|
Bildirim
Her baraj gölüne vardığımda şişe suyumu ağzını açıp göle daldırırım. Daldırırım ki kuraklıkta baraj su seviyesi çok azalmasın :)
Safsatayı satmak için en güzel yol foncu "araştırmacılarla" safsata araştırması yaymaktır :) |
Bu durum araç bataryalarının ömrünü azaltır mı? Normalde 10 yıl dayanacak batarya, 5 yıl mı dayanacak. Elektrik faturamdan tasarrufmuş. Faturam aylık 300 lira. Elektrikli aracım olsa hadi 600 lira olsun. Aracımın bataryasını sisteme kullandırıp faturamda %10 kar ettim diyelim. Ayda 60 lira eder. Yılda 7200 lira. 5 yılda 36.000 lira. Eee arabanın bataryası verimsiz hale geldi. 5 yıl sonunda 500 km değil 250 km yol yapıyor. Batarya değişim maliyeti nedir acaba? Herhalde 36.000 liradan fazladır.
Çatıdaki güneş paneliyle aküleri şarj edip o akülerle aracı şarj etmeyi anlayabilirm, değişimi ucuz o akülerin. Ama araç bataryasını nasıl değiştireceksin. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Dur adamlar daha bu şarlatanlarla uğraşıyor zamanla o da olur https://forum.donanimhaber.com/togg-anket--157487015 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yaptıralım zor birsey değil imza kampanyası flan başlatalım yapmamışlar diye dahil etmeyecekleri anlamına gelmiyor bu durumu ciddiye aliyorsa bir mail at bakalım araştır ben arkandayım.yapilmadi edilmedi demekle olmuyor mevcut platforma dahil edilebilir pil fabrikasıda var niye olmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 13 Mart 2024; 22:25:4 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 14 Mart 2024; 11:54:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bataryanın ömründen yer biraz mantıklı olun. Bana ne şebekeden , benim için arabanın uzün ömürlü olması önemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|