Bildirim
Parklardaki gibi barfiks demiri yaptırma
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ustanın 30 dakikasını falan alır kaynakla birleştirir olur ama ne kadar maliyeti olur bilemem
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
o fotoğraftaki çirkin sırt kimin -
Bi siteden bulduğum resim benle alakası yyokk :D:D -
babam bi ara araştırdı ama dengede durmaz demiş usta . Mersinde yaşıyan varsa yardımcı olabilirmi tanıdığı varsa demirci ve evinde böyle bi alet olan var mı ki -
bunu nereye koyacaksın ki? bence barfiks barı al koridora tak kullan -
Koridorda var ama kötü duruyo annem istemiyo bilirsiniz işte :D -
quote:
Orijinalden alıntı: patric33
Koridorda var ama kötü duruyo annem istemiyo bilirsiniz işte :D
doğrudur. ben de annem yüzünden kapı için bar almak zorunda kaldım -
Kapı barfiksini hiç taktırmıyor çünkü kapı oyuluyo ayrıca muscle up gibi hareketleri yapamam kapı barfiksinde -
-
İşçilik ücreti ne kadar isteyeceğine bağlı demircinin.Benim tahminim 200-300 arası bir şey olacaktır profil kalınlığına göre.Ancak bu tarz bir platformun çok da güvenli olmayacağı kanısındayım, sallanabilir ağırlık verdiğinde altında bile kalabilirsin.Onun yerine iki dips kolu yaptırtıp duvara monte edip, tavana da barfiks çubuğu yaptırmanı öneririm.Daha sağlam ve az maliyetli olacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: umomanemre
İşçilik ücreti ne kadar isteyeceğine bağlı demircinin.Benim tahminim 200-300 arası bir şey olacaktır profil kalınlığına göre.Ancak bu tarz bir platformun çok da güvenli olmayacağı kanısındayım, sallanabilir ağırlık verdiğinde altında bile kalabilirsin.Onun yerine iki dips kolu yaptırtıp duvara monte edip, tavana da barfiks çubuğu yaptırmanı öneririm.Daha sağlam ve az maliyetli olacaktır.
Tavan deldirmek felan evdekiler karşı neyse artık koridordakini kullancam annemi ikna edip :D -
ben de bu tarz bişey düşünmüştüm
daha sonra gereksiz olacağını düşünüp aşağıdaki ürünlere kaydım.
bunların tek farkı uzunluk mudur?
www.hizlial.comAccount Suspendedhttp://www.hizlial.com/delta-kapi-barfiksi-koridor-140-cm-ds-90140/10208477
-
dengede böyle durmaz mantıksız tabi duvara takılanlar varonlara bak 3 çift çubukla duvara destekleniyor spor salonlarına onlardan koyuyorlarfilmlerde filandagözüküyor bazen -
ne kadar ısını gorur bılmıyorum ama kapıya takılanlardan al montaj falan yok sıkıstırılıyor cokta kullanıslı malıyetıde cok cok az 30 tl -
Kapı barfiksi alacaksan da şunu al düz demir alma kapıya zararı da yok 1 yıldır kullanıyorum 10 numara kullanışlı. dips şınav vs. gibi hareketleri de yapabilirsin.30 lira civarı fiyatı.
www.evdevucut-gelistirme.comEvde Kullanılabilecek Vücut Geliştirme Aletleri Nelerdir? -http://www.evdevucut-gelistirme.com/evde-kullanilabilecek-vucut-gelistirme-aletleri-nelerdir
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X