Şimdi Ara

passat 1.4 tsi vs ford focus 1.6tdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar acaba yeni passat 1.4 tsi manuel mi alsam yoksa eni ford focus 1.6 tdi mi? bnm açımdan passatn olmlu yanları d snıfı olması arabanın geniş konfrlu ve dha kaliteli olması...olmsz yanları motorun bu kasaya küçük gelebilecek olması ve yakıt tüketimi....yakıt tüketimi konusu aklımı en çok kurcalayan konu..çeşitli başlıkları araştırdm ama herkes birşeyler söylüyor..özellkle bu araç sahibi arkadaşlar varsa yardmcı olablrlerse çok sevnrm....focusn olmlu yanları ise dizelden kaynaklanan uygn yakıt tüketimi.yeni kasada gayet hoş tabi passata göre knfor ve duruş açısından geri planda kalıo.acaba bu arabanın performansı nasıldır...tbi en önemli durdgm noktalardan biride ekonomi...focus style+plus paketi ile 52bin tl passat confortlne paketi ile 64bin tl yapacagnz yormlarda bu paraya degermi aşamsndada düşünürsenz sevnrm...şimdiden hepinize teşekkürler saygılarımla....

• volvo s40 tavsiye ederim.focus platform ve motor ile aynı ancak kalite yalıtım ve konforda oldukça ilerde.
  • büyük bagaj gerekmiyorsa ve ağır araç istemiyorsanız focus. Volvo neymiş? Araba mı? Arkada başım tavana vurdu 1.78 boy ile.... daha da ileri gidip size accent blue almanızı da öneriyorum. otomatik dizel.
  • Focus ile Ford yanlızca yakıt olarak kıyaslanabilir onun haricinde kıyaslanamaz. focus bana göre kuru ve sert plastikten üretilmiş bir araba ama passat herşeyi ile agır ve karizma
  • Elma -armut meselesi.. Focus dizel ile jetta dizeli kıyaslayacaksınız..
    Bu arada tsi motorun bu kasaya küçük geleceği fikrine sahipseniz zaten hiç tsi benzinli Passat bakmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

volvo s40 tavsiye ederim.focus platform ve motor ile aynı ancak kalite yalıtım ve konforda oldukça ilerde.

Kardeşim bıkmadın mı bu Volvo fanatikliğinden, millet X6 mı Q7 mi alsam dese s40 al diyeceksin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.