni saymazsak bence sıkıntısız bir kombinasyon ama daha önce yarı otomatik kullanmadıysan veya daha önce tam otomatik kullanıyorsan beğenmeye bilirsin denemeden alma.
    Adam pandamız varken onun yeri ne almak için uzın süre takip ettiğim bir araçtı ama bir türlü fiyat/fayda da uygun araç denk gelmedi sıfır corsa aldık.
    Muhtemelen izmirdeki araca bakıyorsun yada ilgileniyorsun mesela ben bakarken o araç denk gelseydi onu alırdım ama fiyatı biraz yüksek bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1,6 vvti corolla vs 1,4 TSI Golf
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hak vermezmiyim efendim.

• quote:

Hak vermezmiyim efendim.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam bu ve bir kaç arkadaş daha var. Forum sahiplerinin adamı bunlar. Bu kişilerin işi konu açmak, konulara mantıklı mantıksız cevap yazmak çünkü bunlar yazdıkça cevap sayısı artıyor o yüzden bu arkadaşlara hiçbirşey olmaz.
    O değilde bazen o kadar dozu abartıyorlar ki okuyan gerçekten birşey bildiklerini sanar.
    Mesela bay mouseno dün bir Konuya bir duyum aldığını ve ötv indiriminin uzamayacağını yazmıştı.
    Şimdi tahmin yazsa tamam ama adam duyum aldım diyor. Atış serbest tabi ama buna inanan birisi (google da arama yağtı ve geldi burada okudu diyelim ne bilecek mouseno kim, eğrimi yazar doğrumu yazar, türkiyenin en büyük forumlarından birinde 5000 mesaj atmış kıdemli bir üye) çıkıp buna göre pozisyon alsa bunun vebali kimde olacak sadece bay mosuenoda mı tabiki hayır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Haziran 2019; 11:46:54 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Tüm kabahat yönetimin. Saçma sapan insanlara gereğinden fazla müsamaha gösterip forumu berbat ettiler.

Yanlış yada uyduruk bilgiler havada uçuşuyor. Doğru düzgün paylaşım yapan üye sayısı koskoca forum da 15’i geçmez. Buralar, konu dışından hallice oldu.

• quote:

Hak vermezmiyim efendim.

Alıntıları Göster
    Hocam helal olsun. Çocuğa çocuğa iyi giydirmissin :)

• size tavsiyem Alfa Romeo MiTo 1.4 t otomatik düşünmezmisiniz.
  • quote:

Tüm kabahat yönetimin. Saçma sapan insanlara gereğinden fazla müsamaha gösterip forumu berbat ettiler.

Yanlış yada uyduruk bilgiler havada uçuşuyor. Doğru düzgün paylaşım yapan üye sayısı koskoca forum da 15’i geçmez. Buralar, konu dışından hallice oldu.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle

• quote:

Alıntıları Göster

• Yav ben size ne yaptım niye arkamdan konuşuyorsunuz. Forumun tek derdi ben olmuşum da haberim yokmuş . Banlansam forum çok mu düzelecek sanıyorsunuz!

• quote:

Yav ben size ne yaptım niye arkamdan konuşuyorsunuz. Forumun tek derdi ben olmuşum da haberim yokmuş . Banlansam forum çok mu düzelecek sanıyorsunuz!
    daha iyiye gideceği kesin. bıktık usandık artık senin yazdıklarından

• quote:

Yav ben size ne yaptım niye arkamdan konuşuyorsunuz. Forumun tek derdi ben olmuşum da haberim yokmuş . Banlansam forum çok mu düzelecek sanıyorsunuz!
    Teessüf ederim niye arkadan konuşalım, sürekli yüzüne söylediğimiz şeyler

Ama şu konuda çok haklısın bu saatten sonra sen banlansan ne değişir hiçbirşey.

Hatırlarsan ben senin daha 50_100 mesajın varken ikinci bir şener vakasını bu forumun kaldırmayacağını, kaldıki şener beyin zararsız olduğunu, seninse yalan/yanlış bilgilerle insanlara zarar verebileceğini defalarca ifade etmiştim.
    Hemde öle dümdük, yüzüne karşı.
    Sonuç ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Haziran 2019; 19:28:49 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Yönetim böyle istiyor diye facebook grubu kuruldu zaten hacı abiler,forumda bilgili seviyeli adam istemiyorlar ki
    Ya troll olacak
    Ya satış temsilcisi
    Ya da marka fani[

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.