|
Bildirim
|
Gerçek yol koşulu diyip dümdüz köprüde 10 km gidip veri paylaşmanız da epey komik
Sonra millet laf edince laf etti oluyor |
132 km sabit hızla sürekli yokuş aşağı gitmissiniz hocam .
Ben şehir içi aynı araç ile 9-11 litre yakıyorum kullanım sert yumuşak hiç bakmiyorum umursamıyorum 9 dan aşağı düşmedi .6-7 litre yakan varsa bu araba ile gerçekten tebrik ederim müthiş başarı ve sabır ister . Uzun yolda yokuş yukarı yokuş aşağı 7 litre yaktı 120 km ile . Uzun yol güzergahı Trabzon Gümüşhane Bayburt Erzurum horasan |
Yokuş aşağı çünkü
|
Senin gibi durust insanlar lazim bu foruma bu memlekete adamlar almanin malini alip almandan daha almanci oluyorlar yazik !
|
Aynı motora ben de sahibim. Benim verilerim bir miktar daha düşük uzun yol için eğer dağ ve geçit aşmıyorsanız. 5.4 litre yakıyor araç düz yollarda 110-120 arasında.
Ancak eğer çoğu şehirler arası yolda olduğu gibi dağ tırmanışı, yüksek geçitlere tırmanış ve iniş, uzun tünel giriş ve çıkışları v.b. faktörlere sahip anadolu şehirleri arası uzun yoldan bahsedersek yakıtı tüketimi yine benzer hız seviyelerinde 6.7 litre civarlarında oluyor. Tamamen şehir içi, kısa mesafe, bol ışıklı dur kalk trafik uzun dönem verisi ise 8.5 litre. Her şey dahil kendi aracımın verisi ise (Yüzde 85 şehir içi, kalanı şehirler arası) 7.8 litre |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 22 Nisan 2020; 18:47:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 22 Nisan 2020; 21:33:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 22 Nisan 2020; 21:43:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 22 Nisan 2020; 22:16:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 22 Nisan 2020; 22:19:17 > |
|
|