Şimdi Ara

opel asrta sedan 1.6 easytronic arıza?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • opel astra sedan 1.6 16v enjoy plus için 41.800 fiyat aldım. ancak herkes easytroniclerde yüksek yakıt tüketimi ve arızadan söz ediyorlar.
    kullanıcıların ve bilenlerin yorumlarını bekliyorum...

• biri 2,5 yıl diğeri 5 yıl olmak üzere 2 adet easytronic opel eskittim, bi gıdım arıza yaşamadım.

robotize şanzıman kullanmak bir az tecrübe işidir. kullanmayı bilirsen hem az yakarsın, hemde zevk alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

biri 2,5 yıl diğeri 5 yıl olmak üzere 2 adet easytronic opel eskittim, bi gıdım arıza yaşamadım.

robotize şanzıman kullanmak bir az tecrübe işidir. kullanmayı bilirsen hem az yakarsın, hemde zevk alırsın.

yorumunuz için teşekkür ederim...
    kullanım derken fazla basmamak gibi mi?
  • başka fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet33k

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

biri 2,5 yıl diğeri 5 yıl olmak üzere 2 adet easytronic opel eskittim, bi gıdım arıza yaşamadım.

yorumunuz için teşekkür ederim...
    kullanım derken fazla basmamak gibi mi?

yani... kick-down'a biraz dikkat etmek gerekiyor. bu tür şanzımanlar yapmak istediğini 1-2 saniye farkla algılar, ilk dönem zevksiz
    ve sıkıntılı gelebilir ama uyum sonucu gerçekleştikçe zevk alma dönemi başlar. çoğu kullanıcı bu tür şanzımanları nedense pek sevmez.
    ben seviyorum, şimdi 6 ileri tam otomatik kullansam da bildiğim ve kullandığım için ileride easytronic bir araca geçmekte tereddüt etmem.

her robotize şanzıman kendine göre farklı karakter sergiliyor, yapması gereken sadece huyuna suyuna alışmak dikkat etmek.

• anladım...
  • peki başka yorumu olan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4ileri tam otomatik kullanıyorum. 1341cc 10lt şehir içi/7lt şehir dışı

Bugün arkadaşımın corsa easytronicli olanı kullandım. dizel olanı. 5-5,5lt şehir içi tüketimi var. Biraz garip ama şanzımana ayak uydurmaya başlayınca o kadar da kötü değil... Uzun mesafe kullanmadım ama dur kalklı bir gidiş idi tepkilerini görebildim. Türk milleti işte her şeyi abartır. Bir vergileri bu kadar abartmadılar. Anlayamadım.

Çok yakıyormuşmuşşşş...

4ileri tam otomatik 1,6 araç 11lt yakıyor onu görmeden 8,5lt astra tüketimini çok görmesinler.
    ayrıca astra dizel manuele 7lt şehir içi yaktıran da var. Adam ferrari niyetine kullanınca yüksek değerlere ulaşabilir. Arabamın niye tüketimi az değil diyenlerin bir çoğu şehir içi spor kullanıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 18 Nisan 2012; 16:48:27 >

• 9 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Diğer arkadaşların da dediği gibi alıştıktan sonra gayet zevkli bir şanzıman. Bizim memlekette insanın adı çıkacağına canı çıksın derler, easytronicte aynen bu vaziyette. Kayınbiraderin 2006 astrası 160 bini geçti şanzıman hiçbir sorun çıkarmadı.
  • benim enişte 3 yıldır easytronic kullanıyor ve hiç bir problem yaşamadı,makina iyi işliyor!
  • easytronic hmm .
    yüksek bir beklentin yok ise arıza çıkarmaz diye düşünüyorum .
    sözün özü : şanzımanı tanıyacaksın.
  • Alışma sürecin olacak kullanıma ve sürüş karakterine bağlı olarak, vitese fazla yük yüklememeye çalışacaksın bu kadar..

----------1.6 manuel-----1.6 easytronic---

Şehir içi: 8,4----------------8,1-----------

Şehir dışı: 5,0---------------4,9-----------

Ortalama: 6,2----------------6.1----------

Az mı çok mu yakıyor siz karar verin..
  • 2 aydır 2008 corsa kullanıyorum...gayet iyi
  • alalım gitsin o zaman:D
  • bu fiyata hangi marka da 41.800'e c sınıfı full sedan araç var.....

bence fırsat kaçmamalı.
  • araç alınmıştır.
    boya koruma, koltuk koruma, motor koruma ve karter koruma hediyeli
    beyaz
    41.800
    yorum yapan herkese teşekkürler
  • hayırlı olsun!
  • teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.