|
Bildirim
|
Bence ölçer, bu sinavda baraji geçemeyen ogrencilerde düşük fonksiyonlu otizm olabilir.
|
Kısmen ölçer kısmen ölçmez.Calısan herkes ıyı bır sonuc alabilir ama çalışan herkes mf ilk 1000 yapamaz bence.Oralara girmek için zeka+sans gerek.
|
Bu sınava nasıl çalışması gerektiğini çözen insan ortalamanın üstündedir. Başarıyı da bu getirir zaten.
|
ÖSYM yi bilmem ama siyah maske ölçüyor bence
|
Bu eğitim sistemiyle beraber hiç bir sınav zekayı ölçmez ancak bilgi hamallığını ölçer çünkü Bi süre sonra çoğu işimize yaramayan bilgileri unutacağız
|
TYT mat dahil hiçbirinin zekayla alakası yok. Ezber soru tiplerini yapana zeki diyorlar. Tamamen temel ve çalışmaya bağlı. Temel de küçükken çalışmaya bağlı.
|
"YKS zeka ölçmüyor yaa" diyen kendini avutuyordur.
"YKS'de şöyle yaptım çok iyiyim yaa" diyen hayal görüyordur. Kafası çalışanın daha iyi yapmaya meyilli olduğu bir gerçek. Öte yandan iyi yapan herkes çok zeki falan olmuyor. Bir sürü aptal aptal tip var 1k'ya girebilmiş olan. Ama bunun yanında 1k'da kafası gerçekten çalışan kişiler de var. Yani kısacası genelleme yapması zordur ama zekadan komple ayrılmış değil sınav. Edit: Volkan Mirza'nın dediklerinin farklı bir ifadesini yaptım diyebilirim. |
30 yaşımdayım. Yarın sınava girsem, hiç çalışmadan barajı geçerim. Barajı geçemeyen geri zekalıdır. Sınav zekayı ölçmez ama bir insanın geri zekalı olduğunu ispatlayabilir. Liseyi bitirip, lise bitirmemiş gibi baraj altı kalan insan geri zekalıdır. Liseyi 5 üzerinden 2.51 puanla bitirdim. Tembeldim ama farklı yıllarda toplam 3 defa sınava girdim ve barajı geçtim.
|
TYT mat bence zeka ile ilgili çok çalışıp güzel net çıkaramayanlar var 0 çalışmayla 35 üstü net yapanlar zeka farkı tamamiyle.Normalde fizik de zekayla ilişkili ama bu seneki fizik soruları zeka gerektirmeyen sorulardı düzgün çalışan herkes yapabilirdi
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 18 Mart 2021; 3:37:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|