Şimdi Ara

OPEL ASTRA MI_ ELANTRA MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
0
Favori
13.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar astra ve elantra nın yenilerini test edip kullananlar varmı.Sizce hangisi gösterişli , performanslı ve albenili. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

• tabiki astra sorumu şimdi bu dostum ?
  • Kalite istiyosan almandan sasma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinide kullandik yani test ettik 160 bg lik sport versiyonlu astra tek gecerim..
    /elantra da iyi ama konu astra olunca yaninda duaya gucu yetme :) /

• quote:

Orijinalden alıntı: ragnarokvakti

Ikisinide kullandik yani test ettik 160 bg lik sport versiyonlu astra tek gecerim..
    /elantra da iyi ama konu astra olunca yaninda duaya gucu yetme :) /
    elantra D astra C segmenti değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

i30 hb elantra sedan c sınıfı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

quote:

i30 hb elantra sedan c sınıfı.

Alıntıları Göster
    yanlış biliyormuşum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı reno megane hb mi
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yanlış biliyormuşum teşekkürler

Alıntıları Göster
    korelilerin daha çok zamana ihtiyacı var,sadece tasarımla olmuyor ki astra tasarım olarak elentradan ve diğer c sınıfı araçlardan iyi bence
  • Astra iyidir. Yada boş insignia.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz0618 kullanıcısına yanıt
    astra 1.3 cdti cosmo vardy bende sattym güzel araç konforlu rahat donanymly kysacasy iyi araba hyundai alaca?yna opel al aslynda insigniada olabilir ama fazla yakabilir.
  • Bence git bi bin ikisinede :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel bunu duysa size araba vermez hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mitsubishielectric

Opel bunu duysa size araba vermez hocam
    Söylediklediklerinize aynen katılıyorum. Dğer forumlarda astra için hantal olduğu söyleniyordu ondan size danışmak istedim.Elantrayıda arkadaşım aldı.Çok tipli araba ancak kullanma fısatım olmadı. İkisi arasındaki tereddütüm ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz0618

Söylediklediklerinize aynen katılıyorum. Dğer forumlarda astra için hantal olduğu söyleniyordu ondan size danışmak istedim.Elantrayıda arkadaşım aldı.Çok tipli araba ancak kullanma fısatım olmadı. İkisi arasındaki tereddütüm ondan.

Alıntıları Göster
    Çoğu bilmeyen atıp tutup sallıyolar tabiki ASTRA 1.6 CDTI 136 320 DİZEL HELEKİ ÇOK SERİ VE PERFORMANSLI MOTOR OLARAK ZATEN ELENTRA YANINDA SÖNÜK KALIR YOL TUTUŞ SÜRÜŞ DİNAMİĞİ KONFOR OLARAKTA YİNE ASTRA 1.4 140 200 DE 1.6 GDI 135 160 I DUMAN EDER

• quote:

Orijinalden alıntı: RaceKıng26

Çoğu bilmeyen atıp tutup sallıyolar tabiki ASTRA 1.6 CDTI 136 320 DİZEL HELEKİ ÇOK SERİ VE PERFORMANSLI MOTOR OLARAK ZATEN ELENTRA YANINDA SÖNÜK KALIR YOL TUTUŞ SÜRÜŞ DİNAMİĞİ KONFOR OLARAKTA YİNE ASTRA 1.4 140 200 DE 1.6 GDI 135 160 I DUMAN EDER

Alıntıları Göster
    Elantra'yı bu kadar ezme nedenlerini anlayamadım. Gayet de şahane bir araç.
    Bence ikisini de şansınız varsa bi test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Elantra'yı bu kadar ezme nedenlerini anlayamadım. Gayet de şahane bir araç.
    Bence ikisini de şansınız varsa bi test edin.

Alıntıları Göster
    Bu hafta ikisinide test ettim inanın elantrada hayat var. Konfor ve karizmada insignayı bile altına lır bu araç. Test ettiğim araç 74.000 tl idi. Ama bence fazlasıyla değer. Marka takıntılılar o parayla bilme ne alınır dyecek ama bu araç resmen almanları yemiş bitirmiş.Ha daha çok param olsa (105.000 Tl) 2014 Qashqai alırdım ferah ferah gezerdim.
  • Yavaş alsın. D sınıfı bir araçtan bahsediyorsun Hyundai dediğin daha dune kadar kağıttan araba üretiyordu bir arkadasın dediği gibi tasarimla olmaz bu is sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: Superior83

Yavaş alsın. D sınıfı bir araçtan bahsediyorsun Hyundai dediğin daha dune kadar kağıttan araba üretiyordu bir arkadasın dediği gibi tasarimla olmaz bu is sadece

Dün dündür, bugün bugündür. Elantra gayet kaliteli bir araç. Astra'dan aşağı kalır bi yanı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Yavaş alsın. D sınıfı bir araçtan bahsediyorsun Hyundai dediğin daha dune kadar kağıttan araba üretiyordu bir arkadasın dediği gibi tasarimla olmaz bu is sadece

Dün dündür, bugün bugündür. Elantra gayet kaliteli bir araç. Astra'dan aşağı kalır bi yanı yok.

Alıntıları Göster
    "Konfor ve karizmada insignayı bile altına alır bu araç."

Ne içiyorsan aynısından bana da temin etsene.

D sınıfı bir Alman sedan ile C sınıfı bir Asyalı sedanı kıyaslıyoruz, ikinci sıra ağır basıyor.

• quote:

Daha dün kağıt dediğin markanın elantrası smalloverlapte passat cc jetta ve c classe da dahil bir çok kendi ve üst segmenti arbadan daha iyi puanlar alıyor..sıkarken usturuplu sıkmak lazım..ben ikisinide kullandım astra sedan ve elantra hatta elantra sahibiyim 40-45 bandında elantra varken astraya 50-55 verme taraftarı değilim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.