Şimdi Ara

peugeot 307 nasıl konfor arttırılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2002 1,4 hdi aracımın konforunu arttırmak istiyorum. Kullanırken yolda tüm bozuklukları hissedebiliyorum. Bunu en aza indirgeme gibi birşey yapabilirmiyiz ? Değerli yorumlarınızı bekliyorum

• DragonLive D kullanıcısına yanıt
    Peugeot'un bu bilindik amartisör vurma problemi mi (-:
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

Peugeot'un bu bilindik amartisör vurma problemi mi (-:
    satılarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sukulented

satılarak

Alıntıları Göster
    yumuşak lastik seçimi yapılarak bi nebze konfor artar...
  • 307 oyle konforsuz bir arac degil.
    196-65-15 Goodyear Efficientgrip Performance takarak daha da yumusar.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Aslında konfor problemi dediğimiz bence amartisör falan vurma sesi geliyor ya sertliğinden dolayı, buna bir çözüm bulunsa tamamdır (-:
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

307 oyle konforsuz bir arac degil.
    196-65-15 Goodyear Efficientgrip Performance takarak daha da yumusar.

c4 te aynı lastige gecerek yol sesini bertaraf ettim, bariz sekildede cukurlarda ki tepkilerde yumuşama söz konusu. michelinden good year a gecerken süpheyle yaklaşmıştım...
  • c4 de de bahsettiğimiz vurma problemi var mıydı?

Lastiğin bu kadar etkisi olabilir mi? Çünkü bana mekanik olarak göründüğü için sanki lastik fayda etmeyecek göründü hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kulilka azadi

c4 de de bahsettiğimiz vurma problemi var mıydı?

Lastiğin bu kadar etkisi olabilir mi? Çünkü bana mekanik olarak göründüğü için sanki lastik fayda etmeyecek göründü hep.
    aynı vurma problemi c4 tede var. amartisor lastigi boşa düşerecek kadar derin bir cukura düşünce arkadan bir vurma sesi geliyor. lastik değişimi bu sesi azaltmadı ancak yolda ki her bir cukuru seriti cakılı tümseği hissettirmez oldu. bariz sekilde de lastik sesinden kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

aynı vurma problemi c4 tede var. amartisor lastigi boşa düşerecek kadar derin bir cukura düşünce arkadan bir vurma sesi geliyor. lastik değişimi bu sesi azaltmadı ancak yolda ki her bir cukuru seriti cakılı tümseği hissettirmez oldu. bariz sekilde de lastik sesinden kurtuldum.
    yaratıcı cevabı olan arkadaşlara teşekkür ederim :)

ayrıca şunu demek istiyorum, tamircim arka amartisörlerin patlak olduğunu söyledi. bu yol tutuşunu etkiler mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonLive

ayrıca şunu demek istiyorum, tamircim arka amartisörlerin patlak olduğunu söyledi. bu yol tutuşunu etkiler mi ?

Ben de aracı ilk aldığım zamanlar amortisör patlak sanmıştım. Sonradan öğrendim bunun 307'lerdeki amortisörlerin normal çalışma sesi olduğunu. Ustanız gelen seslere göre mi patlak dedi yoksa hakikaten inceleyerek mi?

307'lerde bazı sinir bozucu hatalar vardır. bunlarla yaşamaya alışırsanız gayet keyifli araçtır. Ben alışamadım, benzine de para yetiremediğimi bahane edip değiştirdim aracı.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Peugeot ve citroen grubu araçların arka amortisörleri serttir tak tuk ses gelir.
    Araç kaç km de patlak olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

quote:

Ben de aracı ilk aldığım zamanlar amortisör patlak sanmıştım. Sonradan öğrendim bunun 307'lerdeki amortisörlerin normal çalışma sesi olduğunu. Ustanız gelen seslere göre mi patlak dedi yoksa hakikaten inceleyerek mi?

307'lerde bazı sinir bozucu hatalar vardır. bunlarla yaşamaya alışırsanız gayet keyifli araçtır. Ben alışamadım, benzine de para yetiremediğimi bahane edip değiştirdim aracı.

hocam aslında arkadan ses gelmiyor ama en ufak çukuru hissedebiliyorum. tamircim arka amartisörlerin patlak oldugunu öndekilerinde şuan idare ettiğini söyledi. amartisörleri değiştirsem bana konfor olarak ne kadar dönüşü olabilir ?

• frtmr kullanıcısına yanıt
    150 bin kmde ama %100 düşürülmüştür. ayrıca amartisörlerden vuruntu sesi değilde direk yolu hissediyorum sorun bu aslında
  • quote:

150 bin kmde ama %100 düşürülmüştür. ayrıca amartisörlerden vuruntu sesi değilde direk yolu hissediyorum sorun bu aslında
    jantların inch'ini düşürünce faydası olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

jantların inch'ini düşürünce faydası olması lazım

Alıntıları Göster
    307'ler süspansiyonu çok sert arabalar seninki bide eski kasa onlar tam başa bela.Bende makyajlı kasa 307 2006 hdi var her çukurda çok ses alıyor araç.Arkadaşların dediği lastiği deniycem belki yol sesinde dedikleri gibi azalma olur.307'ler kendi sınıfının bana kalırsa en iyi f/p aracıdır.
  • Durun bu bilgi çok önemli . 207 sahibiyim aynı durumlar mevcut. Starmaxx ile illallah ettirdi beni. Goodyear EP böyle bir sorun yoksa bir sonraki lastiğim o olabilir. Conti Eco5 ile arasındayım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 13 Ocak 2015; 0:09:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutck

307'ler süspansiyonu çok sert arabalar seninki bide eski kasa onlar tam başa bela.Bende makyajlı kasa 307 2006 hdi var her çukurda çok ses alıyor araç.Arkadaşların dediği lastiği deniycem belki yol sesinde dedikleri gibi azalma olur.307'ler kendi sınıfının bana kalırsa en iyi f/p aracıdır.

bende senin gibi düşünerekten böyle bir araç aldım yalnız arkadaşın önerdiği kış lastiği sanırım ? ben adanada yaşadığım için ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutck

bende senin gibi düşünerekten böyle bir araç aldım yalnız arkadaşın önerdiği kış lastiği sanırım ? ben adanada yaşadığım için ihtiyacım olmaz diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Her aracın eksik bi yönü vardır 307'de süspansiyon sesli çalışır içeri ses alır ama yol tutuş olsun yakıt tüketimi olsun genişik olsun çok avantajlı bir araba makyajlı kasaları 15 senede geçse üstünden eskimiycek bi tipi var bu arabanın.Ön camı zaten otobüs camı gibi geniş yüksek ferah.Eniştemde bmw 320 vardı ön koltuğa oturunca 307'nin camının ne kadar geniş ferah olduğunu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasret62

Her aracın eksik bi yönü vardır 307'de süspansiyon sesli çalışır içeri ses alır ama yol tutuş olsun yakıt tüketimi olsun genişik olsun çok avantajlı bir araba makyajlı kasaları 15 senede geçse üstünden eskimiycek bi tipi var bu arabanın.Ön camı zaten otobüs camı gibi geniş yüksek ferah.Eniştemde bmw 320 vardı ön koltuğa oturunca 307'nin camının ne kadar geniş ferah olduğunu anladım.

Alıntıları Göster
    ben uzun uzun araştırıp hatta bu forumda konu acıp almıştım bu lastigi.

sert derin cukurlardaki vurma sesi aynen devam ediyor aracta. ancak ufak tefek cukur kasis kot farkı yol seritleri gibi seyleri hissettirmiyor arac artık. ayrıca yol seside oldukca azaldı aracta.

bahsettiğim lastik yazlıktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.