Şimdi Ara

opel servisleri nasıldır??(polo bm vs corsa ecoflex))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuanda polo blumotion siparişi verdim, ve karar değiştirmezsem 1 hafta sonra araç elimde olacak.. fakat ben kararı verdiğim tarihten sonra araç 1500 lira zamlandı, ve vwnin indirim yapacağını hiç zannetmiorum..

alternatif araç olarak OPEL Corsa 1.3dizel ecoflex dikkatimi çekti.. donanım olarak hiçbir eksiği yok, tamamen aynı diyebilirim.. performansta üstün, yakıt tüketiminde birazcık geride..

POLO(75hp)=38.500tl
    yakıt=2.9/3.4/4.0
    hızlanma=13.6sn
    max hız=170

corsa(95hp)38.300tl
    yakıt=3.2/3.7/4.3
    max hız=177

bunları da göz önünde bulundurarak sizce hangi aracı tercih etmeliyim.. opelde pazarlık payı var mıdır... ve en önemlisi yine bir vw sahibi olarak en büyük şikayetim, servisleri için müsteri memnuniyeti nasıldır opelin.....

yardımcı olursanız sevinirim..

• Opel in servisleri özellikle özel servisleri muhtemelen daha yaygındır. Yetkili servisleri zaten internette bulabilirsiniz.
    Yetkili servislerin markadan bağımsız birçoğu (Allah korusun) bir sıkıntınız olursa ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan son damlasına kadar getirebilir.
    Çok şükür bir sıkıntım olmadı ama bence işiniz bir düşmeyegörsün .
    Şikayetvar.com dan bakarsanız hakkında en çok şikayet olan markanın OPEL olduğunu görürsünüz. Ben de bir Opel Corsa kullanıcısı olarak söylüyorum. Ama kendi yaşadığım bir sıkıntı olmadı.
    Fİyat hususunda ise Opel in kesinlikle VW e göre çok daha esnek olacağını söyleyebilirim. Olsaydı ben de şimdi bi VW kullanıcısıydım. :)))

Şahsi fikrimi sorarsanız ben sizin yerinizde olsam VW ye giderdim .3 5 neyse fazla verip POLO Bluemotion a yönelirdim. Ama sanki Corsanın içi bana daha geniş gibi geldi nedense. Neticede son kararı siz vereceksiniz. :)))

• böyle şikayetleri görünce şaşırıyorum, 1,5 sene astra kullandım, sırf servisinden çok memnun kaldığım için, yine opel'i tercih ettim, herkes bir opel arkas'a uğrasın servis görsün derim. astra'nın 90bin bakını 1 ay önce 312 lira ödedim.
  • Walla dostum demek ki cok sanslisin. :)
    Dedigim gibi cok fazla isim dusmedi, insallah standart bakimlar haricinde de is dusmez.
    Ozellikle opel ve opel servisleri sikayetvar.com da en cok sikayet alan kurumlar. Otomobil markalari icin konusuyorum.
    Yani bugun Turkiyede Opel satislar bakimindan Forddan Fiattan Renaulttan Hyundaiden ve Volkswagen den önde değil.
    Ancak şikayetler hususunda bu kadar önde olunca insan korkuyor. Ben de arkadaşa dikkatli olmasını önerdim.
    Belirtmeliyim ben de bir Opel Corsa kullanıcısıyım.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

böyle şikayetleri görünce şaşırıyorum, 1,5 sene astra kullandım, sırf servisinden çok memnun kaldığım için, yine opel'i tercih ettim, herkes bir opel arkas'a uğrasın servis görsün derim. astra'nın 90bin bakını 1 ay önce 312 lira ödedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

şuanda polo blumotion siparişi verdim, ve karar değiştirmezsem 1 hafta sonra araç elimde olacak.. fakat ben kararı verdiğim tarihten sonra araç 1500 lira zamlandı, ve vwnin indirim yapacağını hiç zannetmiorum..

alternatif araç olarak OPEL Corsa 1.3dizel ecoflex dikkatimi çekti.. donanım olarak hiçbir eksiği yok, tamamen aynı diyebilirim.. performansta üstün, yakıt tüketiminde birazcık geride..

POLO(75hp)=38.500tl
    yakıt=2.9/3.4/4.0
    hızlanma=13.6sn
    max hız=170

corsa(95hp)38.300tl
    yakıt=3.2/3.7/4.3
    max hız=177

bunları da göz önünde bulundurarak sizce hangi aracı tercih etmeliyim.. opelde pazarlık payı var mıdır... ve en önemlisi yine bir vw sahibi olarak en büyük şikayetim, servisleri için müsteri memnuniyeti nasıldır opelin.....

yardımcı olursanız sevinirim..

polo da start stop varmı?
    2.9 benim gördüğüm en düşük ortalama yakında 1 lt le 100km gidersek şaşmayalım

• Evet start stoplu
    Insallah goruruz. Ama o zaman da mazot iyice pahalanir :s

quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 15 Mayıs 2011; 23:40:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ppzrg

Evet start stoplu
    Insallah goruruz. Ama o zaman da mazot iyice pahalanir :s

quote:

Orijinalden alıntı: lamina propria

hakikaten rezillik yaa
    artık arabayı çalıştırmadan önce 2 kere düşümnyrz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • polo bm ı iki gün sonra elimde.. umarım doğuş pişman etmez..
  • güle güle kullan
    Güzel tercih....
    quote:

Orijinalden alıntı: mm0nst3r

polo bm ı iki gün sonra elimde.. umarım doğuş pişman etmez..
  • Hayırlı olsun ben de polo bm tercih ettim, polo bm konumuz da var mutlaka bekleriz oraya da:)
  • Gercek Yakit tuketim verilerini muhakkak bekliyorummm
    Ben corsa 75 gb aldim cogunlugu sehirlerarasi ve bazen performansli olmak uzere cogunlukla normal kullanim ile 4.5 litre kumulatif yakit tuketimi elde etmisim.
    seninki nasil cikacak merakla bekliyorum
    Saygilar
  • 2004 model opel corsa model arabam var. Bir kaza yaptım ve kasko aracılığıyla opel servisinde yaptırmaya karar verdim arabamı (Opal Anakara). Şikayetlerim :
    1) Yaklaşık 1 ay sürdü arabamın onarılması. Acaba bir arabanın sıfırdan üretilmesi ne kadar sürüyor. Çok yavaş bir hizmet anlayışı.
    2) Servisten telefonuma mesaj attılar. Mesaj aynen şu. "Sayın müşteri arabanızı saat 4'te alabilirsiniz. En alım saati saat 4. 4'ten sonra servis kapanıyor". Bu anlamsız mesajın üzerine saat 13.00'te servise gittim ve arabanın henüz hazır olmadığını bildirdiler. Kaybettiğim zaman ve servise gitmek için harcadığım yol parasıda cabası. 40 TL taksi parası.
    3) Aynı gün işe döndüm. Saat 16.30'da servisi aradım. Gelin alın dediler arabanız hazır. Tekrar gittim. LPG sistemini kontrol ettiniz mi diye sordum. Evet dediler. Nasıl ettiniz dedim. Gözle baktık dediler. Bilgisayarla vs. bakmadınız mı dedim. Hayır, bizim makinemiz yok ki dediler. Bende o zaman makinesi olan başka servise kontrol ettirin ve rapora yazın dedim. O zaman yarın alın dediler arabanızı. Bu arada 60 TL daha taksi parası verdim. Git gel.
    4) Ertesi gün telefon ettiler gelin alın diye. Gittim. Arabanın içi hep yağ lekesi. Tavan vs. Neyse dedik. Sol ayna değişmişti (motorlu). Arabaya bindim kontrol ediyorum aynası bozuk çalışmıyor. Bu ne dedim. Tekrar beklemeye başladık. Arabayı servise indirdiler, ayna yerine oturmamış. Bu kadar acemilerle çalışıyorsunuz. Bu arada kaybettiğim zaman da cabası. Zaten babanızın uşağı var dimi.
    5) Arabaya bindim tekrar radyo çalışmıyor. Tekrak gittim servise. Bana "şifresini söyleyin açalım. Yoksa birşey yapamayız" dediler. Ben de "ben ne bileyim ikinci el arabanın şifresini. Ben size çalışıyor teslim ettim. Aynı şekilde çalışır bir vaziyette çalışır olarak istiyorum arabayı" dedim. İlgililer de bana "işte biz size yardımcı olmak istiyoruz" falan diyorlar. Ne yardımı kardeşim. Göreviniz sizin. Sonra kavga gürültü. Büyük bir mücadele buldular şifreyi. Radyoyu açtılarç
    6) Geldi yapılmış, tekrar bindim arabaya. Bir baktım, arka kapıdaki stop lambası yamuk. İndim bi baktım sallanıyor. Yapılmamış, çıkmış yerinden. Allah belanızı versin dedim. Tekrar söylemedim.
    7) Arabayı aldım eve geldim. Kartel koruması vardı arabanın normalde. Ben taktırmıştım. Yattım arabanın altına bi baktım, yok. Aradım servisi, niye takmadınız diye. Pazartesi gelin takalım dediler. Tabi zaten insanların işi gücü yok. Zaten parasız hayrına yapıyorsunuz bu işi. İnsanlar size mahkum. Nasıl olsa gelirler diyorsunuz.
    8) Bir günde Opan'a (Ankara) götürdüm LPG taktırmaya. Servisya iyi takar diye. Zorla Landirenzo taktırmaya çalışıyorlar. Ben BRC'yi tercih ettim. Çünkü Landirenzo'dan kar payı daha fazla. Neyse taktılar. Yine işçilik falan hak getire. Güvendim aldım arabayı eve geldim. Simit tüp takmışlardı. Bi bakayım dedim. Bi baktım. Tüpte yama var ve kaynak izleri var. Götürdüm bu ne dedim. Ya işte birşey olmaz ondan falan filan diyor. Uzman ya. BRC Ankara bölge müdürlüğüne Mavi Denizler'e götürdüm. Uzmanı "böyle tüp mü olur dediler ve değiştirdiler".
    9) Arabayı olmak için Ulus İskitlerdeki Opis servisine götürdüm. Arabaya bakıyorlar (ikinci el). Usta dedi ki bu araba boyalı. Nerde dedim. Şurda şurda dedi. Galerici de cebinden makineyi çıkarttı. Hani nerde boya var dedi. Makineyle bi baktık birşey gözükmüyor. Usta galericiden korktu ve boya olmayabilir vb. şeyler söylemeye başladı.

İşte sizin servis anlayışınız ve kaliteniz. Arabalar çok güzel fakat servis kaliteniz berbat. Bir daha da hayatta opel araba almayacağım ve bütün bunları herkese anlatacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.