< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2024 -- 5 Kasım 2024; 21:18:16 > |
Osman Gökçek'ten Mansur Yavaş'a oy veren Ankaralıları suçlarcasına toplu SMS göndermesi
-
-
ankaralıyım beni suçlamıyor yada ankaralıları cünkü o paraları veren mansur suçluda odur ben mi dedim konser yap diye
-
Dinazorların gözü yaşlı
-
Bu adam kadar vast birini görmedim -
Rakamlar gerçekçi değil. Herif resmen Facebook onaylı siyasi hurafeleri sms atarak "ilet"miş. -
Kaynak: VERYANSINTV -
Ne saçma bir eleştiri bu; neymiş, Yavaş'a oy verenleri suçluyormuş, muş da muş.
Yerel iktidarın hatalarına karşı gayet güzel de muhalefet yapıyor.
-
Belediyeler sanat sepete 5 para harcamamalı
Halk aç aç
Trt muzik gibi sacmaliklar da kapansın -
Rakamlar uçuk, mor ve ötesi 71 milyonu almak değil rüyasında görse memleketi terl eder.
Tabi baba oğul milyat milra liralı çöp ettiği için bunlar için rakam algısı yok.
-
Keşke bunu başka birisi dile getirmiş olsa. Tam tersi etki yapar. Çoğu insan bu soy ismi gördüğü anda mansur'u daha bi sever. -
Akp li olmak o kadar zor ve kötü bir durum ki, Mansur Yavaş karşısında Osman Gökçek'i desteklemek zorunda kalıyorsun. -
Babasının oğlu -
Yok 350 Milyar Dolar vermişer Ebru Gündeş'e. Nasıl olsa herkes sallıyor rakamları.
-
Bu kadar "duyarlı" bir insan ama kendisine okşan kim diye soranları anında engelliyordu.Neyse yeni jelibon madeninin haberini de smsle bekliyoruz. -
Mansur'dan cevap geldi...
-
Küsüratlı sallayayım da, salladığım ortaya çıkmasın. -
Mansur'un ekibi başta 2 günlük harcama miktarı bu deyip sonra da vermedik demedi mi? Adamın 2 gün içinde yaptığı 2 farklı açıklama var hala bu utanmaz Mansur'u savunuyorsunuz siz nasıl yüzsüz insanlarsınız?
x (formerly twitter)Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on Xhttps://x.com/ankarabbld/status/1853021554981908712x (formerly twitter)Ankara Büyükşehir (@ankarabbld) on Xhttps://x.com/ankarabbld/status/1853466922865533258Sizin hiç mi utanmanız yok? 2 günde 2 farklı açıklama var paramız gitmiş, soyulmuşuz bir de o kadar rakam verilmedi falan diyorsunuz. Bu adamın tek bir özel günde yaptığı konser harcaması bu. 6.5 yıllık belediye başkanlığında 20-25 tane yapsa sanatçılara verdiği miktarlar Ankapark'ı 10 a falan katlıyor. Utanın biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 7 Kasım 2024; 0:45:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X