Şimdi Ara

passat sıfır aparatlı engelli otomobili alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2020 nisan ayında 2020 model vw passat 1.5 tsi dsg elegance okyanus mavi aracı teslim aldım. fiyatı 303 bin tl, ötv indirimli 195 bin tl. aldım.
    özellikle engelli arkadaşlara ve bu aracı merak eden arkadaşlara, aracı tanıtmak için youtoube kanalı açtım ve videolar koydum. özellikle araçtaki auto home ve anahtarsız giriş çıkış özelliği çok işimize yarıyor.

abone olup, bu özellikle engelli arkadaşlara tanıtma fırsatı için kanalı büyütelim. teşekkür.
    Tirvona /youtube
    ENGELLİ OTOMOBİLİ PASSAT 2020 1.5 TSİ DSG elegance, tertibat veya aparat detayı kullanımı fiyatı
    https://www.youtube.com/watch?v=DRkADXqaEVU&t=273s

• oha 1.5 tsi motorlu passata 303bin mi istiyorlar?
  • Engelli araclarinda belli bir ust limit yok muydu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, güle güle kullanın. ÖTV indirimli en fazla 189.500tl ödenebilir diye biliyordum aradaki fiyat farkı aparat için mi?
  • 303500 maksimum limit var engelli araçlarında. ötv düşünce 189500 e geliyor ama 195000 aldılar bizden. bu fark ister al ister alma farkı. aparat ayrıca zaten 1900 tl ye takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayram3258

303500 maksimum limit var engelli araçlarında. ötv düşünce 189500 e geliyor ama 195000 aldılar bizden. bu fark ister al ister alma farkı. aparat ayrıca zaten 1900 tl ye takıldı.
    Doğuş öyle yapıyor, engelli aparatlarına hem para alıyor hem çok zorluk çıkartıyorlar, ben malı her türlü satıyorum, keyif benim, işine geliyorsa havasındalar.

Aynı dönemde ise fiat bayisi hem aparatı bedava taktı hem de her türlü işlemi hiç bir zorluk çıkarmadan, aksine ellerinden gelen yardımı da yaparak ve beni hiç yormadan anahtar teslim hallettiler her şeyiyle.

Aracınız hayırlı olsun bu arada, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram3258

303500 maksimum limit var engelli araçlarında. ötv düşünce 189500 e geliyor ama 195000 aldılar bizden. bu fark ister al ister alma farkı. aparat ayrıca zaten 1900 tl ye takıldı.
    5500 tl hava parası mı aldılar ?? Ben olsam şikayet ederdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl oluyor bu işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:17:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

nasıl oluyor bu işler
    2 Seçenek var;

1- Ya %90 ve üzeri engeli olacak

2- YA da engel oranına bakılmaksızın (%10 bile olabilir) ortopedik engeli olacak ve bu ortopedik engeli aracın hareket ettirici aksamında tertibat yapılmasını gerektirecek (Bacaklardan birinin işlevsiz olması gibi). Bu durumda engellinin kendisi adına, engel durumuna uygun ehliyet sahibi olması gerekmektedir.

Bu iki seçenek dışında ÖTV siz araç almanız mümkün değil.
  • bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    bu resmen dolandırıcılık muhtemelen araç faturasını da düşük kesmişlerdir. sizin yapmanız gereken oradan çıkıp vergi dairesine şikayet etmek olmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

2 Seçenek var;

1- Ya %90 ve üzeri engeli olacak

2- YA da engel oranına bakılmaksızın (%10 bile olabilir) ortopedik engeli olacak ve bu ortopedik engeli aracın hareket ettirici aksamında tertibat yapılmasını gerektirecek (Bacaklardan birinin işlevsiz olması gibi). Bu durumda engellinin kendisi adına, engel durumuna uygun ehliyet sahibi olması gerekmektedir.

Bu iki seçenek dışında ÖTV siz araç almanız mümkün değil.

Alıntıları Göster
    Anladım teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 21 Kasım 2020; 11:18:35 >
  • zed Z kullanıcısına yanıt
    aslında bu aklıma gelmedi, belkide bu parayı geri alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

oha 1.5 tsi motorlu passata 303bin mi istiyorlar?
    508 e 200 bin istiyorlar

• bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    İyi de araca fatura edemedigi 5500 tl yi neyin uzerinden aldinve fatura etti

• İşin doğrusu faturaya belgelere hiç bakmadım. Bir zarfta arabada duruyorlar. Bakacağım. Ayrica şöyle bir şey var, bütün parayı yani 195 bin TL yi banka kredisiyle ödedim. Yani kayıtlı. Elden hiçbir ödeme yapmadım. Tüketici komisyonuna başvuracağım ilk olarâk. Buradan paylaşırım detayları.
    Forum donanım ve üyeleri, teşekkür ederim. Beni uyandirdiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.