Şimdi Ara

Park halindeki araca vurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim ablalarim bugün bı kaza yaşadım akşam 4de caddede sehir halinde giderken bir araç park ihlali yaparak park etmiş bende yanından geciyim dedim diğer şeritten gelen araç sıkıştırdı beni bende ihlal yapanın aynasına taktım adam gldi durumu anlattım adamin demesi bu park halindeki araca vuruyorsun hemde tutanak tutalım diyorsun benim işim var ben gidiyorum dedi tamam dedim ben fotoğraf video çekiyorum tutanak tutucam sen git dedim gitti hayla tutanak tutmadım şunu sormak isterim size onun aracında zarar yok bnm aynamin kapağı ve alt plastiği kırıldı elektroniginde sıkıntı yok eğer karakolda şikayetçi olursam eğer hatalı park yaptığı için şeridin ortasında çok belli yani haklı cikarmiyim ? Park halindeki araca vurma Park halindeki araca vurma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nazli6789 -- 20 Kasım 2021; 1:4:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Adam hatalı park etti gitti, o kişi yanlış parktan cezasını yer eyvallah lakin o aracın hatalı park etmesi size ona çarpma hakkı vermez.

Keşke sizi sıkıştırana prim vermek yerine sabırlı davransaydınız, frene basıp 10 sn bekleyip sıkışıklık bitince geçerdiniz.

Dua edin onun aracına bir zarar gelmemiş çatır çatır ödetirdi size...

• Fotoğraflardan pek anlaşılmıyor ama anlattığınız durumda karşı taraf en fazla park cezası yer diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adam hatalı park etti gitti, o kişi yanlış parktan cezasını yer eyvallah lakin o aracın hatalı park etmesi size ona çarpma hakkı vermez.

Keşke sizi sıkıştırana prim vermek yerine sabırlı davransaydınız, frene basıp 10 sn bekleyip sıkışıklık bitince geçerdiniz.

Dua edin onun aracına bir zarar gelmemiş çatır çatır ödetirdi size...

• Öncelikle geçmiş olsun. Duran araca çarparak haklı çıkma şansınız maalesef sıfır.

• Linçlemeye gerek yoktu ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen benim konulara yazilanlari gorsen demekki intihar edecen Park halindeki araca vurma 

Adamlar gayet duzgun cevap vermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Park halindeki araca vurmaSefa Sarıyoutube
    Sinan Engin bir küfür ederim sana varya nefes alamazsın ha
    https://www.youtube.com/watch?v=tF1CBGNSxMU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mithrandir24 kullanıcısına yanıt

erkeksen etsene küfür ?

• Bende yeni konu açtım okursan cevabı içinde :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.