Şimdi Ara

Pedallara Basarken Topuğunuz Aracın Zeminini Deliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün paspası kaldırdıktan sonra alttaki halı kısım topuklarımın denk geldiği yerden yarılmış, neredeyse aracın alt takım demirleri gözüküyordu.

Bu soruna karşı siz nasıl bi çözüm buldunuz?

• Paspas kullanmıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 23 Mart 2012; 19:23:27 >
  • Bunu nasıl başarıyosunuz anlamıyorum aracımı 2. el olarak aldığımda henüz 58000 kmdeki arabanın paspasının yırtık olduğunu gördüğümde çok şaşırmıştım aynı zamanda direksiyonda ve fren pedalının gaz pedalına yakın olan kısmında aşınmalar vardı arabayı 3 yıl 60000 km kadarda ben kullanıp sattım ekstradan aşınma olmadı
  • yuh
  • Pederin eski arabada oluyordu. Pedallar yukarda olduğu için olabilir. Şimdikinde pedallar alttan galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 23 Mart 2012; 19:53:22 >
  • Spor ayakkabı kullanıyorum ben sürekli gram aşınma olmuyor. Bence sert topuklu ayakkabı kullanılmasından kaynaklanabilir.
  • bayansanız, uzun topuklu giymeyin, erkekseniz hakkaten yuh, nasıl başardınız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla sizinki neden oluyor bilmiyorum ama aynı sorunu yaşayan bayan arkadaşlarım var. Nedeni ise oldukça basit;

Pedallara Basarken Topuğunuz Aracın Zeminini Deliyor mu?
  • vay be çok enteresan :) bendede böyle birşey yok
  • Hocam çivili ayakkabı filan mı giyiyorsunuz Taban halısını delmek kolay bi iş değil.
  • 6 sene s0nunda kauçuk paspasım tam da t0puğun geldiği yerden delinmişti.
  • benim topuk sürekli yerde. hiç kaldırmam. paso paspaslar deliniyor. çare bulamadım açıkçası..
  • aracı 2. el aldıysanız önceki sahibi aracı paspassız kullanmış olabilir.

arkadaşımın aracında da var aynı sıkıntı fakat kendisinin ilginç bir tiki paspas ile araç kullanamıyor illa ki ayağı o taban halısına değecek. o yüzden gaz pedalının olduğu bölgenin şaftı kaymış durumda gerçi 11 sendir aynı araca biniyor, o yüzden durum normal.
  • benim araçta da şöyle bir durum var aracın taban döşemesinin altında yumuşak süngerimsi bi malzeme var yani parmakla dokunsanız izi çıkıyor ben aracı kullanırken fren de gaza bastığım taraf hafif eziliyor tabi süngerimsi olduğundan ama acaba ilerde sorun yapar mı birde sert topuklu ayakkabı ile kullanmıyorum spor ayakkabı ile kullanıyorum hatta sırf iz yapmasın diye cc ile gidiyorum
  • Otobusteyken dikkat ediyorum çoğunda pedallerin altlarindaki paspaslar asınmış oluyor.Tahminim sert topuklu kösele ayakkabılar yüzünden oluyor.
  • arabanın tabanı değil de yıkamacıların koyduğu kağıtlar 2-3 gün içinde deliniyor. yoksa halı paspası nasıl delip alta ineriz ki...
  • Debriyaja basarken ve çekerken ayağını yerden kaldırmıyorsan delinir.Fren içinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 23 Mart 2012; 21:07:26 >
  • Sürekli kundura ayakkabı giyen amcam periyodik olarak 6 ayda bir paspas deliyor
  • Benimkiler periyodik olarak deliniyor. Giydiğim ayakkabının topuk kısmı keskin köşeli ondandır herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Debriyaja basarken ve çekerken ayağını yerden kaldırmıyorsan delinir.Fren ve gaz içinde geçerli

Simdi fren ve debriyaja topuk havada basılabilir de( ben oyle kullanamıyorum) gaza topuk havada zor olmaz mı hocam?

Ayrıca surekli spor ayakkabı glymeme ragmen benim paspasta delindi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.