Şimdi Ara

Pananet'ten Gıbırnet'e Geçiş Serüveni (Uygun Fiyatlı İnternet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
73
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2020 Nisan ayında Netgalaksi ile başladığım bu yolculuğa 2023 Nisan ayında Pananet ile devam ediyordum.

Son zamlardan sonra GıbırNet'e geçtim. Temmuz ayı içinde abone olursanız 6 ay sabit fiyat garantisi var.

Ayrıca referans kodu girdiğinizde ya da sizinki girildiğinde faturaya 20 TL indirim kazanıyorsunuz.

Kayıt olurken benim referans numaramı kullanmak isterseniz: GAZGL4W2AE

Güncel Fiyatlar:

Pananet'ten Gıbırnet'e Geçiş Serüveni (Uygun Fiyatlı İnternet)

Pazartesi geçiş için başvurdum, salı günü geçiş tamamlandı.

Henüz yeni sayılsa da kötü bir deneyim yaşamadım. Zaten mottom: altyapı her türlü telekom, bari ucuzunu kullanayım.

Müşteri hizmetleri ile çok işim olmadı, internet kesilmediği sürece aramam. İnternet kesintisi olunca da genel bir sorun oluyor çoğunlukla. O yüzden ne derece iyidir ne derece kötüdür bilmiyorum.

Abonelik taşıma işlemi baya kolay, internet sitesindeki formu doldurup e-devletten onay veriyorsunuz. Belge doldurmaya, kargoya gerek yok.

• Altyapi her ne kadar ayni olsa da performans cok farkli oluyor. Daha once netspeed kullaniyordum 100 mbps fiber oldugu halde esim telefondan instagram kullaninca bile benim mac yayini (hem iptv hem de beinsports) donuyordu. Yılbaşında fixnete gectim cocuklar film izliyor esim instagramda ve ben full hd kalitede maclari izleyebiliyorum. Simdi Fixnet 465 tl oldu ama baska operatöre gecmeye korkuyorum netspeed faciasi yasarim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.