Şimdi Ara

Plastik saca neyle yapaışır acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşıma Rav 4 aldık,servis opsiyon olan yan koruma bantlarını(kapının üstünde olan) takdırdık.Bir süre sonra açıldı,silikonlayıp tekrar taktılar.Tekrar açılınca sanayi de çift taraflı bantla yapıştırdılar ama o da açıldı.Bunu tutabilecek kuvvetli bir şey var mı acaba?

• arkadasım bı daha sokmeyeceksen ıran yapıstırıcısı var onu kullan cok kuvvetlı yapıstırıcıdır ıkı tup halınde karıstırılıp kullanılıyor ( nefıs bı kokusu var) 5 tl falandı yanılmıyosam ben radyatordekı kucuk bı delıgı bununla kapadım ıkı yıl oldu acılmadı gram su sızmıyor ama bırdaha sokmek ıstersen cıkarmı bılmem cıksada boyaya zarar verebılır yada camcıların ıc dıkız aynasını yapıstırmada kullandıkları bı madde var oda ıyı yapıstırır sılıkon yada cıft taraflı bantlar uzun sure dayanmıyorlar....
  • yapı marketlerden bu bantı alın.
    çok güçlü.
    yapıştırılacak yerin, her iki tarafının temiz olmasına dikkat edin, aksi halde iyi yapışmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gulcinay

Arkadaşıma Rav 4 aldık,servis opsiyon olan yan koruma bantlarını(kapının üstünde olan) takdırdık.Bir süre sonra açıldı,silikonlayıp tekrar taktılar.Tekrar açılınca sanayi de çift taraflı bantla yapıştırdılar ama o da açıldı.Bunu tutabilecek kuvvetli bir şey var mı acaba?

Normalde silikon veya cift tarafli bant iyi tutar acilmamasi lazimdi. Ya temiz degildi ya da duzgun yapmadilar.
  • teşekkürler,çift taraflı bant aldım aksesuarcıdan,bu cam rüzgarlıklarını yapıştırdıkları.henüz deneyemedim,haftasonu deneyeceğim, sonucu da iletirim,iran yapıştırıcısını ben de duydum olmazsa onu deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulcinay

Arkadaşıma Rav 4 aldık,servis opsiyon olan yan koruma bantlarını(kapının üstünde olan) takdırdık.Bir süre sonra açıldı,silikonlayıp tekrar taktılar.Tekrar açılınca sanayi de çift taraflı bantla yapıştırdılar ama o da açıldı.Bunu tutabilecek kuvvetli bir şey var mı acaba?

http://www.hepsiburada.com/Liste/activator-333-cok-amacli-yapistirici-540080/productDetails.aspx?categoryid=263039&productid=otm540080

sanırım linkteki ürün işinize yarayacaktır..ben kendi aracımda ve uygun olan her türlü mazlemede başarı ile kullanıyorum hızlı kolay ve temiz uygulanabilen bir ürün..

saygılar...

• çekomastik marka silikonla iki yüzeyide güzelce temizleyip uygula yapışan parçayı kağıt bantla güzelce pres yap hem sökmek istediğin zaman yapışan her iki parçada zarar görmez hemde sağlam olur silikonunu çıktığını söylemişsin tamamen yanlış uygulamadır..
    eğer hiç çıkmayak birşey olsun istiyorsan hızlandırıcı katkılı likit yapıştırıcılar boşluklardan akıp gideceği için parça üzerinde yeterli miktarı oluşturamazsın kaportacıların kullandığı siyah mastiği dene kemikgibi yapışır kalır ancak sacı yırtarak çıkartırsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.