|
Bildirim
|
Merhaba.
Bu mail adresinin kapanmasının sebebi, "haydi hizmet kalitemizi düşürelim" değil, bunu herkes biliyor. Söz konusu mail adresi ile ilgili, " ana avrat sövdüm, aradılar açmıyorum beter olsunlar" şeklinde forumda en az 50 mesaj vardı geçmişte aylık. Biz ne dedik? Arkadaşlar bu adres kapanırsa ulaşım sağlamak zor olur, her şey için bu adresi kullanmayalım, ciddi sorunlarımızı yazalım, uslub konusuna çok dikkat edelim dedik. Maili açıktan yazmayalım, forum dışı insanlar da görüp yazmasın, tanımadığınız, uslubuna güvenmediğiniz kişilere vermeyin vs vs. Ne oldu, adres kapandı ve büyük ihtimalle her yerden de engellendik. Çünkü bir sıkıntımız olduğunda yazıp bilgi alabildiğimiz bu adresi kaybettik. Bu firmanın bir ayıbı değil, buradaki insanların veya dış okuyucuların " sövdüm ağzıma geleni yazdım, aradılar açmıyorum beter olsunlar" tavrıdır. Kimseyi incitmek gibi bir niyetim yok ama günde 5 kez yazıp bu adresi meşgul eden, çalışanlara kötü uslup ile konuşup " ağzının payını verdim" diyenler vardı. Peki sizce firma mı kaybetti yoksa biz mi? Ne dersiniz? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 23 Ağustos 2020; 22:44:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|